Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 5
jasmine30 spune:
Buna dragelor. Nu am mai citit de mult, dar vad ca au fost o multime de discutii pe tema subiectului. Eu vreau sa spun ca niciodata nu am considerat ca cineva de pe acest forum imi bagatelizeaza povestea, dar cateodata ma apuca o disperare atat de mare incat rascolesc intreg forumul, in incercarea de a gasi pe cineva care a mai trecut prin ce am trecut si eu si sper sa gasesc totodata si un final fericit. De aceea cred ca ar fi bine sa nu deviem foarte mult de la subiect - altfel de ce ar mai fi categorisite astfel subiectele daca nu sa gasim cat mai usor discutiile care reprezinta un interes pentru noi? Noi discutam pe acest forum despre situatii diferite, despre subiecte diferite, iar ceea ce cred ca aproape toate fetele cauta pe acest forum sunt solutii la problemele lor, si invetaminte din experienta celorlate. De aceea, eu cred ca trebuie sa fie trecute pe lista toate fetele care au trecut prin problema pierderii unei sarcini - asadar, va rog sa ma treceti si pe mine - 1 avort spontan 5s septembrie 2007, 1 sarcina oprita in evolutie 8s decembrie 2007, caci eu citesc mereu si listuta de la inceput, sperand sa gasesc fete cu problema asemanatoare cu a mea... Solidaritatea e un mod de a supravietui atunci cand ai o durere mare in suflet.
ladymina77 spune:
Salut si eu fetele sufletiste,mi-am facut un pic de timp si m-am oprit din gatit sa mai scriu cate ceva.Referitor la discutiile din capitolul urmator,vreau sa spun tuturor ca pe mine m-a uns efectiv la suflet aceasta "durerea unei pierderi de sarcina",eram la pamant si cu nervii si cu moral cu tot.Citind ,si afland ca e cineva langa mine sa ma poata intelege ,cineva care a trait aceeasi experienta ca si mine mi-a fost mult mai usor.Cam atat am avut de zis referitor la acest subiect.
Flavia,Bogda e foarte derutat sa aleaga nume la bebe:)).Daca e fata vrea Alexandra-Cezara,iar daca e baiat Luca.Inca nu stim 100% ce este dar numele alese de el imi plac.Mai vedem ce-o fi pana la vara.In rest e bine,e super incantat cu baschetul,a avut un turneu sapt trecuta unde a luat locul 3,prima lui cupa si medalie si a fost super emotionat.Incerc zilele astea sa mai pun niste poze pe site ,cele noi cu el baschetbalistu`:)
Va pup si va doresc o saptamana plina de bucurii.
17+
mina
Ninia81 spune:
Consi, am plans mult cand am citit mesajul tau!Ai descris asa de bine starea asta de agonie...Tot ce pot sa iti spun este sa ramai optimista si sa speri cu toata fiinta ta ca va veni si la tine bebe...Si...ca sa fac un un pic de haz de necaz...azi vorbeam cu o amica, care este garvida...si ii ziceam de temerile mele iar ea imi zice: Lasa mai,pe langa faptul ca un bebe e o mare bucurie...este si un factor de stres dupa ce vine...multe activitati nu le mai poti face ca si inainte de a-l avea...Asa ca priveste si partea pozitiva...Iti petreci viata de cuplu numai in 2...mai profitati de viata de cuplu...iubiti-va...si bebe o sa apara de la sine...Daca nu sunt probleme de sanatate mari, nu va mai stresati. Parca m-a facut sa ma gandesc ca are si ea in felul ei dreptate.
Flavia,nu am apucat sa te felicit pentru aniversare...Iti doresc sa ajungi sa aniversezi 100 de ani alaturi de sotul tau si sa fiti mereu fericiti! ma bucur ca ati petrecut frumos.
Dana, imi pare rau ca disctuiile de aici, au redeschis in tine o rana. Nu mai fi tristuta si bucara-te de sarcina asa cum meriti, ca maine poimaine incepem galeria si pt tine!
L58, iti tin pumnii sa fie bine la medic si sa iti implinesti si tu visul in curand!
Fetelor, va pup pe toate fara exceptie...
Despre mine ce sa zic? Eu am in cap doar nunta, rochie de mireasa...si ma lupt cu o stare de ameteala si somnolenta continua. Nu stiu de ce...cred ca e astenia de primavara.
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
ckristina spune:
fetelor, am primit azi un mail de la bianca brad(am lasat adresa mea de mail cand am scris pe site ul ei, povestindu i durerea pierderii sarcinii mele); va scriu si voua raspunsul ei pt ca poate sunt mamici care sunt din bucuresti si pot ajunge la intalnirea mamicilor de ingeri.
Oricat ne-am dori, nu putem da timpul inapoi, nu putem sa ne aducem
copilasii inapoi dar putem sa le cinstim memoria in cel mai frumos mod
posibil! Si asta, indreptand lucrurile! Iar ei vor fi mandri de noi!! Un
prim pas...ar fi sa ne intalnim cu totii, mame, tati, frati, surori si
bunici de ingeri, sa povestim despre ei, sa aprindem cate o lumanare, sa
rostim in cor Tatal Nostru si apoi sa inaltam la cer baloane colorate!
Sa fie mesajul nostru de dor si dragoste, catre puii nostrii dar si
mesajul nostru, catre cei din jur, ca suntem mame, chiar daca ei, nu
ne-au cunoscut copilasii si ca e timpul sa ne inteleaga si sa ne
respecte durerea...si in viitor sa stie cum sa le sprijine, daca le vor
intalni, pe cele care vor avea cumplita nesansa de a deveni mame de ingeri!
Va astept duminica, 9 martie, incepand cu orele 17.00, pe stadionul
Iolanda Balas(str.Primo Nebiolo nr.2- mergand pe bvd-ul Kiseleff,
dinspre Piata Presei Libere, spre Arcul de Triumf, se intra spre
Strandul Tineretului), cu lumanari si baloane colorate!
Daca 8 Martie e Ziua Mamei, 9 Martie sa devina Ziua Mamelor de Ingeri!
Voi invita cativa psihologi, cu care sa puteti vorbi dar si stabili o
legatura care sa va ajute si imi permit sa invit reprezentanti ai presei
si televiziunilor, pentru a fi martorii primei intalniri a Organizatiei
E.M.M.A. Prezenta lor este extrem de importanta, ei fiind aceia care ne
pot sprijini si ajuta, sa deschidem minti, ochi, urechi si inimi!
Daca sunteti prea departe de Bucuresti, si nu puteti ajunge la
intrunire, cautati si alte mamici si alti tatici de ingeri, mergeti tot
pe 9 martie, intr-un parc, aprindeti lumanari, rostiti Tatal Nostru si
inaltati la cer, baloane colorate! Contactati presa locala si
televiziunea locala, invitati-i la intalnirea voastra si mediatiazati
mai departe, campania “Mame de Ingeri”! Faceti poze si trimiteti-mi, la
OP 26, CP 383., insotite de numele vostru si al ingerasilor vostri si de
datele unde puteti fi contacate! Vor intra in istoricul Organizatiei
E.M.M.A., le voi publica pe situl Organizatiei, atunci cand va fi gata
si dintre cele mai reusite, voi alege cateva pentru cartea pe care,
doresc sa o scriu in memoria ingerasilor nostri si care sa vina in
sprijinul mamelor de ingeri!
Astept, cu speranta, confirmarile voastre de participare!
Iertati-ma ca adresez acest mesaj general! Sper sa reusesc sa va scriu
si personal, cand voi reusi sa ma linistesc cu oranizarile....
Va imbratisez, va multumesc pentu intelegere si va astept cu drag!
Confirmati-mi va rog pe site (www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/)
participarea voastra.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
miha74 spune:
Dragele mele,
m-am tot chinuit sa intru astazi...dar nu am gasit timpul necesar.
Am vrut sa impartasesc cu voi, bucuria zilei de astazi: AM DEPUS DOSARUL DE ADOPTIE!
Chiar ii spuneam la al meu sot ca ar putea echivala momentul...cu cele II liniute atat de mult asteptate.
Ati scris mult si ma bucur sa vad ca sunteti in forma.
Consi - am plans si eu citind mesajul tau...atata durere...este groaznic. Mi-am reamintit si eu momentul in care mi-a spus la a doua sarcina la 12 saptamini ca este oprita in evolutie, si i-am spus tipei ca nu-i merge aparatul...si am iesit trantind. M-am dus la alte 4 ecografe si medici....si asteptam o veste buna...dar nu a fost sa fie.
idaira- ti-am scris eu un mesaj pe PM.
Va pup pe toate fara exceptie,
Miha
http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Ninia81 spune:
Miha74, FELICITARI!Ma bucur mult pentru tine si pentru sotul tau! D-abia astept sa ne spui cum este sa fii mamica!
Ckristina, multumim mult pt mesaj!Pe mine una m-a convins sa merg! mai merge cineva de aici? Nu ati vrea sa ne intalnim acolo? Eu zic ca este o idee minunata sa facem ceva pebtru ingerasii nostri!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
lisa79 spune:
multumesc pesntru adaugarea mea pe listuta.
eu testez zilele astea. sper sa fie cu ochi!!!cred ca am ceva simptome dar nu vreau sa ma gandesc!!!
numai bine!!!
Pepsi spune:
miha, bravo, ce ma bucur ptr voi, felicitari, sa dea Domnu sa nu dureze mult
mina, felicitari ptr marele baschetbalist, frumoase nume a ales el, abia astept sa vad ce o sa aveti
ninia, oboseala zici?poate e cu ochisori!spor la pregatiri, vei fi o mireasa perfecta. multumim de urari, chiar ziceam cu sotul meu ca nu ne vine sa credem cind au trecut anii?!
ckristina, f buna info, poate fetele din bucuresti vor sa mearga, multumim
jasmine, daca esti atit de interesata de analize poti citi in urma celelalte capitole ca s-au scris pagini intregi despre ce si cite analize a facut fiecare. iar cu lista este trecuta cine VREA ca nu putem obliga pe nimeni sa fie pe o lista, stiu multe fete care au fost si au cerut sa nu mai fie, sau care nu vor sa fie deloc, e alegerea lor si trebuie respectata,dupa cum vezi mai sint fete care au trecut prin ce treci si tu
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
ckristina spune:
miha74, felicitari!pe langa bucuria oferita voua, voi oferiti si o sansa sa se bucure de viata unui copil care fara voi ar fi mult pre trist.
consi, am plans si eu la mesjul tau
pepsi,draga mea, tu mereu ai o vorba buna,o incurajare,o lauda,o multumire pentru fiecare.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
irinabobe spune:
jasmine eu am pierdut ultima sarcina in iunie anul trecut. imi pare rau si sufar si acum dar nu am de gand sa scriu zilnic numai despre asta. nu pot scrie 8 luni zi de zi numai despre pierderea sarcinii, ca sa gaseasca cineva subiectul mai usor. asta e viata merge inainte cu bune si cu rele, toate avem nevoi de un punct de plecare si de un motiv de a ne ridica , daca voi intra sa scriu zilnic doar despre durerea mea atunci nu voi face altceva decat sa ma afund. si atunci ce sa fac sa nu mai scriu ce voi face in continuare, sa nu mai scriu despre sperantele mele ca sa gaseasca nu stiu cine in subiect ce il intereseaza? cine e interesat citeste subiectul de la inceput pana la sfarsit si va afla multe informatii pretioase. sau e deajuns sa puna o intrebare si i se va raspunde. ma rog asta e parerea mea. eu m-am obisnuit cu fetele de aici, sunt singurele cu care pot vorbi si care cred ca ma pot intelege. ce sa fac sa scriu despre sperantele mela la aspirante, despre analizele facute la subiectul de analize si etc. ca sa nu incurc? multumesc dar in cazul asta prefer sa nu mai scriu deloc. mie asa imi place subiectul asta cu bune si cu rele, cu diverse probleme, etc. asta m-a facut sa merg mai departe.
Flavia merci si pup baietii.
Miha multa bafta si sa dea D-zeu ca in maxim 9 luni sa ai un bebe acasa si poate intre timp apare si un test pozitiv.