Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Sovi, scoatem majoretele si pentru tine?
Sper din tot sufletul sa ajungi la Bv si sa nasti in apa asa cum ti-ai propus.
Nastere usoara iti doresc si sa ne tii la curent.
Eld , lasa doamna , ce conteaza cu ce masina ajungi.Important e sa ajungi .
Pupicei.

Anca 33 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Eld, sa dea Domnu sa fie asta singura problema, masina cu care mergeti!
Acina

Va multumesc pt urari.
A inceput sa mai iasa morcovu, nu mai am crampele alea. Incet incet imi fac bagajul.
Sa nu dati drumu la majorete inca, sa nu imi faca o nefacuta! Tineti-le bine, inca vo 3 zile.

Ana, sarumana pt remarci de pozici Si eu ti-am admirat pozicile cu happy-family

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Sovi, dupa ce ajungi la Brasov, te cazezi si vorbesti cu dl dr ne anunti sa scoatem majoretele, pana atunci suntem cuminti

Sigur ca nu sunt ingrijorata in legatura cu masina (chiar daca e tare mica), mai ales ca sotul m-a asigurat ca oricum ajungem la Brasov, dar oricum e neplacut sa ramai fara masina in pragul unui astfel de eveniment.

Azi ii spuneam sotului ca certificatul de nastere se scoate de la primaria veche din Bv (parca asa am retinut eu de la Sovi) si mi-am dat seama ca trebuie si certificatul de casatorie si livretul de familie, stiu ca acum 5 ani asa a fost. Asa ca sa le luati in bagaj, sa nu fie nevoie de un drum in plus.

Eld, mami de printesa si (36s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

quote:
Originally posted by eld

Sovi, drum bun si nastere subacvatica! Daca nu reusesti nici tu imi pierd sperantele!

La mine e rasul-plansul. Avem masina in service, din pricina unui mic accident si vom merge cu o masina imprumutata. Totodata, eu merg zilnic la birou si sunt in negocieri cu colegii, in caz de travaliu, sa mearga ei cu mine la Bv

Vai Eld, ce-am ras, hai ca esti haioasa!

Sovietica, m-am uitat si eu la pozele tale, nu am vazut in viata mea o graviduta atat de frumoasa, eu inainte sa nasc eram un fel de cub, am emotii pt. tine, te rog sa ne tii la curent sau sa-i spui sotului sa intre pe forum sa ne zica el, poate ne si vedem, ca noi vrem sa stam o saptamana pe la Bv., ce zici?

Ariel, felicitari pt. bebelus! Incredibil sa ai 2 copii cu aceeasi zi de nastere, ce dragut!

Mergi la inceput

Sovi, ti-am vazut si eu pozele, arati super, Sasha poate fi mandru cu asa mamica.
Eu la prima sarcina am purtat multe salopete, aratam jalnic, drept pentru care am ramas cu o ura profunda pentru salopete. Acum imi port "cu naturalete" burtica, nu o mai ascund si ma simt foarte bine.

Martie, chiar ma intrebam de ce nu mai intri pe aici.

Sper ca Olga sa ne spuna cum a fost la Eva, probabil ca acum e foarte ocupata cu micuta Eliza.

Mergi la inceput

Acina, cand e DPN la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvionex spune:

Sovi, spune-mi te rog, unde mergi tu la aquagym?

multumesc anticipat pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Martie sarumana! Dupa ce voi naste, e f probabil sa anunt prin telefon o colega de odisee care va da prima strigare in locul meu. Randunoiul sper sa coopereze cu postarea rapida, mai ales ca am inteles ca au net la Eva. Asta daca nu o ia la trap imediat dupa certif de nastere.
Poate ne vedem la Bv, macar la cina undeva ... Eu mai greu cu rostogolitul zilele astea :)), asa ca mi-e gandul mai mult la sezute, mancare...

Eld pup mama dezinhibata! Eu am probat numai odata o salopeta si mi-am dat seama ca mi-ar fi greu sa imi gasesc una buna pe lungime la cracanele mele, asa ca mi-am scos-o din cap. Probabil, ca e mai comoda salopeta...

Silvionex aici http://www.worldchampionsclub.ro/ cam 200 ron/8 sedinte. Sa nu iti inchipui mama luxului, e un bazinas in care max 4 fete intra. si daca stai in picioare, apa iti vine cam pana la fund. Dar eu am fost multumita, si ai fi uimita cate exercitii se pot face in apa asa mica.

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna iubitele mele,
Sovi ma vazut pozite cu tine si burtica.Esti o graviduta f frumoasa.Sa stii ca poza aceea in care esti complet goala este perfecta, nu e nimic urat in ea , mie personal mi-a placut f mult.
Eld, eu as avea DPN pe 29 mai dar dupa cate am vorbit cu Dr se pare ca vi naste mai devreme zice el pa la saptamana 38 -asta inseamna 15 mai, parerea mea personala este ca voi naste in jur de 20 mai.
Am inceput sa am contractii seara mai fetelor, aproape in fiecare seara.Ma linistesc cu greu dupa no-spa forte.Pana si fimiu vine la mine si ma intreaba cu ochisorii lui plini de grija..."Esti bine mami?"."Ia no-spa."
La inceputul lui mai o sa intru in concediu , pana atunci sunt cumintica la serviciu.
ieri mi-am facut analizele de sange vedem cum sunt...
Va pupicesc mult dragelor si asteptam vesti , dar numai bune...

Anca 33 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Buna, delfinutelor
Am vorbit cu d-na Deac, moasa de la Rupea cu care a colaborat dr-ul Baiulescu si mi-a spus ca dl dr e plecat in Austria si se intoarce in seara asta. Sovi, speram ca esti bine, ca inca nu a inceput travaliul iar Sasha il asteapta pe dl dr sa se intoarca in Bv
Acina, spune-mi si mie cum sunt contractiile la tine, ca eu am dureri de spate - de vreo doua nopti deja - foarte asemanatoare cu cele pe care le-am avut in timpul travaliului la prima nastere si nu stiu daca astea sunt sau nu sunt contractii . Si eu am mai luat no-spa.

Eld, mami de printesa si (37s)

Mergi la inceput