Despre copii_i presedintelui
Raspunsuri - Pagina 7
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by rolo
Cat de bine o stiti sa ii dati din start vot negativ? De ce nu o lasati sa dovedeasca ce stie? Poate chiar e capabila. Eu nu spun ca e buna, dar nici nu arunc cu rosii in ea. Deocamdata.
Rolo
Alba ca Zapata
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
Eu am cunoscut-o PERSONAL. Mi-e scarba numai cat o vad. Da, mi se pune un nod in gat. Prefer sa nu spun de ce.
Lyly si Alec 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by saphir
Mie nu-mi place cum articuleaza cuvintele fata asta....in afara de faptul ca se straduieste sa foloseasca vocalele, vorbeste precum Ciorbea...
In rest, ma lasa rece personajul.
Saphir, Amos , Ailish si
Dean
pozele noastre
A doua oara pe ziua de azi cand ne "intalnim". Si...avem puncte de vedere asemanatoare
Lyly si Alec 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amalisimona
Daaaaaa, siiiiguuuuuur....cata rautate si invidie pe cele care nu suntem de acord cu EB. Nici nu mai avem voie sa ne spunem parerea. Chiar toti trebuie sa fim de acord? De asta exista subiectul asta?
P.S. Si chiar vi se pare frumoasa?...inseamna ca s-au dus pe apa sambetei tiparele frumusetii. Despe EB se poate spune orice, dar nu ca este frumoasa si inteligenta. Ca atare nu avem de ce s-o invidiem. Sorry.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
Am vazut-o de la cativa cm. Si din spate, pe vremea cand nu apelase la liposuctiune. Era ca o Insa nu asta ma face sa
Gata, am scris destul. Am de aici.
Lyly si Alec 30 mai 2006
rolo spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by rolo
Cat de bine o stiti sa ii dati din start vot negativ? De ce nu o lasati sa dovedeasca ce stie? Poate chiar e capabila. Eu nu spun ca e buna, dar nici nu arunc cu rosii in ea. Deocamdata.
Eu am cunoscut-o PERSONAL. Mi-e scarba numai cat o vad. Da, mi se pune un nod in gat. Prefer sa nu spun de ce.
Lyly si Alec 30 mai 2006
Eu, sincer, as fi dorit sa spui de ce.
quote:
Am vazut-o de la cativa cm. Si din spate, pe vremea cand nu apelase la liposuctiune. Era ca o Insa nu asta ma face sa ...
Gata, am scris destul.
Ce legatura are cu prefectura??
serenaxxx spune:
Mie una mi se pare simpatica si atat , in nici un caz vreo mare frumusete . Cat despre " cariera " ei politica :-) cred ca suntem o tara de nimic si printre atatia hoti , oameni care nus tiu sa lege 2 vorbe ...mai este loc si pt Ea..
Bafta Elena ! :D
croco21 spune:
Multe rautati absolute gratuite. Nu ma asteptam sa se deschida un topic special doar pentru ca Elena Basescu a fosta aleasa intr-o functie la tineretul PLD. In primul rand este o functie minora, cred ca majoritatea dintre noi habar n-au cine sunt tinerii pe pozitii similare la celelalte partide sau cine era inainte de Elena la PLD. In al doilea rand, nu vad cu ce ar fi mai rea decat alti candidati, eu am vazut interviul ei de dupa alegeri la Antena 3 si in afara de felul ciudat cum articuleaza cuvintele, nu i-am gasit alt cusur, fata a recunoscut sincer ca a ajutat-o faptul ca e fiica presedintelui, ca ceilalti colegi muncesc mult mai mult ca sa apara la televizor, intrebata ce spera sa faca in politica, a recunoscut ca vrea sa ajunga cat mai sus (pentru alti politicieni acest tip de intrebare duce invariabil la fraze pompoase despre binele populatiei) intr-un cuvant mie mi-a placut. E normal ca au ales-o, probabil organizatia de tineret s-a gandit ca le poate reprezenta mai bine interesele, cu mai multe sanse in fata seniorilor.
http://andrei.seek-on.com/ro/
LYLY809 spune:
Rolo, daca aveam chef, spuneam. Sunt lucruri care nu pot fi scrise. Am raspuns strict la intrebare, adica cat de bine o stiu.
Legatura cu prefectura era aceea ca nu este o frumusete, caci am vazut-o de aproape. Daca erai atenta, observai ca, de asemenea, am raspuns la intrebare, aceea legata de frumusetea d-rei, si am stracurat si o rautate. Si ce-i cu asta? Am motivele mele bine intemeiate sa fiu rautacioasa. Aici pun punct, adica nu mai revin la acest subiect.
Lyly si Alec 30 mai 2006
iileana spune:
- LYLY809, comentariile tale imi par absolut deplasate, chiar si pentru aceasta sectiune a forumului, in care vad ca am aterizat. Ce bine ar fi fost sa te abtii....
-----------
- despre (in)justetea deschiderii unui topic dedicat acestei teme:
In general: ati sesizat mediatizarea evenimentului? Doua televiziuni s-au calcat practic in picioare sa ni-l prezinte in intreaga sa desfasurare (organizatiile de tineret ale altor partide nu imi amintesc sa fi beneficiat de o asemenea atentie) iar televiziunile si ziarele au mentionat/comentat uluitorul rezultat in headlines /pe prima pagina. Oare de ce? Doar pentru ca ne-a oferit un spectacol incredibil?
In particular:
In ceea ce ma priveste, sint oarecum norocoasa. Mi-am permis sa ma distrez din toata inima pe seama penibilului eveniment (si sa ma ingrozesc cam in egala masura :( ), pentru ca nu cred ca vreodata in viata asta voi fi tentata sa pun stampila pe partidului domnilor Boc/Stolojan/Berceanu/Udrea.(care, precum stiti, va conduce Romania incepind de la urmatoarele alegeri)
Sigur, ma puteam multumi cu comentariile din presa.
Am fost insa curioasa sa aflu cum cei care au alte "gusturi" politice decit mine (ma refer, desigur, la persoanele inteligente, informate si de buna credinta din aceasta categorie – cum sint multi useri DC) interpreteaza situatia, cum pot sa (si-)o justifice, sa o ambaleze/minimalizeze astfel incit sa o poata include in paradigma "I love Base" fara a le sta in git.
Si am aflat.
Si va multumesc.
Si pa.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
denizel spune:
Nu pot sa-mi imaginez cum de a ajuns tot subiectul iilenei la Barfe. iileana, iileana, e vorba de iileana aici!!!
Ar fi fost normal sa fie separate postarile despre pantofii , ciorapii si popoul d-rei EB si trimise, doar acelea!!!, la Barfe.
In conditiile in care Ileana prezinta argumentele de mai sus (ca si cum mai era nevoie ca ea sa se justifice...), credeti ca locul tuturor comentariilor legate de subiectul propus de ea este aici?
iileana spune:
Denizelu', , da' sa stii ca postarea mea de mai sus nu e pe post de "justificare", ci de "incheiere", de "the end" :)))
Iar in ceea ce priveste mutarea subiectului (pe care, de altfel, o luasem in calcul inca de la inceput:))), chiar nu vad nimic in neregula.
La cum a evoluat topicul, probabil ca aicea ii si era locul!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details