Despre copii_i presedintelui

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by iileana

- despre (in)justetea deschiderii unui topic dedicat acestei teme:

In general: ati sesizat mediatizarea evenimentului? Doua televiziuni s-au calcat practic in picioare sa ni-l prezinte in intreaga sa desfasurare (organizatiile de tineret ale altor partide nu imi amintesc sa fi beneficiat de o asemenea atentie) iar televiziunile si ziarele au mentionat/comentat uluitorul rezultat in headlines /pe prima pagina. Oare de ce? Doar pentru ca ne-a oferit un spectacol incredibil?

Pentru ca televiziunile astea de "stiri" sint la concurenta si alearga dupa "senzational". Nu ca evenimentul asta ar fi senzational in sine, ci pentru ca putea fi, de exemplu daca nu ar fi ales-o pe Elena

Mesajele ca "provoaca scirba" si "nu are stil" ar trebui moderate.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Rolo, daca aveam chef, spuneam. Sunt lucruri care nu pot fi scrise. Am raspuns strict la intrebare, adica cat de bine o stiu.
Legatura cu prefectura era aceea ca nu este o frumusete, caci am vazut-o de aproape. Daca erai atenta, observai ca, de asemenea, am raspuns la intrebare, aceea legata de frumusetea d-rei, si am stracurat si o rautate. Si ce-i cu asta? Am motivele mele bine intemeiate sa fiu rautacioasa. Aici pun punct, adica nu mai revin la acest subiect.

Eu daca am chef sa aflu ceva despre un anumit topic intru si citesc. Daca am chef sa comentez, o fac cu argumente. Comentarii de genul X (persoana publica) e o proasta, dar nu va spun de ce, are darul de a deranja anumite persoane (care intra pe un topic pentru ca vor sa afle anumite chestii fundamentate).
In alta ordine de idei, iarta-ma ca nu am fost atenta. Intr-adevar credeam ca se discuta despre functia in care a fost aleasa nu de ultima ei defilare pe podium.
Au mai fost pe forum discutii despre persoane publice (politicieni) de ex: norica nicolai sau ludovic orban si nu am vazut nici o postare despre modul in care acestia se imbraca/piaptana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:

Eu daca am chef sa aflu ceva despre un anumit topic intru si citesc. Daca am chef sa comentez, o fac cu argumente. Comentarii de genul X (persoana publica) e o proasta, dar nu va spun de ce, are darul de a deranja anumite persoane (care intra pe un topic pentru ca vor sa afle anumite chestii fundamentate).
In alta ordine de idei, iarta-ma ca nu am fost atenta. Intr-adevar credeam ca se discuta despre functia in care a fost aleasa nu de ultima ei defilare pe podium.
Au mai fost pe forum discutii despre persoane publice (politicieni) de ex: norica nicolai sau ludovic orban si nu am vazut nici o postare despre modul in care acestia se imbraca/piaptana.

Rolo
Alba ca Zapata

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy

Ah, nu sunt deloc parolista... am intrat iarasi aici, hihihi.
Eu cred ca am libertatea de a aduce sau nu argumente. Nu ma obliga nimeni sa o fac, asa cum nu-mi interzice nimeni sa fac comentarii.
Argumentele le-am prezentat DOAR persoanelor de incredere, nu oricui le cere pe forum. Normal este sa-ti sustii parerile cu argumente, daca vrei sa convingi pe cineva de ceva. Eu nu vreau acest lucru. Pur si simplu nu m-am putut abtine sa nu-mi spun parerea pentru ca am avut de suferit din cauza acestei persoane desi sunt un om pasnic si amabil.
No offence... de asta am si raspuns un pic agresiv. Din pacate nu-ti pot satisface nici o curiozitate.

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

A! Si inteleg ca te-a deranjat comentariul meu. Ma intreb, oare de ce? De fapt, se poate lesne afla, daca iti scrii numele la profil...

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by iileana

[size=1]Denizelu', , da' sa stii ca postarea mea de mai sus nu e pe post de "justificare", ci de "incheiere", de "the end" :)))

Da, ai dreptate, Ileana, nu a fost cea mai inspirata exprimare.

Asadar, rectific: In conditiile in care Ileana prezinta argumentele de mai sus (ca si cum mai era nevoie ca ideile pe care le dorea aduse in discutie, sa fie lipite de postarea initiala a topicului iilenei...), credeti ca locul tuturor comentariilor legate de subiectul propus de ea este aici?

deci , imi cer scuze ca, pe langa celelalte pareri ale mele, mi-am spus si parerea in legatura cu absolutelly-must-not-ul ciorapi negri-pantofi albi si, sper sa citesc pareri interesante in legatura cu subiectul pus de iileana in discutie, la Generale, acolo unde le este locul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

A! Si inteleg ca te-a deranjat comentariul meu. Ma intreb, oare de ce? De fapt, se poate lesne afla, daca iti scrii numele la profil...

Lyly si Alec 30 mai 2006

M-ai bagat in ceata. Jur pe onoarea mea.
Numele meu e Raluca Russe. Ce anume lamureste asta?

Mergi la inceput

Pai da o cautare pe google
Hai, nu te supara

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Nu sunt suparata, parol, uite iti ofer si o . La ce sa dau search? la numele meu?

Rog fetele sa nu se supere ca discutam off topic.

Mergi la inceput

Da. apare adresa de la servici si unde lucrezi. Eu asa mi-am gasit prietene vechi, despre care nu mai stiam nimic.

Lyly si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Ups, m-ai deconspirat

Mergi la inceput