Cadouri de 8 Martie
Raspunsuri - Pagina 4
martie spune:
quote:
Originally posted by Koko76
Mersi frumos Martie! Si eu tot brose Meli Melo am luat.
Ramonika spune:
sincer, nu cred ca procedati bine sa le duceti cadou si de 1 martie si de 8 martie. de 1 martie e de ajuns martisor si un buchetel de zambile sa zicem, iar de 8 martie un cadouas, cafea, ciocolata, ceva de genul.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
martie spune:
Asa este, de fapt peste tot, la firme ma refer de 1 martie se da doar martisor si eventual o floare.
Eu am dus azi martisor, un pachet cafea si floarea cu bulb, ca bomboanele le-am uitat la supermarket, adica le-am platit, dar le-am uitat acolo. Sa fie primit![]()
Koko76 spune:
Si eu am fost ieri la gradi cu martisoarele. La dnele educatoare si dna directoare le-am dus cate o brosa foarte frumoasa de la Meli Melo, un pachet 1kg Jacobs vidat, o cutie de bomboane Rafaelo, felicitare si cate un buchet din 7 lalele date cu glitter (suna ciudat, dar aratau super!). La ingrijitoare, bucatareasa si asistenta le-am dat cate o brosa-martisor, un plic de cafea Jacobs, o ciocolata Milka cu lapte si cate o zambila batuta albastra. I le-am dat Ilincai sa le ofere si era foarte incantta. Acum sa vedem de 8 Martie ce iau![]()
anya spune:
Ati dus deja? Sotul si baitul meu vor duce luni.
Asta pt ca astazi merg la Muzeul taranului roman sa cumpere cate ceva si sotul meu sa-i explice baiatului (5 ani) ce si cum cu obiceiul asta
, asa, ca intre barbati.
Pt cele 2 educatoare am luat cate un medalion de argint (nu scumpe, doar dragute) si cate o felicitare pe care sa se semneze copilul. Restul doamnelor si fetitele din grupa - martisoare obisnuite ! De 8 martie, pt fetite bomboane si pt doamne...nu m-am gandit inca.
anyca spune:
Buna,
Baiatul meu cel mare are serbare vineri pe 7 martie si m-am gandit sa-i cumpar educatoarei o floare in ghiveci de la florarie sau o brosa, o esarfa, o icoana, diverse obiecte decorative, inca nu m-am hotarat. Nu trebuie sa fie ceva scump, ci doar placut.
Mie nu-mi place sa primesc parfumuri sau diverse cosmetice, asa ca eu consider ca ce mie nu-mi place nu pot sa fac cadou unei persoane.
Poate gresesc , asta a fost parerea mea.
pupici
mamica
anyca spune:
Eu nu consider ca o atentie de 8 martie este o spaga, este intr-un fel o multumire pt persoana care are grija de copilul noustru.
Poate iar gresesc.
pupici
mamica
Koko76 spune:
Si eu la fel. Dupa cum ziceam, eu sunt foarte multumita de dnele educatoare si 8 Martie este un prilej prin care-mi arat "recunostinta" ca sa zic asa. Pana la urma de 8 Martie le-am luat cate un set creme day/night de la Lancome cu 34 euro!!! (sora-mea lucreaza la o ambasada si ea mi le-a luat!)
LiliaToma spune:
Parerea mea e ca unii parinti exagereaza cu datul cadourilor si de 1 martie si de 8 martie. Cum ramane cu traditia martisorului, ca de 1 martie se dau doar martisoare?
In plus, sunt sigura ca la gradi sunt copii cu posibilitati materiale mai mici, cum se simt parintii lor cand stiu ca altii cumpara cadouri de un milion la fiecare persoana, iar ei nu asa posibilitati, desi poate sunt la fel de multumiti de cei de acolo... ma rog, e parerea mea...
LiliaToma spune:
a, si ca sa raspund: eu am dat, cate un martisor si o zambila.
De 8 martie cate un cadou de aproximativ 30 RON de persoana( set din crema de fata, de maini si lotiune de corp).

.