Cadouri de 8 Martie

Cadouri de 8 Martie | Autor: Lia70

Link direct la acest mesaj

Mamici, ce facem cadou educatoarelor/directoarei/asistentei/ingrijitoarelor de 8 Martie? Dati-mi si mie niste idei, va rog.
Ca de 1 Martie ducem frumos martisoare si ghiocei la toata lumea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu iau de obicei la fiecare in parte cate un set cosmetic, din-alea cadou. Ma duc la Metro ca sunt mai ieftine. Si ceva bomboane de ciocolata. Seturile la care ma refer contin de regula o masca de par, sampon si balsam sau diverse creme, cam asa... Si nelipsitul pachet de cafea.
Chiar ar mai fi bune niste idei..

Martie & Bebica & maimuta Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Faceti un "comitet" de mamici, adunati bani si faceti cadou din partea clasei. Asa iesiti mai ieftin si mici educatoarele nu primesc chestii "mari, ieftine si nefolositoare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Corect! Numai ca eu nu prea ma intalnesc cu mamicile si nici nu le stiu pt ca eu una o iau pe fii-mea la ora 13 si atunci sunt doar bone si bunici. Eu m-am gandit sa le iau in semn de apreciere pt ca sunt foarte multumita de cum evolueaza Ilinca un set Nina de la Nina Ricci sau niste pahare de cristal (am vazut la carrefour la oferta 90 Ron/6 pahare Bohemia diferite modele). Inca nu m-am decis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Pahare de cristal eu nu as putea, pt. ca sunt 5 educatoare plus directoarea, deci 6 persoane. Mai asteptam si alte pareri..
Ce contine setul de la Nina Ricci? si cat costa?

Martie & Bebica & maimuta Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Da o cutie de bomboane la toate nu se poate? Sau un tortulet?
De ce neaparat cadouri?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconuelena spune:

salut fetelor!eu ii dau derptate Inei si mai adaug si un pachet de cafea
si nu as face diferenta ca e educatoare sau ingrijitoare(pana la urma ele schimba copiii). cu ocazia asta ne dam seama daca sunt dedicate meseriei sau asteapta ceva....o mica atentie este suficienta. sunt persoane care nici asta nu isi permit...daca dai cadouri scumpe apoi are pretentia de cadouri scumpe...pentru mamele voastre va ganditi atat?noi asa am fost educati sa dam si daca nu dam mult nu e in regula....eu cred ca gresim si ar trebui sa ne mai gandim... va pup si sper sa gasiti cadoul potrivit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ca idei, chiar nu stiu la ce sa ma opresc, dar poposesc un pic asupra datei: 8 martie este sambata. Deci, cand ar trebui dusa o atentie?? Pe 7? Mi se pare un pic cam in avans. Pe 10? Mi se pare un pic cam tarziu...
Deci care ar fi momentul?

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

andrei, a dus in fiecare an educatoarelor, de 8 martie, cate o floare si cate o cutiuta cu bomboane. era "putin" in comparatie cu ceea ce aduceau altii, dar nu mi s-a parut ca, din acest motiv, copilul a avut de suferit. educatoarele nu si-au schimbat comportamentul fata de el pe considerentul ca "atentia" de 8 martie a fost insignifianta. nu inteleg care ar fi motivul pentru care ar trebui sa le facem cadouri sofisticate/valoroase din punct de vedere pecuniar. oare n-ar avea mai multa valoare, sentimentala desigur, un desen facut de copil pentru educatoare sau o floricia presata, poate chiar o scoica culeasa de copil, asta vara, la mare? ori, pentru cei care sunt in clasele primare, cateva randuri scrise cu drag invatatoarei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Un martisor de argint si un pachet de cafea.

Ingrid si Cristi 4 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Nu sunt adepta cadourilor scumpe; nu am nici atatia bani si nici nu cred ca e bine. "Comitet" de mamici nu putem face ca nu prea ne intalnim. Asa ca tot clasica cutie cu bomboane si un buchet de flori. Si, daca vrea copilu sa coopereze, si o felicitare desenata de el. Astea pt 2 educatoare, directoare si asistenta. La ingrijitoare cate un pachet de cafea sau un borcan de ness. Ce parere aveti?
Si, apropo, vin inscrierile in aprilie. Le mai "miluim" si atunci cu cate ceva ca sa nu avem surprize?
Dar de Sfintele Pasti?

Iertare, sunt intr-o perioada de bulversare financiara si n-as vrea sa gresesc tocmai in legatura cu copilul. De aceea va cer si eu cate o parere si va multumesc frumos celor care ati raspuns.

Mergi la inceput