Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
JulyMorning spune:
felicic scuze, nu stiam ca ai o situatie mai deosebita. In mod normal in timpul sarcinii oricum flora se modifica, apare leucoreea, acea scurgere alb-galbuie, care e normala. Poate ar trebui sa faci un sumar de secretie si sa vezi ce mai zice medicul. Habar n-am cum anume influenteaza insulina si ce ar trebui sa faci. Mult succes, oricum
_
Our future determines our past
Fasolica de S13+
digeka spune:
Multzam fetelor!!
Cat despre DPN am incercat p eun link de pe forum cu UM si mi-a iesit 08.10.2007, dar cu 14 minus data ET imi iese 07.10.2008, al meu dr inca nu s-a pronuntat, iar eu am uitat sa-l intreb de emotii ce aveam
7+
oanasm spune:
giulianna bine ca ai scapat de durerea de masea legat de foame...si io sunt la fel
maria sigur luni ne vei aduce numai vesti bune
ioana asa maica...mai da si tu un semn de viata legat de raceala...daca nu ai febra si io zic ca bb nu e afectat...tinem pumnii vineri da' te rog io sa intri sa ne dai de veste..k?
freshana ma bucur ca bb e bine! las' ca mai este timp de aflat si sexu lu bb! auzi..da imi zici si mie cat a avut bb? ceva masuratori..ceva...? MENTIONEZ CA IO SUNT AIA OBSEDATA
ramoncza si io fix asa sunt cu burtik....dar las ca se contureaza si burtzile noastre incet! aha..io merg la dr pe 15.30..16.. Domane ajuta sa venim cu vesti bune de tot!
piolica yuhuuu! dar ce de fete mergem maine la eco! tinem pumnii si sa intri sa ne zici ca ce si cum!..aaa...si eu merg in ungaria la dr..si acolo voi si naste! tu ai facut deja contract cu spitalul?
felicic spalaturile vaginale NU se fac deloc..nici cand nu esti gravi..dar cu atat mai mult cand esti, decat la recomandarea medicului!!!! organismu nostru are propriul sistem de "spalare" a zonei..nu e cazul sa intervenim ca distrugem PHul natural
boo aha...eu am noroc cu sora mea ca sta in germania si vine in martie..si mi-a luat deja ceva pantaloni si bluze de gravi...abia astept sa le port
digeka deci te trec pe lista cu 07.10?..da?
Oana
13+
o noua viata
Codruta27 spune:
feli, imi pare rau! Am sarit inainte de a cunoaste toate datele problemei. Sfatul meu este sa ai rabdare pana la discutia cu ginecologul. El stie cel mai bine!
Pupici si scuze!
8+
Bebe mic
digeka spune:
Bine Oana!
Stabilim intalnirea cu BB al meu pe 07.10.2008
pe toate - sunteti super dragutze
7+
alinushca spune:
Hello tuturor!
July, sa ai mare incredere ca o sa fie totul bine. Dat nu se putea repeta testul sa vada daca iesea la fel si a doua oara? Nu ma pricep inca la asta. Mi s-ar parea mai usor si mai putin periculos decat o aminocenteza.
Ma duc sa somnolentez. Pentru cele care nu si-au luat concediu ... imi pare rau !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
oanasm spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Ma duc sa somnolentez. Pentru cele care nu si-au luat concediu ... imi pare rau !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
..mie deocamdata imi ramane weekendu'
Oana
13+
o noua viata
piolica spune:
oanasm o sa nasti in Ungaria? unde? banuiesc ca pe undeva aproape de gra nita, gen Szeged.
eu merg la o clinica particulara in Budapesta, la doctorul care m-a asistat de o vreme incoace si care mi-a facut IA. Din cite am inteles eu de la el, as putea naste cu el ori la Telki (spital privat, insa acolo ma va costa intre 2500 si 3500 de euro, iar mie mi se pare aberant de scump), ori la un spital public - Szent Janos -dar care este oribil. Am fost sa vedem ce si cum, nu pot sa va spun in ce hal erau toaletele! jale! cind am urcat scarile am vazut un muc de tigara aruncat pe jos! eu nu o sa nasc acolo.
stiu o prietena franceza care a nascut la Clinica nr 1 pt femei, o sa vorbesc cu ea cind o sa anunt vestea prietenilor despre
din cite-mi amintesc, ea a nascut cu un doctor care vorbea bine engleza si o mai rupea si pe franceza, o sa-mi fie foarte greu sa ma despart de actualul meu doctor, avind in vedere ca el a avut grija de mine de ceva timp.
12+
piolica spune:
apropos de preturi:
voi cit platiti o vizita la doctorul ginecolog? cit costa o ecografie + vizita? si cit o sa va coste nasterea?
cind o sa va inscrieti la maternitate? aveti de gind sa nasteti cu un alt doctor?
sper sa nu va fi zapacit cu atit de multe intrebari!
12+