Durerea unei pierderi de sarcina (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

irlandeza frumoasa foc papusica voastra, sa va traiasca ! Cum te-ai acomodat? Ti-ai revenit bine cu picioarele? mama si printesa.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Consi, .Suntem aici pentru a ne sprijini.Ma bucur ca iti indrepti atentia catre sotul tau si catre alte prioritati.Nu trebuie sa astepti in fiecare zi o minune, cand va veni, va veni.
Capul sus!Intr-adevar, viata trebuie traita asa cum este!

Mariaanna

Mergi la inceput

lisa79 te-am trecut si pe tine pe lista aspirantelor, sper, asa cum ai spus si tu, sa nu treaca mult si sa treci pe cea a -utelor.

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Lau eu merg la aia din Cotroceni la 17.15 asa ca nu ne intersectam din pacate. ma gandeam ca poate o punem de o barfa acolo la usa pana intram. oricum iti tin pumnii.
consi ma bucur ca ai revenit la noi, dar imi pare rau ca ai revenit cu vesti proaste (sper ca se intelege ce vreau sa spun, adica ma bucur ca ne-ai scris).

Mergi la inceput

irina sincera sa fiu, cand am vazut ca m-ai intrebat, speram si eu acelasi lucru, dar poate ne nimerim alta data si de fapt, in aceeasi locatie, nu ca acum. Tu la cine mergi?Tin pumnii si eu stransi pentru tine.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Consi

Paradoxal cum mintea umana are atita putere,cum involuntar isi fabrica mecanismele de aparare,se protejeaza, cum apare negatia in fata unei vesti brutal de dureroase si cum incet,incet,isi revine la cursul impus de ea,cautind echilibrul. Uneori,ma imaginez ca o jucarie,in tot procesul asta, simt ca ma arunca cind la un extrem cind la altul cu viteza luminii si parca n-am nici cea mai mica forta de a putea interveni cu ceva.

Sotul tau e o persoana tare sensibila si merita o !

Te pup si iti trimit o imbratisare calda!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Lau ma duc la Pirvu Ioan de la Elias. are consultaii si la Primaverii dar mie imi este mai aproape de servici asta de la Cotroceni. Oricum poate data viitoare ne intersectam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CONSI draga, ma bucurtare mult ca ai scris. Sunt atat de trista sa vad cata durere exista pe lumea asta. Am citit randurile tal esi am incercat sa nu plang.....dar tot mi s-a facut pielea de gaina. Eu pot sa-ti spun ca am ramas socata cand am citit ca ai pierdut sarcina. Ca si tine, parca nu pot sa accept. Oare de ce? De ce? De ce? Dar dupa cum ai spus si tu, trebuie sa acceptam ceea ce ni se intampla si sa continuam sa speram. Sigur vei avea nevoie de o perioada de "doliu" ca sa zic asa......dar nu renunta la acest vis frumos de a avea un copil. Eu cred ca e inutil sa-ti spun cat stres am adunat si eu primele 12 s de gravidanta. Asa va fi mereu. Dar ai sa vezi ca atunci cand te astepti mai putin...atunci vei avea un samburel in burtik. Te apreciez mult ca ai ramas optimista, ca ai puterea sa mergi mai departe si ca vrei sa lupti impotriva acestui destin. Eu din pacate, tarziu mi-am dat seama ca tre' sa lupt si am suferit mult. dupa cum si scriam in mesajele mele.....
Iti doresc din toata inima mea sa fii fericita si sa reusesti sa-ti tii in brate bebelusul mult dorit. Si da, faci bine ca iti pui toata atentia asupra sotului, ei sufera foarte mult. Chiar daca sunt "barbati" au un suflet si emotii de copil.
Va doresc numai bine si D-zeu sa va calauzeasca pasii.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Maryb felicitari ptr testul pozitiv. Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara posibil si un bebe sanatos!
O zi buna fetelor!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

alinushca, asa este ne-a prins bine, nu am mai iesit noi doi de mult timp, de 4 ani aproape de cind avem copilasi putem numara pe degetele de la o mina de cite ori am iesit. ce povestesti despre prietena ta se chema portaj, adica sa-ti porti copilul, ca si triburile din africa, la ei e ceva natural la noi te vede lumea ca un bizar. nu trebuie sa existe exagerari, dominic merge la gradi, si ieri nu au plins deloc niciunul, in plus nu el este frica de straini, cel putin david de fiecare data cind mergem la magazin se trezeste luat in brate de vre=o baba la care-i place de el si el ride cu toata gura. oricum sint fericita ptr ca dupa marirea mare a mea de salar ne facem din nou planuri sa iesim undeva la ocean anul asta cu toata familia, vine si soacra mea si vom iesi mai des numai eu si sotul, desi aseara dominic era tare miriit a vrut numai la noi in brate sa stea, ne-a simtit lipsa, desi s-a simtit f bine

mariana, bafta mare la examene. de ce ai primit avertisment?

irina, bafta sa fie la medic

lau, si tie bafta mare la medic,

consi, am plins citind ce ai scris, esti o fata deosebita, imi treceau prin cap pozele tale cind citeam

va pup tare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput