Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

quote:
Originally posted by olga_mami

Dragele mele...
Am nascut si eu!!!!!!
Chiar de 1 aprilie.
Acum va scriu din minunata clinica Eva. Sunt singura in camera, mai bine zis doar cu Lizuca (Eliza) care doarme acum si ma rasfat cu cateva minute de pauza.
Am vrut sa va povestesc un pic despre nastere dar se pare ca pauza e scurta.
va pup si va scriu mai tarziu

38 saptamani

Oaau, a mai nascut cineva la Eva!FELICITARI!

Fetelor, dupa cate vad, a scris "din minunata clinica Eva", deci cred ca a fost bine.

Abia astept si eu povestea...

Eld, asa este, urmau sa faca contract cu casa de asigurari si atunci te-ar fi costat nasterea cu fix 200 de euro mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Delfinutelor, pe unde sunteti?
Sovi, ai plecat la Bv deja?
Olga, asteptam in continuare povestea nasterii Elizei.

Eu nu am noutati, astept sa merg peste vreo doua saptamani la Bv sa vedem cum stam cu programarea.

Eld, mami de printesa si (35s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Eld, n-am plecat inca. Teoretic am planificat cam pe lunea cealalta pe 14, dar mai vedem ce zice si controlul de sapt care vine. Despre cum o arata colul. Ca daca e tot lung cat o zi de post si bine cimentat, poate mai aman putin. Adica vreau vacanta, da daca plec la 38s si nasc la 42, nu putem sa stam chiar o luna acolo.
Si mai avem de aranjat in casa. Si de mers la baby-expo sa completz kitul de mentenatza a bb-ului
Am sunat deja la 3 pensiuni, ramane sa aleg intre ele. In Cristian e cu 80 ron/cam/noapte nenegociabil daca stam mai multe nopti. Si la
prejmer sunt 2 pensiuni la 70/noapte/camera si una cu 60. Dar tot asa cu mici diferente fata de ce se lauda pe net ca ofera. toti ziceau ca e acces liber la bucatarie si cei din prejmer au zis ca e acces limitat spre nu prea, ziceau ca e net in camera (al meu merge cu laptopul sa munceasca) si de fapt ofera 1 calculator cu net la cablu cu acces din cand in cand. Dar per ansamblu, nu sunt rele preturile/conditiile. Daca vrei, iti trimit linkurile.

Am sunat la Eva sa ii intreb ce inseamna co-plata aceea, si au zis ca intr-adevar se compenseaza cu asigurarea de sanatate comunista, ca altfel ar fi costat mai mult, dar ca nu trebuie vreo adeverinta de acasa ca sunt salariata.

Pup la toate, fara exceptie!

edit:
pentru cine nu e din Bv si nu stia unde se declara bb: certificatul se elibereaza la vechea primarie,pe b-dul eroilor,-e chiar langa Parcul Titulesc-cel mai mare parc din bv,in centru,e o cladire mare si se elibereaza pe loc.
sovi 37+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

quote:
Dragele mele...
Am nascut si eu!!!!!!
Chiar de 1 aprilie.
Acum va scriu din minunata clinica Eva. Sunt singura in camera, mai bine zis doar cu Lizuca (Eliza) care doarme acum si ma rasfat cu cateva minute de pauza.
Am vrut sa va povestesc un pic despre nastere dar se pare ca pauza e scurta.
va pup si va scriu mai tarziu

38 saptamani

Felicitari !!! Olga - sa-ti traiasca mica minune sa fie mancacioasa si sanatoasa. Recuperare rapida!

sovi am vazut pozici - superbe. Imi place cum arati cu burtica si mai ales cum iti sta tunsa scurt Bine ca ai sunat si te-ai lamurit ca eu nu mai stiam exact cum este...

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

OLGA FELICITARI, sa va traiasaca fetita, sa va bucurati de ea, fericiti si sanatosi! Asteptam cu interes povestea ta!

Va multumesc si eu pentru urari, deja ne-am obisnuit acasa cu cel de-al patrulea membru al familiei, cred ca si el cu noi. Mi se pare foarte greu cu 2 copii, speram sa avem si zile mai bune.
Va urmaresc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Oliv, Olga, sa va traiasca puisorii si sa aveti parte de o viata fericita si implinita impreuna!!

Si eu abia astept sa mai prinda Olga un moment si sa ne povesteasca despre cum a nascut in apa.

V-am pupat delfinutelor!

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Buna fetele!
Oliv, Olga felicitari si va doresc sa va bucurati de copii vostri si sa nu ratati niciun eveniment important din viata lor. Bravo sunteti niste fete curajoase!

As dori, daca se poate sa imi spun si eu pasul, adica am facut analizele acum cateva zile si mi-a iesit Rh-ul negativ, iar cel al sotului pozitiv. De cand am aflat rezultatul sunt stresata si ma simt de parca as avea un handicap.
Voi ce stiti de compitibilitate si de eventualele complicatii?
Am citit ce scrie si pe site si totodata am vorbit cu o tipa care lucreaza la un laborator si a zis sa stau linistita ca restul analizelor sunt ok si ea o sa verifice lunar nivelul anticorpilor, dar sunt foarte speriata ca nu am sa pot tine o sarcina.
Din cate stiam eu, la prima nu ar fi probleme, dar daca vrei sa ai doi copii lucrurile se complica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Gessy, la mine e aceeasi situatie, eu am rh negativ, sotul pozitiv. Mi s-au verificat anticorpii in prima sarcina, nu au aparut (fetita are rh negativ), iar acum din nou, iar anticorpii sunt tot absenti.
Trebuie sa mergi la hematologie de cateva ori in timpul sarcinii pentru a se verifica absenta/prezenta anticorpilor, iar daca bb-ul are rh-ul sotului, ti se va administra un vaccin in primele 24 de ore de la nastere (sper ca nu gresesc). Important e sa mergi regulat pentru dozarile de anticorpi (iti spun ei cand), sa pastrezi rezultatele iar la nastere sa le amintesti de problema cu rh-ul, in caz ca e nevoie de vaccin.
Nu cred ca e vreo problema cu al doilea bb, probleme sunt daca au fost intreruperi de sarcina, pentru ca atunci nu stii ce rh a avut copilul si evident ca nu s-a facut vaccinul respectiv.

Eld, mami de printesa si (36s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvionex spune:

FELICITARI OLGA SI OLIV!!! Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi iar voi sa va refaceti cat mai repede!

pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Eld iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Pana acum nu am ramas niciodata insarcinata pentru ca nu am dorit acest lucru, insa in momentul cand am sa raman ma gandesc cu groaza ca am sa stau in tensiune si am sa am teama ca este posibil ca la un moment dat sa se intample ceva rau cu bebe. Gandul ca i s-ar putea intampla ceva ma sperie chair si de acum, ca sa fiu sincera. Tu cum ai depasit acest prag psihologic?Eu de felul meu sunt cam "prapastioasa" si la mine cam mereu exista un "daca.....".

quote:
Originally posted by eld

Gessy, la mine e aceeasi situatie, eu am rh negativ, sotul pozitiv. Mi s-au verificat anticorpii in prima sarcina, nu au aparut (fetita are rh negativ), iar acum din nou, iar anticorpii sunt tot absenti.
Trebuie sa mergi la hematologie de cateva ori in timpul sarcinii pentru a se verifica absenta/prezenta anticorpilor, iar daca bb-ul are rh-ul sotului, ti se va administra un vaccin in primele 24 de ore de la nastere (sper ca nu gresesc). Important e sa mergi regulat pentru dozarile de anticorpi (iti spun ei cand), sa pastrezi rezultatele iar la nastere sa le amintesti de problema cu rh-ul, in caz ca e nevoie de vaccin.
Nu cred ca e vreo problema cu al doilea bb, probleme sunt daca au fost intreruperi de sarcina, pentru ca atunci nu stii ce rh a avut copilul si evident ca nu s-a facut vaccinul respectiv.

Eld, mami de printesa si (36s)

Mergi la inceput