Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

oanasm, ce sa zic - felicitari! eu chiar am crezut ca ai uitat un 0 pe la coada! scuze!

eu nu ma pot duce intr-un spital de stat, decit daca gasesc un doctor care vorbeste o limba pe care o vorbesc si eu... sint si spitale curate aici, am fost la Spitalul nr 1 cind am inceput prima data investigatiile, insa am dat peste un dobitoc de doctor si am renuntat, insa spitalul arata destul de bine. o mare parte a fost renovata.

cind am aflat de clinica asta particulara nu am mai stat pe ginduri si m-am dus acolo. insa va trebui sa ma inscriu si la un spital, si daca vreau la un spital anume, va trebui sa-mi schimb doctorul.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Boo, m-au dat gata pozele 3D, mai ales aia in care i se vede popoul Foarte faine, sa ne mai pui :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

wowowow....v-am lasat la cap 14 si va gasesc deja cu jumate de cap 15 plin....ce harnicute sunteti burticoaselor.
eu tocmai mi-am luat externarea de la spital si uuffff nu am litiaza renala... de asta imi place mie sa fiu optimista.
eu dau o fuga sa citesc din urma si revin... la toate frumoasele burticoase

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Felicic76

Mie dr-ita de familie,mi-a recomandat la maternitatea bucur,o dr-ita pe nume camelia constantinescu.Dar ds maternitate am auzit numai lucruri urate,cum ca e murdara. Zi-mi si mie ce parere ti-a lasat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

beatrice001
Maternitatea Bucur este la pasajul Marasesti, mai exact budapesta, langa clinica Marie Stopes, Am facut o singura ecografie, endovaginala si m-a costat 35 lei. Pe D-na dr.ghinda o cunosc de 4 ani, am ajuns la urgenta cu avort spontan si mi-a placut mult de tot de dansa, atunci mi-am promis ca daca fac un copil, cu ea vreau sa nasc. Este micuta de statura, foarte energica, iar gravidele dansei erau incantate, sper sa nu se fi schimbat intre timp.

procedura de recoltare de celule stem este din ce in ce mai des intalnita si mi-am zis ca decat sa fac botez cu hai-hai, mai bine dau 1000 eur ptr copil, si am mai multe sanse sa-l ajut daca, doamne fereste, va avea pb
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July nu stiu daca mai merg la dr asta care imi facea eco 3D .. Ca e si scump si nici nu-mi zice altceva decat imi zice dr meu. Va povesteam eu ca acolo am facut FIV-ul si m-am dus special pt asta in continuare, sa vad daca imi da ceva special de facut sau de luat, dar nu mi-a dat, asa ca mai bine mai fac o economie Ca si asa m-am dus la vreo 3 dr pana acum.
Ma mai duc luni la Pop si poate mai imi da el ceva poze frumoase si mai pun.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

mi-a venit rezultatul de la listeria......e negativ.......uuufffffff ce am scapat si de data asta .....imi era putin teama.Va pe toate.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

boo, dementiale pozele!
imi place ca arata funduletul..
ai luat pampers ptr tati ptr cand le vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Bravo, fetelor! La cat mai multe vesti bune!

Dragutele mele, pe voi v-a dusrut gatul? Cum v-ati tratat?

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nocom merci pentru 'tarife'. intr-adevar este mai scump in Ungaria cam cu 30-35%.
nu stiu cum este la clinicile private din Romania, insa la clinica la care ma duc eu stau si cite 2 ore la usa, pentru ca doctorul are atit de multe paciente ca nu face fata.
mai mult decit atit, eu pe banii astia stau la el in cabinet cite 10-15 min si gata!
la inceput ma enervam, dar cum eu am luat la un moment dat decizia sa ma duc la acupunctura ca o sa fie mai bine, si cind m-am dumirit ca tot doctorul o sa ma ajute, iar el m-a luat de la 0, spunindu-mi ca trebuie sa refac toate analizele... am zis, o iau mai usor, stau la usa si rabd!

cind imi facea monitorizarea, trebuia sa ma duc de dimineata, la 7.30 cind deschidea erau deja cite 5-6 fete afara in fata usii! eu simteam ca mor, ma trezeam la 5.30 - 6 de dimineata, pt ca eu stau in partea cealalta a Budapestei. ca sa fiu la el la 7.30 trebuia sa fiu plecata pe la 6.30. imi spuneam ca nu pot sa ma duc la usa lui afara de la ora 6 de dimineata ca mai rau imi fac. si uite asa de la 7.30 poate intram si eu pe la 9.30, chiar la 10, pentru 10 min de stat in cabinet si de facut ecografia.

dar asta e acum istorie, mai putin statul la usa. daca stau asa de mult la o clinica privata, apai cit va trebui sa stau in fata unei usi la un spital de stat?

bitza ce bine ca vorbesti olandeza si ca sistemul este atit de bine pus la punct. avind in vedere ca asigurarile iti acopera atit de multe analize, ar fi bine sa-ti platesti cele doua analize ca sa stai tu linistita.

12+

Mergi la inceput