Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Martie, nu ai un program de editat poze sa pui o ceatza (blur) pe tzitzi? Mi-ar place mult sa vad poze de la locul faptei, mi-ar elimina o mare necunoscuta.

Marimar, lasa, acum e un doctor, mai agitam si noi spiritele cat putem sa trezim interesul, mai e o mama celebra (a lu' Columbeanu daca o stii) care am auzit ca ar vrea sa infiinteze si la Bucuresti un loc unde sa se poata naste in apa. Cine stie, poate pe bb2 il nasc la Bucuresti.

Silvionex, ma bucur ca ti-a placut la dr. Inteleg ca si tu ai fost tot la Eva la consult. Tu cand ar trebui sa nasti?

Fetele care veti merge la Bv cu ceva zile inainte de nastere, daca stiti ponturi de cazare ok aproape de oras, poate ziceti si pe forum sau PM, eu caut, deocamdata am gasit cam cu 60 ron/noapte. Daca ajungem sa stam 2 saptamani, o sa coste ceva, cazarea cu mancarea. Dr mi-a mai zis de o doamna care inchiriaza apartament la Rupea. Dar mi se pare cam departe si parca as sta totusi la o vila.

sovi 34+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Buna idee cu ponturi de cazare si eu trebuie sa incep sa caut, dar am atatea pe cap ca am ramas in urma la capitolul asta.
Inteleg ca pentru Eva nu ai nevoie de "bagajul clasic" pentru maternitate, insa eu o sa-mi pregatesc totusi necesarul.
Ana spunea ca pe forumul clinicii Eva sunt discutii despre bagajul necesar, am intrat si am citit ca nu ai nevoie decat de cosmetice pentru tine, pasta si periuta de dinti si haine pentru bb la externare.
Cat priveste varsta mamei, eu am 31 de ani si mi-a zis dr-ul Baiulescu ca e ok, pot sa nasc natural, in apa. Bine, la mine e a doua nastere.

Am citit pe un alt forum ca sunt foarte asaltati cei de la Eva, ca ar avea 120 de nasteri pe luna. Oare nu exista riscul pentru noi, care nu avem programare (eu cel putin nu am, dl dr m-a asigurat ca nu e nici o problema, ca el stabileste) sa ramanem cumva fara pat/camera??? Inteleg ca pe sala are exclusivitate, dar camerele sunt limitate ...
Ce nu inteleg eu e de ce gravidutele din Bravov, care merg la Eva, nu opteaza pentru nasterea in apa, ci pentru cea clasica (evident cu alti medici, in general). Observ ca sunt interesate de nasterea in apa mai mult persoane din alte orase decat Brasovul.

Eld, mami de printesa si (33s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvionex spune:

Sovi, dpn-ul meu este 19.07; am vazut ca tu o sa nasti mai devreme...te asteptam cu impresii.
Toate bune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Eld, imi iau izoprenul cu mine si ma culc in sala cu cada de nastere daca zici dr.B are exclusivitate acolo si la Eva e supra-asaltat de nasteri :)) Oricum, ce imi pot face, sa ma trimita inapoi la Buc cu copilu pe buze?...
Nu le putem judeca pe brasovence ca nu aleg nasterea in apa, atata timp cat se gasesc atatea articole contra si este considerata o practica alternativa. Ii stiu pe multi care nu cred decat in caile conventionale ale medicinei si care zic ca nu degeaba sunt mai batatorite unele cai.

Silvi, cu siguranta voi reveni cu amanunte cat de repede. Mai ales ca vom merge incolo cu laptopul si netul dupa noi

Dupa ce rezolv cu cazarea, imi voi lua o mare piatra de pe inima...
Si cred ca ar fi bine sa gasesc pe aici un dr oarecare (nu la medlife) la care sa merg saptamanal ca pana acum a mai mers cu controale cam la 5-6 sapt, dar de acum ar fi fain sa stiu din timp despre o eventuala scurtare/deschidere a colului.

sovi 34+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

sovietica ampus eu ceva poze din camera in prima parte a subiectului pe undeva Daca le gasesti si nu merge limk-ul spune si mai pun odata.

Mey mamici daca va zice sa veniti, duceti-va ca sigur au loc si de voi. Oricum au tot interesul si pt Nasterea in apa. Toata lumea se poarta super, asa ca...nu prea vad impedimente.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Multumim, Ana, eu una am nevoie de incurajari .
Ce fete dragute ai, sa va traiasca! Offtopic: ce diferenta de varsta e intre ele?
Da, mare curaj pe tine sa te duci sa nasti de la Piatra-Neamt la Brasov, cred ca erai privita taaare ciudat
Eld, mami de printesa si (33 s).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Ana ai nascut cu epidurala??

KHRISU 10+, mamik de baietel (21 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Buna fetelor,
Am intrat din nou pe forum cu gandul sa citesc inca o data tot ce s-a scris de la inceput despre subiect, sa mai capat curaj. Dar a fost suficient sa citesc ultimele trei pagini pe care nu le-am citit si incurajarile lui martie si ale anei au fost bine venite.
Pe masura ce se apropie data nasterii, indoieli din ce in ce mai multe isi fac loc. Exact acelasi lucru am patit si eu, am incercat sa spun catorva cunoscuti/cunoscute ca vreau sa merg la brasov pentru nasterea in apa, am fost privita foarte ciudat. Inclusiv de catre cei din familie. Am cel putin sustinerea sotului. El ma intreaba tot timpul cand plecam la BV, eu sunt intre da si nu. Imi este teama de necunoscut, ma intreb daca dr va veni dupa ce m-a vazut o singura data, imi este teama ca o sa nasc poate cu vre-un dr oarecare, cine stie pe unde. Merg in continuare la control in Buc la dr care m-a vazut in ultimele luni, care acum mi-a spus ca as avea 37 de sapt. La eco DPN a fost 27 martie. Dr mi-a zis ca dupa 27 martie sa ma astept sa nasc oricand. Deci, daca ma hotarasc sa plec la BV o sa fie in jurul lui 27. Nu vreau sa stau prea mult acolo. Inca nu am aranjat nimic cu cazarea. Gasisem o pensiune in Rucar care mi s-a parut convenabila ca pret, nu am sunat inca.
Intrebare pentru fetele care au nascut la Eva: cat timp i se permite sotului sa stea in salon/zi, dupa nastere?

Mergi la inceput

Oliv, ma bucur ca esti bine, eu ma tot intrebam ce faci, de ce n-ai mai intrat. Nu crezi ca ar fi bine sa mergi prin saptamana 38 la Brasov, sa te vada si dl dr si sa stabiliti eventual alte detalii, sa nu il suni prima data chiar cand incepe travaliul. Eu vreau sa merg in saptamana 37 sau 38 la consultatie, eco si sa stabilim atunci data inducerii, eventual, asa ma gandesc eu ca ar fi mai bine pentru mine.
Rucar-ul nu e prea departe de Brasov? Mai degraba Codlea, Predeal, Busteni.
Sa ai in vedere ca incepand cu 29 martie si pana pe 3 aprilie o sa fie mare blocaj din centru pana in Otopeni.
Iti tinem pumnii sa fie totul bine, asa cum iti doresti.

Eld, mami de printesa si (33s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Oliv ma bucur ca esti bine.Abia astept sa vad cum decurge la tine.
Khrisu da cu epidurala a nascut Ana si martie la fel.
Eu ma prezint cu niscai contractii false de noapte, se misca broscuta mea rau de tot.
Restul fetelor pupicei si voua.

Anca 30 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput