Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Oliv spune:
Eld, o sa il sun la telefon pe doctor saptamana aceasta sa ii spun cand merg la BV. Vreau sa il intreb daca chiar am loc in clinica, tinand cont de cat este de aglomerat si daca vine la nastere. Eu o sa plec cel devreme pe 27, de la acea data in colo poate sa isi ia sotul niste zile libere sa mergem. Cred ca va trebui sa plec inainte de 29 sa nu apuc nebunia care va incepe aici. Acum, dupa ce am citit prin ziare, cat de poluat va fi bucurestiul in acele zile, ma gandesc sa il iau si pe cel mic (care in curand va deveni cel mare) sa stea in Brasov in acea perioada. In acest week-end vom suna la pensiuni sa vedem ce gasim. Asa este, imi spunea sotul azi ca Rucar este cam departe. Sa vedem ce o sa gasim.
Problema este ca eu nu sunt de loc de acord cu inducerea nasterii, nu vreau sa se intample asta. Bine, in afara de cazul in care este vre-o urgenta. La inca un control la dr Baiulescu la Victoria nici nu ma gandesc, a fost foarte obositor drumul, voi merge in continuare la filantropia la control. In plus, pana acum, multumesc lui Dumnezeu nu am avut nici o problema, iar la control, indiferent la ce medic merg, nu aflu nimic nou.
Sa auzim de bine!
khrisu spune:
Multumesc acina
ma intrebam ca poate a nascut cineva fara epidurala si ne povesteste cam care e diferenta dintre afara si cada cu apa (ma refer la dureri).
KHRISU 12+, mamik de baietel
eld spune:
Oliv, sa ne spui si noua ce zice dr-ul Baiulescu de programare, ca suntem in aceeasi situatie mai multe dintre noi. La Victoria nu cred ca te mai cheama, mie mi-a zis ca in saptamana 37-38 ne vedem la Eva, acolo au ecograf performant si face eco acolo, pentru ultimele detalii.
Si eu voi merge cu fetita mea la Bv, are 5 ani. Mie mi se pare mai bine asa, decat sa o las in Bucuresti (oricum nu am cu cine sa o las), cred ca s-ar simti exclusa si ar afecta-o, asa ca mai bine sa traim cu totii evenimentul. Bine, dl dr mi-a zis sa o iau cu mine in apa, dar asta e o varianta pe care o exclud, nu vreau sa stie toata gradinita toate amanuntele .
Daca va fi prea aglomerat spre Otopeni, poti merge pana la Sinaia pe Bucuresti-Targoviste, nu e asa aglomerat.
Toate bune si frumoase!
Eld, mami de printesa si (33s)
khrisu spune:
quote:
Originally posted by eld
Oliv, Bine, dl dr mi-a zis sa o iau cu mine in apa, dar asta e o varianta pe care o exclud, nu vreau sa stie toata gradinita toate amanuntele .
Eld, mami de printesa si (33s)
Asta era o gluma, nu?? Sau??
eld spune:
Nu, nu era gluma, vorbea serios. Mi-a zis ca poate sa vina si sotul sa asiste la nastere iar fetita cu mine. I-am zis ca e exclusa aceasta posibilitate, dar el spunea ca poate o sa ma razgandesc.
La mine a asitat sotul la prima nastere, dar acum nu vrea sa repete experienta, cred ca nu s-a simtit prea bine.
marimar spune:
eld, ar fi pacat sa nu asiste sotul la nastere, nu cred ca se compara o nastere in apa cu cea pe care ai avut-o !
Despre fetita, da, nici eu n-as fi de acord....nu cred ca e tocmai potrivit pt copii ...Dar sotul, e bine sa fie acolo chiar si numai daca pt tine, sa te sustina si sa treceti impreuna prin acele momente extraordinare.
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
khrisu spune:
quote:
Originally posted by eld
Nu, nu era gluma, vorbea serios. Mi-a zis ca poate sa vina si sotul sa asiste la nastere iar fetita cu mine. I-am zis ca e exclusa aceasta posibilitate, dar el spunea ca poate o sa ma razgandesc.
La mine a asitat sotul la prima nastere, dar acum nu vrea sa repete experienta, cred ca nu s-a simtit prea bine.
CU TINE IN CADA?? Chiar o sa aprofundez treaba asta. Baietelul meu o sa aibe doar 1 an si 8 luni, nu are ce sa sa-l socheze, ba poate e o metoda de prevenire a geloziei intre frati. Ma mai gandesc..
ana1980 spune:
eld[/b[multumim pt aprecieri.Diferenta este de 2ani si 2 luni. La voi cum va fi?
[b]khrisu ti-a raspuns mai rpede acina. La mine cu tot cu epidurala si tot simteam durere cand aveam contractii(a fost cam ciudat ca mi-a bagat detul anestezic - nu ma puteam deloc tine pe picioare chiar daca nu indoiam genunchii), cand am intrat in apa efectiv s-au relaxat totzi muschii. Daca inainte simteam o durere intepatoare, enervanta si intensa, in apa la contratcii simteam doar o usoara incondare a muschilor. Ca si cum ti-am strange cineva un condon un pic mai tare in jurul burticii. E exact ca atunci cand iti umpli o cada plina cu apa calda - cand intri si te asezi(si daca inchizi si ochii senzatia e mai puternica) simti cum ti se relaxeaza muschii in apa calda. Asa se relaxeaza si colul, deci si muschii exteriori si cei interiori - asa a fost la mine.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
eld spune:
Ana, la noi diferenta de varsta intre fete va fi de 5 ani si 3 luni. E cam mare diferenta, e adevarat, dar sunt si avantaje si dezavantaje.
A gasit cineva vreo oferta convenabila/rezonabila de cazare prin zona Bv? De saptamana asta incep si eu cautarile si va tin la curent.
Eld, mami de printesa si (34s)
acina spune:
Buna fetele,
oliv chiar sunt curioasa ce -ti va zice dr.Programarea pt consultatie de 38 de sapt tot asa trebuie facuta?Cu nu stiu cat timp inainte?
Eu am de gand sa-l sun sa-l intreb cum procedam, ca trebuie sa ma consulte undeva daca e sa vada daca se poate induce nasterea...
Vedem ce-ti zice tie.
Anca 30 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii