Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
oanasm spune:
july 15.000ft insemana cam 2mil ROL..dar am uitat sa adaug inca 8000ft..deci e 23.000ft...adik 3mil si ceva
bitzuca io is sigura ca vei primi prin posta rezultatul!
giulianna super ca mergi la un asa curs! sa ne dai si noua lectii!
piolica nu am uitat niciun zero! e 23000..ca uitasem de 8000 care ii platesc la posta!
Oana
13+
o noua viata
bitza2008 spune:
In sfarsit, am ajuns la zi cu cititul!
Piolica, scump tare sa nasti in Ungaria; In Olanda e in jur de 1500 euro, conditii 5*.Mie pana acum asigurarea nu mi-a acoperit doar testul combinat(bitestul)care este gratis doar pt femeile peste 36 ani,la ginecolog aici nu mergi decat daca apar probleme. Moasa e cea care se ocupa de tot ce tine de nastere si graviditate, inclusiv dupa nastere vine zilnic la tine acasa sa te ajute cu bb(baita, alaptat, eventual sa te panseze, etc).
Maine merg sa-mi ia analiza la sange, ca moasa n-a reusit decat sa ma invineteasca pe mana. Astea gratuite cred ca sunt ca in tara nu contin si toxoplasmoza, listeria si ma bate gandul sa le cer contra cost, bineinteles. Eu am facut inainte de sarcina dar nu mai stiu rezultatul-Atunci dr a zis doar ca e f bine.OOOff, ce sa fac?
12+
bitza2008 spune:
Oana sunt sigura ca asa va fi! Nu sunt paranoia, ma mir!!!
Eu cel mai tare ma tem de perioada de dupa nastere, daca voi fi o mama buna, daca ma voi descurca, etc...
12+
Nocom spune:
piolica, mai usor mama cu intrebarile, ca ne pierzi pe drum.
sa vedem daca am tinut minte tot:
vizita la dr - 80 ron
eco simple - 100 ron
eco morfologica - 250 ron
la maternitate nu trebuie sa te inscrii, dr stie cam cand urmeaza sa nasc si cu asta basta...
nu as schimba-o pt nimic in lume, e super faina si ma simt excelent cu ea..
daca am uitat ceva...
9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
JulyMorning spune:
Mi se pare incredibil... pentru 3 milioane de lei sa ai toate vizitele asigurate si nasterea... oanaaaaa, norocoaso
Eu nu mai zic ce bani dau... de fiecare data la clinica particulara si vizita si eco...
_
Our future determines our past
Fasolica de S13+
_giulianna_ spune:
Nocom cine-i doctorita ca vreau si eu la ea, ma duc si la capatul pamantului numai sa stiu ca merita. La ce spital e?
13+
Mamica de septembrie 2008
oanasm spune:
july nici mie nu mi-a venit sa cred...am intrebat de 10 ori dr, dar asta prin primavara anului trecut, cand am mers acolo la acelsi dr la analize inainte de sarcina; nasterea nu e inclusa ...doar ecografiile si analize de sange! nasterea cica nu se plateste, ca merg in ungaria cand ma apuca...si fiind stat UE, avand si card de sanatate, si tratandu-se ca urgenta, cheltuielile sunt acopeirte de CAS Romania...dar la dr se da ceva (nu e musai, ca si daca nu dai se comporta bestial) eu vreu sa dau ca e un tip care-mi place ffff tare!...aaa...iar la asistente acolo nu se da nik nik nik!
Oana
13+
o noua viata
JulyMorning spune:
oana deci pe cuvant ca merita sa te muti acolo... io daca adun tot ce m-a costat... bine ca am gauri de memorie de cand sunt insarcinata
_
Fasolica de S13+
oanasm spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
oana deci pe cuvant ca merita sa te muti acolo... io daca adun tot ce m-a costat... bine ca am gauri de memorie de cand sunt insarcinata
_
Fasolica de S13+
las' ca compensez cu medicul din romania..la care merg! ca deh..merg si ici si colo..
Oana
13+
o noua viata