Despre copii_i presedintelui

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by iileana

quote:
Originally posted by LYLY809

Sabina,
iti transmit eu ce continea mesajul daca tii neaparat. Eu l-am sters din respect pentru voi.

Mi-l poti transmite si mie, te rog?
Mi-ar face placere sa-l pastrez.
----------

Guestus, mi se rupe sufletul ca te dezamagesc, insa mesajul sters nu se referea la domnisoara Basescu (pe alea nu le-a editat), ci doar la mine. :)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

da-mi adresa de e-mail

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

...incearca pe PM, am vazut ca functioneaza :)...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si ochiul meu nu ar vedea si el un mesaj provocator?

Mergi la inceput

aaa, deci l-ai primit

Si uite-asa, ai incercat sa ma uimesti(vezi primul mesaj dragut raaaau de tot pe care mi l-ai adresat)
....

quote:

Inca ceva:
stau si socotesc uimita

si tot tu ai ramas uimita

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Guestus, acuma, daca tot sintem la birfe :) ....
Io ma asteptam sa zboare topicul de la generale in momentul in care ai adus tu vorba de domnisoara Plugaru.
Pina la urma derizoriul in care a coborit discutia m-a uimit si pe mine, nu aveam intentia sa deschid cutia asta a Pandorei.

Mergi la inceput

quote:

aaa, deci l-ai primit

Pe acela da, sigur ca l-am primit, mesageria privata a forumului functioneaza ceas. (puteai controla in outbox, cind apare plicul deschis inseamna ca destinatarul a citit mesajul)

Da' mi-l doream pe celalalt, ala cu canalul, sa-l pastrez amintire :). Ca asa cevaaa nu mi s-a mai spus niciodata pe-aicea, pe DC :)

Mergi la inceput

sigur ca puteam sa verific, dar nu am facut-o, nu m-a ros curiozitatea A fost mult mai interesant sa ies afara cu copilul si apoi sa intru iar aici, sa facem schimb de amabilitati

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

quote:

aaa, deci l-ai primit

Pe acela da, sigur ca l-am primit, mesageria privata a forumului functioneaza ceas. (puteai controla in outbox, cind apare plicul deschis inseamna ca destinatarul a citit mesajul)

Da' mi-l doream pe celalalt, ala cu canalul, sa-l pastrez amintire :). Ca asa cevaaa nu mi s-a mai spus niciodata pe-aicea, pe DC :)

Masini ale timpului nu fac inginerii din zilele noastre , da' in lumi paralele si necunoscute pana la un moment dat, tot ne plimbam! Nah! Sac, sac, inginerilor, ca putem si fara voi!! :-))))))))))))
Ileana, felicitari! Tocmai ai primit botezul subsolului. Nu al Subsolului :-). Al subsolului :-).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

LYLY899, corect.
Pacat insa ca nu ai gasit ceva mai interesant de facut si aseara, cind ai postat mesajele acelea total deplasate.
--------------

Denizelu', io cred totusi ca-i vorba despre clona :)))))))))), si ca mie nu mi se poate intimpla vreodata asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

Denizelu', io cred totusi ca-i vorba despre clona :)))))))))), si ca mie nu mi se poate intimpla vreodata asa ceva.

Nu, nu, nu exista clone ilenicesti. Inginerii-s de vina! :-))))))))))))))))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput