Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Un pupic si de la mine de noapte buna pentru toate fetele dragalase de aici
onitzaeu sunt aici cu tine...multumim pentru dedicatie..f.f draguta
andy_galrobine ai revenit in tara..ma bucur ca a fost frumos si te-ai simtit asa de bine
Ignaticama bucur mult ca sunteti bine..doamne ajuta
Nocomsi eu cred ca tot la Polizu voi naste..prima nastere acolo a fost si tind sa raman tot aici si pentru a doua..desi am cateva prietene care au nascut recent la medlife si incearca sa ma convinga ca e mai bine acolo...dar eu acum zic ca tot la Polizu voi naste
Acum va las ca ma duc sa citesc povesti de nopate buna piticii mele
Va pup pe toate si va doresc o noapte buna si linistita

+10+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

noapte buna, burticute!

nu plec pana ce nu schimb,maine avem 5 sapt

5+

ce mandra sunt si sa ma vad la 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

piolica si mie mi-au descoperit o ciuperca in analiza ( Actinomycetes) care se combate numai cu penicilina, medicul mi-a recomandat sa iau Ospen o saptamana, dar eu vreau sa astept pana dupa 12 saptamani.

oana multumim de dedicatie, imi place mult melodia.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MJ_mj spune:

Doamne gravidutelor cat puteti scrie in doua zile. Am stat o jumatate de ora sa vad ce ati mai vorbit.

Legat de eco (desi cu intarziere raspund) va pot spune ca eu am facut eco abdominala la 9 saptamani si s-a vazut foarte bine. Eram socata cat de bine s-a vazut si cum ii batea inimioara...
La urmatoarea sper sa reusesc sa ma duc impreuna cu sotul meu, e pacat sa piarda, ca doar o data in viata se intalneste cu asemenea emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

maine mergem si noi la eco.ca intru rar,dar nu pot tine ritmul cu voi(desi reusesc sa mai citesc din cand in cand) si ma solicita si bebe 1.
sarcina usoara si vesti bune de la bebeIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Dragi burtici,
Sa stiti ca va citesc zilnic gandurile si retraiesc clipele primei sarcini. Piticul meu ma tine insa tot timpul in priza, asa ca rar gasesc cate-o clipa sa scriu.
Mi-am revenit destul de repede dupa pierderea de acum o luna si mi-am recapatat optimismul. Va multumesc pentru incurajari!
Pupici si s-aveti sarcini usoare si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bun venit noilor burtici si sarcini usoare

Eu azi am avut o zi plina, dimineata am fost la concert cu 6 clase, iar dupa amiaza al meu sot lua copilul de la gradi si eu ma rasfatai la masaj....eeee, ce boierie

Bitza, citeam ce povesteai de sistemul olandez....aici din fericire nu trebuie sa platesti nasterea si nici toate celelalte analize de-a lungul sarcinilor, toate sint acoperite de stat....poate si de asta numarul ecografiilor e limitat la trei

Iulia, bafta la eco....poate afli si tu sexul

Ignatica, bine ca esti bine ...bb e cumintel si el?

Maricar, ce bine ca ti-ai revenit si te simti in largul tau

Fetelor, am vazut ca spuneati la un moment dat de recoltare de celule stem...si eu as vrea sa fac asta de data asta, ca la fiimea n-am apucat.....trebuie sa o intreb musai pe doctora data viitoare cand o vad. Si o prietena de-a mea ce a nascut de cateva saptamani numai a facut asta in RO. Stie cineva detalii ce si cum?

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata burtici!Ma iau la intrecere cu Oana...o fierbinte va asteapta deja!...si-o vreme superba ...la Iasi +18
Oana, am vazut filmuletul...superb
Ignatica, bine ca esti bine, sa stai cumintica si totul va fi bine in continuare
ioana10ai grija cu raceala , da-i cu ceaiuri cu miere si lamie si cumintica in pat
freshanana, imi para rau ca n-ai vazut sexul lu' bebe, da' data viitoare poate-o sa se arate (o fi mai rusinos)
JulyMorning, sper sa scapi de amniocenteza si sa fie totul bine
Boo, am vazut pozicile cu bebe in burtica ...sunt dulciii (vreau si eu asa multe)
alinushca, concediu placut...in continuare
Succes celor care mergeti azi la eco, sa nu ne lasati sa asteptam prea mult...Abia astept sa veniti...cu detalii(poate umplem prima pagina de carucioare roz sau bleu)
Pupici dulci si-o zi frumoasa ca voi!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatzaaaa!
teo yami-yami din nou..mereu e buna cafeaua ta si pica bine la burtici
maria aseara eu deja plecasem cand ai aparut tu
felicic felicitari pt cele 5s si la mai mare! cum te simti?
ignatica
MJ cam rar, cam rar activezi pe la noi si cu noi vine tati la eco
julax tinem pumnii azi la eco, sa vi sa ne spui noutatile! suntem multe care mergem azi! Doamne ajuta sa aducem toate numai vesti bune!
maricar , ma bucur ca sunteti bine si optimisti! te mia asteptam la noi cu sfaturi, povesti...
khristin ehe...as da! masaj...relaxare ; legat de celulele stem in romania..uite un link
http://www.cordbloodcenter.com/ro/ asta e la cluj
pupici si o zi bunnnna de tot va doresc!

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mey, da voi n-aveti somn?????/

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+

EL NINO

Mergi la inceput