Despre copii_i presedintelui
Raspunsuri - Pagina 6
amalisimona spune:
Daaaaaa, siiiiguuuuuur....cata rautate si invidie pe cele care nu suntem de acord cu EB. Nici nu mai avem voie sa ne spunem parerea. Chiar toti trebuie sa fim de acord? De asta exista subiectul asta?
P.S. Si chiar vi se pare frumoasa?...inseamna ca s-au dus pe apa sambetei tiparele frumusetii. Despe EB se poate spune orice, dar nu ca este frumoasa si inteligenta. Ca atare nu avem de ce s-o invidiem. Sorry.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
iileana spune:
Ma tem ca si Alina Plugaru tot spre acel partid se orienteaza, asa ca, dragii mei votanti PDL, o sa aveti ce alege de pe listele alea.
"Deci", deja incep sa cred ca www.youtube.com/watch?v=7oQ7brtDelU" target="_blank">domnisoara Basescu este chiar o alegere fericita. Este plina de hotarire si determinare, a "trudit" pentru a ajunge aici, isi cunoaste "atributele". Putem spera la mai mult?
P.S.
quote:Despre cine este vorba?
Da' ascensiunea fulminanta a progeniturilor lui Amadeo sau a Giselei nu v'au intrigat?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Guestus spune:
quote:
Originally posted by iileana
Ma tem ca si Alina Plugaru tot spre acel partid se orienteaza, asa ca, dragii mei votanti PDL, o sa aveti ce alege de pe listele alea.
nene...e vot secret si blabla...asa ca nu prea ce e de comentat! Daca poporul o vrea pe Plugaru senator asta e decizia...si trebuie sa te supui. Macar e o prezenta agreabila...
cui nu-i place sa se inscrie in partid si sa faca pe contracandidatul...ca asa de criticat nu e greu...este?
alex_ioanid spune:
copiii presedintelui... EB, e frumoasa n-am ce zice, intotdeauna am recunoscut cand o femeie este frumoasa, chiar daca noi femeile, avem ceva mai multa invidie si nu prea recunoastem . ceva ce nu mi-a placut la ea... seamana prea tare, la fatza, cu Base (taica-sau)
IB... femeie de afaceri, sau mai bine zis: femeie care se ocupa cu afacerile, nu stiu cat de bine ii si ies.
xenocid spune:
quote:
P.S.quote:Despre cine este vorba?
Da' ascensiunea fulminanta a progeniturilor lui Amadeo sau a Giselei nu v'au intrigat?
Asa cevaaa!!!
Dan Amadeo Lazarescu marele fruntas liberal (colaborator al securitatii printre altele) este autorul patern al lui .... Calin Popescu Tariceanu (prim ministru printre altele).
Numaru 3 in stat - Bogdan Olteanu este nepotelul Giselei Vass de ocupatie bagatoare de spaima in burgheji alaturi de Pauker si Dej.
Acu' daca functia ocupata de EB vi se pare una extrem de importanta in politica romaneasca puteti numi pe nerasuflate omologii sai din celelalte partide?
loryi1974 spune:
quote:
P.S.quote:Despre cine este vorba?
Despre tandemul nas-fin Tariceanu(fiul vitreg al lui Dan Amedeo Lazarescu) -Bogdan Olteanu(nepotul activistei PCR de rang inalt Gisela).
Este regretabil din punctul meu de vedere ce s-a intamplat la PDL,mai ales ca domnisoara cu pricina nu a avut anterior o activitate politica vizibila.Daca ar fi fost aleasa dupa ce a sustinut proiecte publice importante pentru tineret,era OK.Asa...
Mai ales ca tinerimea politica romaneasca are antecedente proaste;un exemplu este Daciana Sarbu,prima dintre frumusetile romanesti cu tati suspusi care a acces in diverse functii si nu a facut nimic.Daca Daciana ar fi luptat sa schimbe ceva,poate altfel ar fi fost privita astazi EB.
iileana spune:
A, da, aia. Credeam ca aparura ceva prospaturi.
quote:
... puteti numi pe nerasuflate omologii sai din celelalte partide?
Nu, pentru ca pe ei nu ii cunoastem din revistele lucioase de coafor :).
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
amalisimona spune:
quote:
Originally posted by loryi1974
Mai ales ca tinerimea politica romaneasca are antecedente proaste;un exemplu este Daciana Sarbu,prima dintre frumusetile romanesti cu tati suspusi care a acces in diverse functii si nu a facut nimic.Daca Daciana ar fi luptat sa schimbe ceva,poate altfel ar fi fost privita astazi EB.
Cum nu a facut nimic si nu a luptat sa schimbe ceva? Ba chiar a facut si a luptat sa schimbe statutul civil al lui Victor Ponta. A fost o "mutare politica" reusita din vreme ce se discuta despre o casatorie intre cei doi.
Trebuie sa-mi editez raspunsul, ca sunt in urma cu stirile. In aprile Daciana va naste o fetita. Sa-i traiasca Victoria (Ponta)!!!!!!
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
loryi1974 spune:
Si probabil copilul ce sta sa vina va urma si el cariera glorioasa a bunicului si a parintilor.Si uite asa in fiecare partid apar familii cu "traditie"....
iileana spune:
Corect.
www.catavencu.ro/la_zi/ce_votam_azi_/ce_credeti_ca_va_face_elena_basescu_din_pozitia_de_secretar_general_al_pd_l_organizatia_de_tineret_.html" target="_blank">"apartenenta la un partid politic devine traditie, si nu nepotism, cum spun unii"
P.S. Ce-ati votat la sondajul de dupa articol? Raspunsul 3, nu?