Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 6
musettepink spune:
Miha felicitari!!!!!Sa fie intr-un ceas bun si sa ne povestesti tot despre copilasul pe care il vei avea!
Cristy74 merci de incurajari,sper din suflet sa fie totul bine pt toata lumea!Sarcina usoara in continuare!
Va pup pe toate!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
baby_r7 spune:
am tot citit din urma si sincer mi se rupe sufletul sa vad atatea femei care trec prin durerea pierderii unui copil.
chiar daca nu mai scriu asa des, odata la cateva zile intru si citesc despre voi.
sincer mie imi e drag titlul subiectului, chiar daca se cheama "durere".
eu m-am regasit in el si cand am plans si cand am impartasit cu voi bucurii.
va iubesc pe toate si sper ca atunci cand voi sta mai mult acasa voi reusi sa va si scriu mai des.
aseara am fost la echo si baietelul nostru s-a dovedit a fi o fetita grasuta si dulcica.
am fost la fel de fericit, pt. ca este sanatoasa si asta conteaza cel mai mult.
sapt. viitoare facem triplu test si sper sa fie totul bine.
pe toate fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!
ROXANA+16 de Bianca Daniela
lisa79 spune:
quote:
Originally posted by baby_r7
am tot citit din urma si sincer mi se rupe sufletul sa vad atatea femei care trec prin durerea pierderii unui copil.
chiar daca nu mai scriu asa des, odata la cateva zile intru si citesc despre voi.
sincer mie imi e drag titlul subiectului, chiar daca se cheama "durere".
eu m-am regasit in el si cand am plans si cand am impartasit cu voi bucurii.
va iubesc pe toate si sper ca atunci cand voi sta mai mult acasa voi reusi sa va si scriu mai des.
aseara am fost la echo si baietelul nostru s-a dovedit a fi o fetita grasuta si dulcica.
am fost la fel de fericit, pt. ca este sanatoasa si asta conteaza cel mai mult.
sapt. viitoare facem triplu test si sper sa fie totul bine.
pe toate fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!
felicitari pt piticuta din burtica!!! ai grija de ea si de tine...si suntem pe urmele tale;)
http://tt.lilypie.com/E1jtm6.png
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Ckristina, multumim pentru info,e foarte interesanta ideea Biancai Brad.Mi-ar fi placut tare mult sa ajung si eu mai ales ca pe 9 martie se implinesc 2 ani de cand fetita mea a fost scoasa din burtica!Pe 8 martie am aflat ca nu ii mai bate inimioara iar pe 9 m-au operat.De atunci,8 martie este o zi tare trista pentru mine si asa va ramane!
Din pacate,nu pot ajunge pentru ca atunci este Lasatul Secului pentru postul Pastelui si trebuie sa mergem la nasi in Calarasi.Oricum,cu siguranta voi aprinde lumanari!
Maryb, felicitari!!!Sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Flavia, nu am apucat sa te felicit pentru aniversare...sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna si sa vi se implineasca toate visele alaturi de copilasii vostri!
Inca nu ma facut poze,dar de indata ce fac va anunt!
Miha, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa va tineti cat mai repede copilasul in brate!
Roxana,felicitari pentru fetita!Dar cine stie,pana la urma ce va fi....
Va pe toate si va imbratisez cu drag!
Mirela 15w
Our little Miracle!
danangie spune:
Buna dimineata,
Am deschis calc si am citit despre intalnirea de pe 9 martie. Si acum imi dau lacrimile. Eu sigur nu voi putea fi acolo. Chiar daca mi-ar fi placut enorm!! Pe aceasta cale vreau sa va rog sa imi spuneti daca auziti cand vor da la TV emisiunea. Voi aprinde si eu atunci o lumanare.
BLUEEYES chiar ca dureroasa zi. Si chiar ca nu va mai fi asa cum era.....multa sanatate.
ROXANA felicitari pentru fetita. Ce comic. Sotul ce zice? Mie nu mi-ar placea sa imi schimbe sexul de la o eco la alta. sigur ca nu e ca as plange sau mi-ar parea rau, dar nu mi-ar placea. Important e sa fie sanatoasa micuta voastra.
LISA sa dea Domnul sa fie in pozitiv aceste simptome care zici. Sa dea Domnul!
NINA nunta!! Imi aduc si eu aminte cu drag de acele momente. De vis. Stres, oboseala dar de vis. Cat despre rana deschisa....din pacate se mai deschide uneori. Eu ma bucur mult de bb-ul meu.....dar de cand am relatat din nou "povestea" pierderii mele stii ce cosmaruri am?? Si nu stiu de ce.....
FLAVIA si eu te felicit cu intarziere pentru anii de casatorie. Sa fiti fericiti si inca 1000 de ani plini de impliniri!
mult asteptat
Ninia81 spune:
Dana,asa este...este tare obositor sa pregatesti nunta...dar este si frumos! Deja simt ca a prins contur totul! Mai am 5 luni si ceva si gata o sa vina ziua cea mare! Imi pare rau ca ai visat urat! Si eu aseara am visat crocodili si pe Catalin Botezatu...am citit pe net si inseamna rapire! Vorba lui Iubi, poate te rapeste Botezatu!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
miha74 spune:
Fete dragi!
Va multumesc pentru incurajari si pentru gandurile bune.
O sa va tin la curent...si eu m-am atasat de acest grup, si o sa intru si in continuare sa va sustin cum pot eu mai bine, sa plang si sa ma bucur alaturi de voi si cu voi.
O zi excelenta,
Miha
http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
baby_r7 spune:
va pe toate!!!!!!!!!!!
Dana sper ca te simti mai bine cu stomacul
sotul cand i-am spus initial nu a zis nimic si eu m-am enervat si i-am inchis telefonul.........
peste cateva minute m-a sunat sa imi spuna ca ne iubeste mult si sa am grija de fetita lui si de ieri ne tot suna la munca sa ne intrebe cum ne simtim si ce face fata lui.
asa ca amandoi suntem fericiti ca este sanatos bebelusul si nu conteaza ce este, daca e fata sau baiat.
oricum mai e pana in august asa ca cine stie ce ne mai rezerva viitorul............
va multumec la toate pt. urari si va
baby_r7 spune:
Mirela multi sa ajunga la tine!!!!!!!!!!!!
sunt foarte fericita ca esti iar graviduta si ai sa vezi ca va fi bine pana la urma................
intr-adevar este o zi trista, dar sunt sigura ca ingerasii nostri ne vad de acolo de sus si sunt fericiti ca nu i-am uitat si ca ne gandim la ei...........
cristina26 spune:
I-am facut un filmulet lui Paul aici:
http://uk.youtube.com/watch?v=rxEtzh5AwvM
VIZIONARE INTERZISA GRAVIDUTELOR
Stiu ca e greu sa astepti in fiecare luna sa vezi daca ai ramas gravida sa vezi ca nu ai ramas si sa incerci sa te bucuri pentru cele care au avut norocul sa ramana. Dar nu conteaza cati copii veti avea, nu conteaza cat de fericite veti deveni, in inimca voastra va fi mereu acea umbra de tristete. Nu stiu daca este asa si pentru cele care au pierdut sarcini mici, dar sunt sigura ca pentru cele care si-au vazut copilul mort asa este, sau cele care au incercat mult timp si din greu sa ramana si au pierdut... e trist si greu dar nu veti putea trece peste aceste incercari singure... de aceea suntem aici, sa va incurajam, sa plangem si sa radem impreuna.
Va pup dulce pe toate
Cristina
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul