Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragele mele, din anumite (numeroase) motive eu a trebuit sa renunt la ideea cu nasterea in apa. sper ca am luat decizia cea buna, daca nu, atunci... . ma bucur ca sovi, colegutza mea de odisee a ales calea asta, i se potriveste 100 %:))) si sper din tot sufletul sa fie PERFECT si pt ea si pt voi toate, pt ca meritati!

pt ca nu am putut sa ma despart de subiectul vostru si v-am citit cu nesat pana acum, am ceva pt voi, sper sa va fie de folos!

http://www.utile copii.ro/forum/index.php?showtopic=1726

cand copiati linkul, scoateti pauza dintre utile si copii, ca sa-l puteti deschide, altfel nu-l puteam posta aici....reclama ilegala:)

enjoy!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Ariel, de ce a trebuit sa renunti la nasterea in apa? Interesante filmuletele, m-au cuprins emotiile. Iti doresc bb sanatos si mancacios iar nasterea sa fie asa cum iti doresti!

Gessy, cand am aflat de problema cu rh-ul si eu am fost ingrijorata, dar apoi am vazut ca nu e neaparat ceva iesit din comun ori grav, iar cata vreme verifici anticorpii situatia este sub control.

Sanatate si pupici

Eld, mami de printesa si (36s)

Mergi la inceput

eld, eu m-am "trezit" cam tarziu ca vreau sa nasc la bv...eram in renovare cu apartamentul, de fapt sunt si acum, dar in faza finala, nu cunosc pe nimeni in zona brasovului si mi-a fost teama sa ma aventurez la un drum atat de lung in plin travaliu, nu prea am curaj sa risc, ...iar daca plecam inainte de termen, trebuia sa stau acolo macar din sapt 38, eu acum fiind in 40 si bb nu da niciun semn ca s-ar apropia...eu am si experienta nasterii fetitei mele, care a venit la 42 de sapt si 3 zile (nastere indusa), sotul meu nu mai are nici el prea multe zile de concediu, mama a fost internata de urgenta ca mai avea un pas si intra in coma diabetica (diabet de a carui existenta nu a stiut pana acum 4 saptamani), asa ca ajutorul pe care mi-l dadea cu fetita s-a dus, cel putin temporar, chiar s-au schimbat rolurile, am inceput eu sa am grija de ea, sa merg la spital, apoi dupa externare sa-i fac insulina pana a invatat ea se descurce....toate astea suprapuse m-au facut sa renunt la ideea de a pleca la bv..... mi-a parut rau, ca tare as fi vrut, dar cine stie, poate data viitoare, daca va mai exista o data viitoare...daca nu, atunci, voi recomanda oricum tuturor sa aleaga calea asta:) abia am facut-o:))
sa aveti parte de o nastere subacvatica usoara!

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Ariel, eu zic sa-l suni pe dr-ul Baiulescu si sa-l intrebi daca poti naste cu el, cred ca iti poate induce nasterea din moment ce ai 40 de saptamani.
Nu renunta, daca iti doresti asta!
Si la mine situatia e putin asemanatoare cu a ta, nu avem pe nimeni in Bucuresti si vom lua fetita cu noi, avem si santier ...
Dar eu tot sper ca voi reusi sa nasc in apa, chiar daca pare foarte dificila deplasarea.
Ce ma distreaza e ca in afara de bagajul meu trebuie sa-l pregatesc si pe cel al fetitei si pe cel al sotului

Mergi la inceput

eld, multumesc de sfat:))) dar, mi-e teama:) deja am contractii regulate la 7 minute, de vreo 2 ore....deja urmaresc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
ariel te pregatesti de nastere deci...cu contractiile alea.
sa vina majoreteleee

Hai ariel iubita, nastere usoara.Suntem langa tine.

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Ariel, mai e putin si il vei tine in brate pe micul Teodor Mihai!
Sanatate si nastere usoara!

Mergi la inceput

Ariel, felicitari, am citit despre micul-mare Teo, sa-ti traiasca si sa fie sanatos, la fel si surioara lui.

Sovi, inteleg ca esti pe ultima suta de metri, eu zic sa te grabesti spre Brasov. Ai vorbit cumva cu dr-ul Baiulescu?

Noi nu ne pregatim inca, bebelina mea nu are de gand sa vina prea curand, merg la control peste vreo 10 zile. Ieri avea in jur de 2800g.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel a reusit sa nasca abia ieri, pe 10 apr, dupa lupte seculare si mult travaliu fals. S-a lasat cu rupere fortzata a membranelor si dilatare manuala. Partea frumoasa e ca bb2 s-a nascut de ziua lu bb1! Are un grasan de 4 kile jumate!

Eld, da, cred ca tre sa ne grabim la Bv, ca eu deja speram ca o mai taraganam putin pana spre sfarsitul sapt viitoare, dar ieri la control era sa ma opreasca la spital (col deschis si aproape sters)!! asa ca fugim cum terminam treaba mai urgenta pe aici. Maxim pana luni stam, dar din seara asta suntem oarecum gata sa tzashnim oricand.
Eu habar nu am cate kile mai are bb, ultima data (acum o luna) era in grafic, deci ma astept la un 3,2 kg.

edit:
Pe dr Baiulescu nu l-am sunat, mai ales ca mi-a zis ca nu mai e nevoie; ma duc oricum, oricum as naste la Eva, chiar daca nu vine dr B Ca la Medlife deja costa aproape 50 mil cu totu!!

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Sovi, drum bun si nastere subacvatica! Daca nu reusesti nici tu imi pierd sperantele!

La mine e rasul-plansul. Avem masina in service, din pricina unui mic accident si vom merge cu o masina imprumutata. Totodata, eu merg zilnic la birou si sunt in negocieri cu colegii, in caz de travaliu, sa mearga ei cu mine la Bv

Mergi la inceput