Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Nocom spune:
giulianna, pe dr mea o cheama Magda Petrache si lucreaza la Medicover Victoriei si la spitalul Polizu. E o super femeie si doctorita, este si buna ecografista, ea imi face toate eco, inclusiv cele morfologice si e super buna. Dar ca la fiecare dr bun, este foarte greu de gasit un loc la ea, cel putin la Medicover, si numai daca ai abonament te mai lipesti de un consul, o eco, altfel la spital, dar nu e foarte placut, aglomerat, urgente....
9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
musettepink spune:
Oana ,sigur ca vin cu vesti.Nu mai chiulesc,promit!
Maria2004 bafta si tie luni la eco,te asteptam sa ne povestesti de minunea ta!
freshanana bafta si tie la bitest!
Monica bafta si tie ca mergi joi la eco ca si mine!
Si am inteles de la voi ca tot o intravaginala ma paste.....nu-i nimic macar sa-l vad pe bebe dansand in burtica!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
monica_dicut spune:
Eu sper sa nu-mi faca endovaginal
Ma indoiesc ca iosup face endovaginal, nefiind ginecolog????
POate ma ajuta fetele care au mai fost la el....
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
musettepink spune:
Monica daca mergi la Iosup nu cred ca va fi intravaginala deci ai scapat!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
JulyMorning spune:
Iosup nu e ginecolog? Ce chestie... nici nu m-as fi gandit... da' ce specializare are?
_
Our future determines our past
Fasolica de S13+
beatrice001 spune:
ce mult ati mai vb fetelor . Deci pana la urma nici-una dintre voi nu are medic la giulesti? toate sunteti la spitale private?
8+
felicic76 spune:
beatrice
eu merg la bucur, la d-na dr ghinda, dansa face si eco, si daca toate vor fi bune, voi naste unde spune ea, cred ca la Maternitatea Bucur. Inca nu ma preocupa, sa ajung eu acolo si nu voi muri 3 zile intr-un spital de stat, cumnata si sora mea au nascut la euroclinic si incearca sa ma convinga si pe mine, dar cum am spus, voi vedea. si sigur voi face recoltare de celule stem si daca mi se recomanda un spital anume, ok
Boo spune:
July am reusit !!! Mersi mult
Vedeti daca merge sa apasati aici
Buburuza
asa creste Buburuza
beatrice001 spune:
unde e maternitatea bucur ? si cam cat platesti tu o consultatie si ecografia? din curiozitate te intreb. Eu stau pe colentina.......m-am dus la giulesti pt. ca acolo a nascut cumnata mea iar dr. cristescu am inteles ca e din cei mai buni dr. din bucuresti.
8+