Despre copii_i presedintelui
Raspunsuri - Pagina 9
iileana spune:
....o luarati razna cu totul!
quote:
Originally posted by LYLY809
A! Si inteleg ca te-a deranjat comentariul meu. Ma intreb, oare de ce? De fapt, se poate lesne afla, daca iti scrii numele la profil...
LYLY899, hai sa te uimesc.
Si pe mine m-au calcat pe nervi comentariile tale cu aroma de tabloid de trei lei, si, n-ai sa crezi, chiar nu-s colega de servici cu Rolo.
Nah, ce-ai sa te faci acuma?
Nu, eu n-am numele scris la profil.
Poate ca nu-i tirziu sa-ti editezi nitel postarile alea.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
rolo spune:
Chill out girls. Nu vreau subiectul mutat la ZZ si nici sa se lase cu sanctiuni pe aici.
LYLY809 spune:
Rolo, oamenii civilizati isi incheie socotelile pe PM. De aceea am si sters mesajul anterior.
Insa initiatorul unui subiect nu cred ca are dreptul sa ofenseze alti participanti la forum.
Lyly si Alec 30 mai 2006
iileana spune:
Mare pacat ca l-ai sters, era un raspuns....cum sa zic......deosebit.
Uf, asa-mi trebuie daca umblu prin zone obscure ale forumului, stiam eu ce stiam cind le evitam....
Doamnelor, va salut.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by iileana
Mare pacat ca l-ai sters, era un raspuns....cum sa zic......deosebit.
Uf, asa-mi trebuie daca umblu prin zone obscure ale forumului, stiam eu ce stiam cind le evitam....
Doamnelor, va salut.
Te rog, nu te mai vaita Ma gasesti pe PM, iti raspund acolo cu placere
Lyly si Alec 30 mai 2006
iileana spune:
Inca ceva:
stau si socotesc uimita: asadar, pina la urma la acest topic am luat-o pe coaja (sau, ma rog, am luat-o pentru scurt timp, dat fiind ca userul LYLY899 si-a sters acel mesaj de neimaginat), -ramine de vazut ce surprize imi rezerva viata la PM :))), pentru ca i-am aparat, nu-i asha, imaginea domnisoarei Basescu.
Ce chestie....
Sabina spune:
quote:
Inca ceva:
stau si socotesc uimita: asadar, pina la urma la acest topic am luat-o pe coaja (sau, ma rog, am luat-o pentru scurt timp, dat fiind ca userul LYLY899 si-a sters acel mesaj de neimaginat), -ramine de vazut ce surprize imi rezerva viata la PM :))), pentru ca i-am aparat, nu-i asha, imaginea domnisoarei Basescu.
Ce chestie....
asta e tare de tot.
Da ce scria useru asa de neimaginat? da si mie mail
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
LYLY809 spune:
quote:
Inca ceva:
Ce chestie....
stimata d-na/d-ra,
de ce nu-mi raspunzi la PM? De ce te tot vaiti pe aici? Ce astepti? Sa-ti sara altii in ajutor? Eram pregatita sa-ti povestesc despre ce e vorba.
Sabina,
iti transmit eu ce continea mesajul daca tii neaparat. Eu l-am sters din respect pentru voi.
Lyly si Alec 30 mai 2006
Guestus spune:
Nu le mai baga LYLY809 in seama.
Sint nervoase pe tine ca nu le spui tot ce stii....tine pt tine si lasa-le sa fiarba.
iileana spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Sabina,
iti transmit eu ce continea mesajul daca tii neaparat. Eu l-am sters din respect pentru voi.
Mi-l poti transmite si mie, te rog?
Mi-ar face placere sa-l pastrez.
----------
Guestus, mi se rupe sufletul ca te dezamagesc, insa mesajul sters nu se referea la domnisoara Basescu (pe alea nu le-a editat), ci doar la mine. :)