Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olga_mami spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult timp pe forum...
Sunt si eu o viitoare mamica de delfinas, sunt din Timisoara, iar in prezent sunt cazata in Brasov in asteptarea marelui eveniment (avem 37 de saptamani,iar colul este aproape sters).
Din saptamana 34 ne-am hotarat sa nastem in apa desi pt noi e un pic mai complicat, in sensul ca suntem din Tm ceea ce nu-i chiar aproape. Dar pana la urma le rezolvi pe toate. Suntem deja de 3 zile aici. Am hotarat sa venim mai repede pt ca am mai citit despre un caz in care nasterea s-a declansat cu 2 sapt inainte si nu am vrut sa risc. Mai ales ca dr meu din Tm mi-a spus ca mi s-a sters colul aproape de tot.
De cazare am rezolvat pe drum. Am dat niste telefoane la cateva agentii imobiliare si am inchiriat o garsoniera chiar in seara in care am ajuns in Bv. De aici pana cand se naste bebita ne bucuram de vacanta.
Inca ceva si eu vreau sa nasc fara epidurala.
Dr. Baiulescu nu a fost chiar asa de insistent cu epidurala atunci can am fost la consultatie dar mi-a dat nr de tel al moasei ca sa pot lua legatura cu alte gravide care au nascut fara epidurala. Din pacate nu mai am nr de tel.Dar daca mai mergeti la consultatie puteti sa-l cereti.

la toate fetele

DPN-ul meu e 10 aprilie, dar sigur vine mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetele unde sunteti?
Nu mai zice nimeni nimic?
Noi suntem bine si miscaciosi ca de obicei.La inceputul lui aprilie mergem la eco sa vedem cat de grase ne-am mai facut.Mami a luat deja 17 kg , vedem broscuta cat de mare e.
pupicei pe burticei.

Anca 30 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Suntem si noi pe-aici.
Bebelina mea avea saptamana trecuta, la 33 de saptamani, 2100g, cam mare, mi s-a spus. Eu am luat 10 kg, mai mult in ultimele saptamani.
De cateva zile observ ca mi s-au umflat gleznele, aseara eram disperata cand mi le-am vazut. Ati patit si voi? Remedii cunoasteti?
Pupici la delfinute si asteptam noutati de la Oliv.

Eld, mami de printesa si (34 s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salutari si de la noi! Ma "laud" cu 20 de kile luate pana acum (!!)
Am selectat cateva pensiuni prin jurul Brasovului la scoruri intre 700-800 mii lei/camera/noapte, care au acces la net wireless si la bucatarie. Vreau negociez macar cu 100 mai putin/noapte daca le promit ca stau mai mult de 5 nopti.

In rest, toate bune, incerc sa ma tin activa desi ma doare sciaticu de mor, merg la kineto la Giulesti, la aquagym si in parc. Si la cursurile "first bebe".
La Giulesti ne-a zis pt picioare umflate -ceai de cozi ciresi si/sau matasea porumbului. Da ce sa zic, mai intreaba si tu Eld, ca cica sunt unii doctori care nu sunt de acord, desi noua ne-a zis ca chiar sunt safe in sarcina.

pupici

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Sovietica, am in programul aparatului foto, blur si de toate, dar nu stiu sa le folosesc si nici nu am timp (si chef) sa invat sa le folosesc, chiar azi m-am enervat la culme ca n-am putut nici macar sa descarc niste poze din aparat in calculator (inginerie, nene) ca imi da nu stiu ce eroare si nu stiu ce sa-i fac. Lasa ca oricum vezi o boneta care iese dintr-o cada, ca iti da boneta sa-ti pui in cap (nu stiu de ce..). Oricum eu aveam o stare super ciudata si nasoala de la epidurala, parca aveam inca 500 kg in plus si toate tesuturile ma dureau, nu stiu, ceva ciudat si nesanatos... aiurea. Cand am intrat in apa m-am simtit minunat, sunt convinsa ca si la tine va fi la fel cu "sciaticu'". Si pe mine la a doua sarcina ma tingea in creier din cand in cand.. te inteleg.

Eld, pt. picioarele umflate trebuie sa nu mai consumi absolut deloc sare (chiar si painea sa o cumperi fara sare). Mie mi-a fost aproape imposibil (mi-am amintit chiar si de povestea "Sarea in bucate"), dar in secunda in care ai nascut ti-a disparut problema asta. E foarte normal ce ti se intampla, nu-ti face griji, eu mancam chiar si muraturi, masline... cu toate riscurile.

P.S. Ma bucur din suflet pt. voi ca ati luat aceasta decizie, sa nasteti in apa, sunteti super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ana, am uitat sa iti multumesc pentru pozicile din camera pe care le-ai postat. Mi-ar fi placut f mult si din sala de nasteri. Dar, daca nu e, nu e

Martie, ti-am dat cu PM.

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Buna fetele,
Ma bucur ca ati aparut.
Eu nu am probleme cu umflatul picioarelor, cred ca totul s-a pus pe burtica si la titi.Inca pot sa ma de plasez destul de sprinten in ciuda greutatii mele ...75kg, dar nu ma ingrijorez , mai am loc de inca 5 kg , atat am luat in prima sarcina.Recunosc ca nici nu mananc prea sarat , asta asa la modul general nu o fac special pt sarcina.
Sa ma fi vazut , duminica la petrecerea de 1 an a nepoatei mele ce mai alergam dupa fimiu...Deci dragele mele , ma declar multumita de cum arat misc, cel putin deocamdata.
Am decis sa nu stau pe langa Bv in vreo pensiune.Nu am de gand asa ceva.O sa fac drumul Buc-Bv, daca nu se poate induce nasterea.
In rest toate bune la noi.
Va pupicesc te toate si burticile.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Tana na naaam Poze! Multumesc din suflet sovietica, am mai invatat ceva!

Nu sunt mare branza, dar altele mai bune nu am, dar asa ca sa va faceti o (vaga) idee...

http://community.webshots.com/user/NastereInApa

Mergi la inceput

Doamne Martie ce m-am emotionat!
Plang ca prostul pe aici.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Da, m-am emotionat si eu. M-au trecut fiorasi! Multumim, Martie. Parea a fi atmosfera de voie in sala de nastere, cam asa rezulta din poze.

Olga, esti super, toata admiratia - de la Timisoara la Bv e ceva distanta, nu gluma. Scrie repede 10 mesaje sa apari in timp real, sa aflam si noi informatii "la cald" din Bv. Tu de cate ori ai fost pana acum la consultatie la dr-ul Baiulescu? Cu cat ai inchiriat garsoniera?
Iti doresc sa ai un bb sanatos iar nasterea sa decurga asa cum iti doresti! (apropo, pe mine ma enerveaza celebra urare "nastere usoara!" pe care ti-o adreseaza toata lumea).
Pentru gleznele mele umflate mi-am cumparat ceai diuretic pentru gravide Fares, de la plafar, dar trebuie sa reduc sarea, in mod evident. Multumesc de sfaturi.

Eld, mami de printesa si

Mergi la inceput