Cadouri de 8 Martie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ce sa mai "miluiesti" la reinscriere? Ca doar nu l-or lasa pe afara? Atunci sa vezi scandal. Eu o sa "zambesc" putin directoarei pt ca vreau sa-l inscriu si pe cel mic si face 3 ani abia in octombrie, dar altfel nici nu ma gandeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Buna! Martie, un set Nina Ricci contine o crema de corp si o apa de toaleta Nina de 30 ml, care miroase ok. In magazine costa 120 Ron, dar eu am "pile" si le iau cu 90 Ron. Avem 2 educatoare si pt dna directoare ca in rest tot cafea si bomboane

Mergi la inceput

Asta si pt ca vin "reinscrierile" si n-am chef sa le mai iau iarasi cadouri si atunci. Cotizez acum si adio pana de Paste!!! Plus ca pe strumfa mica tot aici la gradi vreau s-o dau (ca cele private ne-ar usca de bani!), asa ca-mi las loc de buna ziua ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Koko76, multumesc! E o idee foarte buna! Si eu directoarei i-am dus mereu cate un parfum scump (primit, nici eu nu am dat bani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Dar cu un buchet de flori nu s-or multumi!!?????? Prea s-au invatat cu cadouri, si nu de oricare....
Sorry dar persistam in greseala cu cadouri de 8 Martie, de Craciun, de sf de an......Voi primiti ceva la serviciu de 8 martie? eu nu! Asa ca un buchet de flori e ceea ce trebuie. Arata respect. Punct!

Mergi la inceput

Eu la serviciu primeam si flori si bomboane si bonuri de masa, cosmetice si zi scurta de program, dar nu asta era obiectul subiectului de fata.
Si eu sunt anti spaga, dar cat timp nu am dat, fata mea plangea acasa ca e "rea, urata, baietoi" etc. Dupa trei bomboane si un pachet de cafea (nici spaga nu-i poti zice la un pachet de cafea), fata mea mi-a zis cand a venit de la cresa ca "tanti o iubeste", ca e "frumoasa" etc. Deci? Pt. 3 bomboane, sa las copilul sa vina acasa umflat de plans?
Pana la urma emigrez si gata

Mergi la inceput

Sunt 100% de acord cu ceea ce a spus Martie. Fii-mea cea mare este in grupa mica si pana de Craciun nu m-am dus la dnele educatoare cu ceva si fii-mea era retrasa si trista, ceea ce-i nu sta deloc in fire. Lucrurile s-au schimbat radical dupa Craciun si cadourile date (cate un set Nina de la Nina Ricci). Acum nu stiu daca schimbarea Ilincai a avut neaparat legatura cu cadourile pt ca mie mi se parea ca oricum dnele educatoare se purtau foarte frumos cu toti copiii. Cine stie!!! Poate doar fetitei mele i-a luat mai mult timp sa se acomodeze, dar eu tot le voi lua ceva frumos in semn de apreciere pt ceea ce fac (chiar daca unii ar spune ca de-asta sunt platite!). Mie mi-e greu cu 2 copii, in conditiile in care o am si pe tanti Flori, care ne ajuta foarte mult. Dar cu 28-30 de copii???

Mergi la inceput

Martie, am vazut niste seturi Very Iresistible Sensual cu crema de corp si apa de toaleta la aproape 140 Ron si asta cred ca o sa iau pt cele 2 dne educatoare si dna director. Am vb cu cineva si zicea ca mi le poate aduce la 1 mil/bucata. Pt restul....bomboane si cafea

Mergi la inceput

Koko76, maine am program de carrefour, sper sa nu ma mai trezeasca peste noapte bebi, ca e bolnavioara coapta, si vad ce seturi gasesc, iti spun maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

din ce s-a scris aici am vazut ca e vorba de prfumuri, serturi cosmetice, nicidecum de bomboane.....soryy, dar noi le invatam rau

Mergi la inceput