Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olga_mami spune:

Iti multumesc Eld.
La Baiulescu am fost de 2 ori pana acum, iar a 3-a oara va fi cand voi naste. Deocamdata micuta nu da semne ca ar vrea sa iasa, S-a vazut la Brasov si a zis ca-i place. Asa ca mai avem de asteptat.
Hai ca restul il scriu intr-un alt mesaj ca sa scap si eu mai repede de moderare.
pupici

Mergi la inceput

Fetelor voua Baiulescu va zis cumva despre problemele de clinica legate de salariu? Ca mie, cand am fost prima data la el, mi-a spus ca nu-i sigur ca va mai lucra in aprilie la clinica pt ca aproape toti ginecologii de acolo sunt nemultumiti de salariile pe care le primesc si ca sunt in discutii cu conducerea. Acum,din fericire, inca este la clinica si nu pleaca pana nasc eu.

Mergi la inceput

Garsoniera pe care am inchiriat-o este 110ron si este in regim hotelier (daca o inchiriam doar pt cateva zile era la 160ron). E un picut mai scumpa dar altfel nu prea gasesti (decat poate la pensiuni in afara orasului), nu-ti inchiriaza nimeni pentru o singura luna, doar daca minti ca ai de and sa stai cel putin cateva luni si iti trebuie timp sa stai sa cauti un apartament. Noi suntem multumiti. Conditiile sunt foarte bune, locuinta a fost proaspat renovata, iar noi suntem primii chiriasi.

Mergi la inceput

Vad ca multe dintre fete se plang de picioare umflate. De ce nu incercati niste bai mai lungi (30min) dar sa nu fie fierbinti. Presiunea hidrostatica a apei ”impinge” lichidul in exces inapoi in sistemul circulator. Alte recomandari ar fi: inotul, mersul in apa, clatirea cu apa rece a picioarelor dupa ce terminati dusul, mancati mai putini carbohidrati la cina, acestia retin mai multa apa decat grasimile sau proteinele si nu uiati sa va tineti picioarele ridicate pt 10-15min de cateva ori pe zi.
Bineinteles, asa cum s-a mai spus, este foarte important sa aveti grija la cantitatea de sare consumata.
Cred ca am scris destule mesaje pt ziua de azi. Daca mai apar noutati o sa revin, pana atunci sa aveti o sarcina placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Sovietica uite ca pana la rmasunt si din camera de nasteri...datorita lui martie.

Olga imi place de tine ca ai curaj. Am o prietena in Timisoara care este insarcinata si ar vrea sa nasca in apa, dar zicea ca va cauta ceva in zona. Zicea ca pana la Brasov este cam mult de mers - ceva foarte adevarat. Bineinteles ca eu i-am zis ca se merita, dar vom vedea pana la urma...Eu stiu ca numai la Brasov se fac astfel de nasteri.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Multumesc fetelor, mai, eu si Ana suntem colege de ...cada. Ana, iti dai seama? Am nascut in aceeasi cada si de altfel iti dai seama in curand ce multe "colege de cada" vom fi, super!

O faza haioasa: eram toti 4 la munte si ne-a intrebat cineva (cu care ne-am imprietenit pe-acolo ulterior) de unde suntem si i-am raspuns ca eu, sotul si fata cea mare suntem din Bucuresti, dar bebica este din Brasov. Asa am ras, facuse o fata. Cam asa o sa fiti si voi, ca pe certificatul de nastere al copilului va scrie Bv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Daaaaaa martie colege de cada.... Ma distreaza rau ideea asta si raspunsul tau...Vom fi acusica o gasca intreaga. Imi plac pozicile.

olga este foarte bine ca ati gasit ceva si va convine. Dupa externare plecati direct in Timisoara sau mai stati in Brasov sa-ti mai revii?

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Olga, m-ai ingrijorat cu plecatul dr-lui Baiulescu de la clinica. Eu trebuie sa nasc la inceputul lui mai, sper sa ramana acolo. O sa-l sun luni. Mi-am facut atatea sperante cu nasterea in apa, ca mi-e greu sa accept varianta clasica. Dar hai sa fim optimiste!

Eld, mami de printesa si (34s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor e o idee foarte buna cu nascutul asta in apa.Mi-ar placea si mie la un eventual bebe 2,dar nu as risca sa plec de la CLuj la Brasov cu contractii.EU am nascut la 38 de saptamani,un n=bebe de 3.800 si 57 cm.Prima contractie am avut-o la 5 dimineata si la 8 si 10 imi tine-am bebe in brate.Daca as fi plecat as fi nascut undeva pe drum,cu sotul lesinat langa masina.

Si in Cluj nu exista nici un spital/clinica cu nastere in apa.Nici macar un spital particular care sa fie in regula.Se numeste "spital particular" o casa cu asitente si un dr de aproape 70 de ani.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Redai, uneori imi e si mie teama sa nu mearga prea repede travaliul si sa nu ajung la spital, dar cred ca astea sunt cazuri foarte rare. Tu la ora 5 erai acasa, cand au inceput contractiile? Cand ai ajuns la spital probabil si s-a administrat oxitocina si ti-au accelerat travaliul, nu?
Eu am nascut la 42 de saptamani, dupa ce mi s-a indus nasterea, asa ca nu am idee cum se declanseaza natural travaliul. Dar, daca nu ti se administreaza nimic, un travaliu normal ar trebui sa dureze cel putin 12 ore, zic eu.

Eld, mami de printesa si (34s)

Mergi la inceput