Mamici de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Nocom spune:
Maria2004 te si eu. Esti o dulce.
ramonzca79, eu cand imi incordez muschii burtii apare o umflatura in dreapta buricului (cum ma uit eu de sus). Asa vedeam si la sarcina trecuta, dar in lunile mai inaintate... Sigur umflatura nu era acolo inainte de sarcina. Ce dragute suntem!!!!
9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
piolica spune:
teomaria multumesc foarte mult pentru raspuns. (nu mai sint moderata si ma bucur asa de tare sa primesc sfaturi de la voi)
imi pare rau ca si tu suferi de aceeasi chestie, sper din tot sufletul sa fie bine. te rog sa ma tii la curent cu ce tratament iti da doctorul. eu ma duc maine la o ecografie (cea de 13 saptamini) si o sa-i spun doctorului ca as dori sa-mi refaca testul bacteriologic si sa vada ce si cum. daca s-a inrautatit situatia, va trebui sa fac tratamentul in trim 2 de sarcina.
oricum, o sa-l intreb daca poate sa-mi dea o solutie pentru spalari intime. multumesc mult de sfat.
o zi cit mai buna la toate fetele de pe acest forum.
12+
felicic76 spune:
dragele mele burticute!
va pun o intrebare extrem de personala.cum va spalati inauntru? marturisesc cu rusine ca de cand mi-au iesit testele pozitive, adika de pe 18 febr, nu am mai facut nimic in acest sens. inainte foloseam irigatorul si tantum rosa, o data pe saptamana. avand in vedere ca la doctor am fost pe 20 feb.(cand sarcina de-abia s-a vazut la endo 2 mm) si m-a mai chemat pe 5 martie, chiar nu stiu cum sa procedez, cred ca dau in paranoia. iar de nu mai vorbesc. off, multe necunoscute, sper sa ma ajutati sa le mai elucidez!
pupici tuturor!
4+
Codruta27 spune:
felicic, mie inainte de a ramane insarcina, mi-a interzis dr. spalaturile vaginale. AM inteles ca ele sunt indicate numai de catre medic si atunci cand ai o...ceva, nu stiu.
Deci, lasa spalaturile interne, o igiena externa bine intretinuta este de ajuns!
8+
Bebe mic
piolica spune:
Nerantula iti multumesc foarte mult pentru primirea calduroasa si pentru raspunsuri. Ma bucur foarte mult ca pot avea sfaturile voastre.
Eu sint intr-o situatie cam delicata, avind in vedere ca nu vorbesc maghiara absolut deloc (sotul meu a fost transferat aici, eu mi-am gasit un job intr-o firma americana, asa ca am preferat sa invat mai bine franceza, limba sotului meu, decit sa ma incurc su maghiara... si uite asa au trecut 7 ani).
Doctorul meu vorbeste engleza binisor, insa sint momente cind am nevoie de sfaturile lui, in schimb el imi spune ce optiuni am si ce riscuri si sa-mi aleg!!!! Cind il intreb ce-mi sugereaza el... cam intra in ceata ca nu prea intelege.
Astazi m-am dus la 'moasa' din cartier, hehehe, acoolo chiar ca va fi foarte greu, pentru ca tipa nu vorbeste nici o alta limba in afara de maghiara. m-a programat peste o saptamina, o sa vad ce si cum, dar clar ca nu ma pot sfatui cu ea absolut deloc.
inca o data merci pentru mesaj si pentru sfaturi.
12+
JulyMorning spune:
felicic eu nu m-am spalat in interior niciodata, doar dupa contact sexual si cu degetul, fara irigator. Irigatorul l-am folosit de vreo 3 ori in viata mea, cand am avut de facut tratamente pentru niste ciumpercutze. Si acum la fel, ma mai spal uneori cu degetul dupa contact sexual si atat. Spalaturile vaginale in exces nu sunt indicate, eu asa stiu. Distrug flora vaginala care trebuie sa existe acolo in mod obisnuit.
_
Our future determines our past
Fasolica de S13+
Boo spune:
Oana i-am luat cand am fost plecata in we trecut ... Am gasit la H&M si la C&A pantaloni foarte ok cu burta. Si ca pret au fost ok, adica mai ieftini sau poate la fel ca aici. Acum nu pot decat sa ma rog sa nu imi creasca popoul prea mare ca sa intru in ei cat mai mult timp.
Fetele, ma chinui sa pun pozele alea si nu reusesc. Ma enerveaza groaznic. Sunt in format BMP si nu mi le ia ... Trebuie sa gasesc un alt site de pus poze. Ca nu pot sa le schimb nici extensia. La naiba cu tehnologia asta !!!
Buburuza
asa creste Buburuza
JulyMorning spune:
Boo, poti deschide pozele cu paint, programul clasic de windows si le salvezi din nou, sub format jpg. Merge sigur asa. Si probabil vor fi si mai mici ca dimensiuni, de obicei BMP e cam mare.
_
Our future determines our past
Fasolica de S13+
felicic76 spune:
mersi codruta 27!
eram obisnuita cu ele ptr ca sotul meu este diabetic insulino-dependent, iar de la insulina lui, am dezvoltat o anume "umezeala permanenta, flora vaginala abundenta", dar oricum, acum o las balta...
era puterea obisnuintei si credeam ca ca se mai confrunta si altcineva cu asta.oricum, stau cuminte, ptr ca si asa am destule "bube" ptr inceput......
4+
piolica spune:
Ada_74
merci mult de sfaturi, asta mi-am propus si eu (maine mergem la ecografie si o sa-i spun doctorului ca nu vreau aminiocenteza decit daca celelalte masuratori, gen pliu nucal si analizele dublu/triplu test nu ies prea bine).
eu il iau pe sotul meu, dragul de el, de fiecare data - insa el e francez, el se descurca ceva ceva in machiara, nu e bita ca mine, insa termenii astia nu-i stie si din cauza asta vorbim cu doctorul numai in engleza.
o sa va tin la curent cu ce se intimpla maine.
12+