Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
oanasm spune:
alinush io n-am avut gerturi deloc deloc deloc...drept urmare si eu am fost turbo/paranoia
...am facut eco la 4s la 6s la 9s la 10s la 12s..si azi la 14s

..da sa nu mai zici la niemni ca sunt asta tzacanita
..deci.. io zic ca nu ne putem lua dupa
chestii de astea! desi cand treci prin ce ai trecut tu... dar la ultimul eco a fost ok totul, ceea ce fff important ca de la inceput bb corespunde varstei! deci asta deja e un semn ff promitator!! cand mai mergi la eco?
Oana
13+ 
o noua viata
Codruta27 spune:
Alinushca nici eu nu am avut greturi deloc, deloc. Nu e o regula. Facem parte din cele 30% dintre gravide care nu au greturi!![]()
9+
Bebe mic
alinushca spune:
oanasm, Codrutza, sunteti genul care mananca sanatos si mai orice cu pofta ? ca eu am genul de stomac in care pot baga 3 feluri de salate cu maioneza, sarmale si friptura si desert si nu patesc nimic ![]()
oana, ia de aici !! 

daca la 12 s a fost totu bine, la 13 o sa fie pur si simplu, MAI BINE!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Delphinas spune:
buna dimineata si de la mine. cate un
si cate o
pt fiecare. ce frumos e afara....abia astept sa plecam.
frumoase poze andy...romantic romantic 
Ignatica bine ca e ok bb si sarcina...aveti grija de voi...
multumim de dedicatie oana
eu merg la eco si am emotii cat china de mari. cred ca o sa ajungtarzior ca imi iau si cumnata si nepotu cu mine sa ne mai plimbam. abia astept sa ne facem poze. si...bineinteles ca voi intra sa va spun ce am facut...
pt oana si alinushca...gata fetele cu paranoia....hai cu optimismul inainte ca bb e super ok in burtica....ia sa vezi tu oana cum pui colo la semnatura un carurior albastru...hehehehe.
9+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Codruta27 spune:
Oana, 20-30, nu are nicio importanta!
Ingrosam si noi randurile!
Alinushca, si eu mananc orice fara probleme. Incerc eu sa fie cat mai sanatos, si sa evit fast-foodul asta e altceva. Dar ce bune sunt aripiorele de la KFC....![]()
9+
Bebe mic
oanasm spune:
alinush ai stomc bun..ce mai!
multzam de cotonogeala
, mereu face bine cate un masaj
...da auzi.. ia si tu de aici 

ca si iti ziceam ca daca la tine primu la eco a fost totul ok, sigur va fi si in continuare!!! e fff important ca din start bb sa fie ok si sa corespunda cu varsta sarcinii
..daca ar exista si [trial]...de ala ti-as da!!!
Oana
13+ 
o noua viata
Delphinas spune:
mancare....eu sunt treaza de la 8 sa-i dau de mancare la mazarica...
...oare ce ma fac eu cu ea????
nu pot sa ca spun cate emotii am pt ziua de azi....sa vad frumusete de mazarica la eco. si sa-i vada mama bataile inimii...si tati bineinteles. tati abia asteapta.
v-am mai spus...mazarica mea nu e genu fast food, mancare gatita vrea. si face nazuri seara....mi-e greata de nu mai pot. am ajuns la concluzia ca nu ii place nopatea. o fi activ si zbuciumat ca masa....cine stie.
9+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
oanasm spune:
codruta ca bine zici maica! 
delphi ai da' bine-i cand te mai trage cineva de ureche
; iti tin pumnii la eco...sa intri sa ne spui ce face bb
, oricat de tarziu ar fi...da!?...si...iti sta gandu la putzurica..huh?
tu baiet vrei?
hey...va las acu ca am de lucru oaresce ![]()
alinush...faci tu cap nou? ai parola?
Oana
13+ 
o noua viata
JulyMorning spune:
Huoooooo, cat puteti scrie fara mine
Las' ca am si eu ce lectura la cafelutza... multumim teo 
Eu de cateva zile ma trezesc noaptea, intre orele 3 si 4 sa trag o tura de shushu...
. N-am vazut asa ceva... credeam ca am scapat, ca s-a mai inaltzat sarcina, da' pas... Iar azi-noapte, cand m-am trezit cre'ca fasolica tzopaia de zor, avand in vedere ca mi-era o foame de lup. Da' mi-era mult mai somn, asa ca am fugit in pat si am reusit sa adorm.
Vad ca iar vorbiti de mancare... si eu am un stomac destul de "beton", pot sa mananc lapte cu rosii ca n-am nimic.. Mai aveam insa uneori probleme cu arsuri de stomac, nu neaparat de la anumite alimente.
Oana vezi ca ne suparam, da??? Io eram sefa paranoica de aci, daaaa??? Inca nu-s dispusa sa cedez locul, asa ca pregateste-te pentru eco, ca sa ne scrii detaliat ce si cum a fost, da? Si lasa alte preocupari!! 
alinushca mai, daca mai ai ganduri d-astea paranoice si tu, te trimit inapoi la serviciu, ca inseamna ca n-ai activitate in concediu
Inteles? 
Azi mi-am programat ora de gatit.. fac lasagna... miam, miam, ce buna iese... al meu papa de se sparge...
Cred ca de data asta o sa-l intrec...
Fetelor care mai mergeti la eco, va tin pumnii si sa ne incantati diseara cu povesti si cu poze, cine poate 
_
Our future determines our past
Fasolica de S13+