Cadouri de 8 Martie
Raspunsuri - Pagina 3
P&ANA spune:
nu m-am putut abtine :-(( totusi , de ce atata insistenta pt. cadouri ? Si observ din postarile voastre ca va asteptati,in functie de cadoul oferit, la un tratament mai bun din partea "beneficiarului"!
Hmm, mie-mi miroase mai degraba a spaga/mita etc...
Si unde mai ramane esenta zilei 8 Martie- Ziua Femeilor- doamnele primesc cadouri de la femei ?!
Un buchet de flori din partea copilului este suficient -april
Dar eu si mai ecologista fiind ,voi cumpara o floare in ghiveci ![]()
Alina
a fi om e lucru mare ...
szivarvany spune:
Eu duc educatoarei si ingrijitoarei cate o cafea, cutie bomboane, floricik la ghiveci. Si gata. O mica atentie.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Ramonika spune:
am fost in sistem (am lucrat ca invatatoare si educatoare) si stiu ca se asteapta sa primeasca. si ce auzeam cel mai des de la ele era "mai bine aduceau o ciocolata decat niste flori din care nu inteleg nimic"
acuma depinde de la persoana la persoana daca "iti ia copilul de rau" daca nu dai ce se asteapta ele. eu nu ma asteptam, ca aveam copii din familii destul de sarace, dar altele...
si daca primeam ceva, nu mai tineam minte fiecare ce a dat, dar alte colege isi notau ce a dat fiecare, ca sa tina minte 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
sorinsonia spune:
E off topic:
Invatatoarea baiatului meu a pus copiii din clasa I sa se semneze pe martisoare.![]()
Mihai33 spune:
Aoleu....citind ce ati scris am intrat la idei. Anul trecut a mers copilul cu un buchet de flori si ma gindeam ca anul asta sa facem la fel....cadourile le duceti voi sau le duce copilul?
Nici nu m-am gindit la cadouri...uff
Mihai
matahut spune:
Pentru 1 Martie martisoare confectionate si oferite de cel mic.
Pentru 8 Martie cate un buchetel de zambile, asta daca tineti neaparat sa sarbatoriti o asemenea zi...Iata un link care ar trebui poate sa ne puna pe ganduri
http://www.geocities.com/levitki/viata/8martie.htm
bebe2004 spune:
Buna. Daca se strang bani pt cadouri (la noi asa e), mai e nevoie sa duc si de acasa ceva?
Eu le-am luat cate un martisor si cate un fir de ceva floare pe care o sa le dea copilul.
Si mai am o intrebare: baietii duc martisoare colegelor de grupa? sau sa mai asteptam un pic. E grupa mijlocie.
La multi ani de ziua femeii.
martie spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
am fost in sistem (am lucrat ca invatatoare si educatoare) si stiu ca se asteapta sa primeasca. si ce auzeam cel mai des de la ele era "mai bine aduceau o ciocolata decat niste flori din care nu inteleg nimic"![]()
acuma depinde de la persoana la persoana daca "iti ia copilul de rau" daca nu dai ce se asteapta ele. eu nu ma asteptam, ca aveam copii din familii destul de sarace, dar altele...
si daca primeam ceva, nu mai tineam minte fiecare ce a dat, dar alte colege isi notau ce a dat fiecare, ca sa tina minte
Ramonikasi pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ASA ESTE! Ce s-o mai lungim atata, eu stiu pe pielea mea, adica pe a bietului copil, si nici macar nu are inca 3 ani. Nu am dat, nu am dat si dupa ce am dat, ooaauuuu ce diferenta!
Dar sa revin la subiect, am fost azi la Carrefour si am pt 1 martie asa: martisor brosa ff frumos (meli melo), sunt deosebite, sper sa nu duca toti din-astea, o zambila in ghiveci, adica cu bulb, o cutie de bomboane cioco cu menta si un pachet cafea.
Iar pt. 8 martie am luat set Nivea cadou, contine un sampon, deodorant si crema de fata (aproape 25 lei).
Si am luat si pungi de cadou cu ghiocei, branduse, adica de sezon.
Probabil ca pe langa set voi mai pune niste ciocolata sau bomboane.
Gata, eu am terminat.
Koko, succes

annnna35 spune:
quote:
Originally posted by sorinsonia
E off topic:
Invatatoarea baiatului meu a pus copiii din clasa I sa se semneze pe martisoare.
Buna, Sonia!
Am fost un pic derutata la inceput, pentru ca si eu i-am pus sa se semneze...dar pe cele confectionate de ei la abilitati practice...am inteles pana la urma ce ai vrut sa zici... Si bineinteles ca dezaprob asa ceva...
Koko76 spune:
Mersi frumos Martie! Si eu tot brose Meli Melo am luat
. Si astazi le duc eu la pranz impreuna cu cate o zambila, o cutie de trufe si o cafea vidata. Ah, si apropo, la noi la gradi dnele i-au pus pe copii sa faca felicitari pt 1-8 Martie pt mamici, dar si pentru domniile lor , pe care le punem langa cadou ca asa am auzit ca s-ar proceda. q.e.d