Timisoara, Impreuna in asteptarea primaverii (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gasit, www.infoms.ro/home/detalii-stiri/article/1483.html" target="_blank">gata
saru'mana!! ma infiintez acolo!!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineata s-a trezit si ratza!

Mis buimaca de somn,asta mica cum se lumineaza afara,se lumineaza si ea ba da nu mai are somn frate deloc.I-am dat laptele la 8 si m-am gandit sa o iau langa mine ca poate mai adoarme....frasu...parca i-am dat red bull....si o luat ariiiiipi.

Astazi nu mai am traseu la porumbei pi shientru.....azi merg la botanishti.....Parcul Botanic .....circul ca banu'al rau.

Simoneta gata-i cafiaua ta si daca doresti poti sa o bei cu nenea

Andooo lipshishi eri de la transmisiunea L I V E di pi shientru....de la biscuitzeii dusi pi conductii.....da las ca tie ti-am rezervat altceva. A SPESHALI FOR IU!

Pentru restu' de gagici ca tot o sa fie "canicula" azi un frappe tropical,suc naturel .

Si hai sa nu se raceasca pulpitzele si cartofiorii

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare. Maria nu stiu nimik de actiunea respectiva, m-am uitat si pe mailurile de stiri, nu au trimis nimic, poate din cauza asta sa nu fi fost chiar bine mediatizata...

In schimb, daca tot ne dam mari habauce duse cu biscuitle si cu mansarda ravasita, ia treceti in agenda, din timp asta:

sambata, 3 mai, Parcul Botanic, ora 17, concursuri de:

impins carucioare mamici si tatici cu o proba speciala de stafeta
schimbat scutece
gimnastica mama si copilul
bellypainting ( pentru gravide)
maratonul gravidelor
intrecere pe role, tractoare,biciclete,masinute intre copilasi

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Doamneeeeee, nu ma lasaaa !!!! a plecat biscuitele pe conductaaaaaa!!!

(multumesc mult Laureluuuu)

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Danitin, pai io nu ma incadrez la nimic, nici la impins carucioare,
scutece nu am mai schimbat de vreo 4 ani, la gimnastica parca nu m-as baga, burta n-o daula pictat, gravida nu sunt, pe role, merg de parca vin, poate num Ines la masinute, biciclete...

No, Maria bine ca ai gasit ce cautai, infinteaza-te...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Aaa, pana sa scriu eu raspunsul, Maria ai postat tu deja .... Da sa nu uitati de 3 mai, neaparat participam!

Laurelu, te dai moldoveanca, no atunci tradu asta: O chicat o chiarja-n glod! ! Ca aia cu barabule cu chisleag cred ca v-am povestit-o deja. Iar in Banat am auzit urmatoarea expresie: am facut un reportaj intr-un sat si o intreb pe o babutza unde-i fica-sa, sa vb si cu ea, iar baba raspunde ia, la o givaneala pra socac.

Avem si poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mariaa

gasit, www.infoms.ro/home/detalii-stiri/article/1483.html" target="_blank">aici!!
saru'mana!! ma infiintez acolo!!

iaca Dana, iti servesc si io o stire

pentru Emma

noi, impreuna

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Dori, ii simplu, tu pictezi burtica lui Mihi ....

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hi, hi, hi! io ma incadrez si la aia cu carucioarele, si la schimbat scutece, si la concurs de trotinete/biciclete!
deci, o sa am program incarcat!
sar,na dana pt stire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bay,clar a trecut acceleratul si ne-a smuls tigelel de pe mansardele noastre...tulai Doamne!in ce popor de plecate cu biscuitele pe conducta m-am bagat!Dupa cum bine a remarcat si Doris,din ce fomeie serioasa am fo',iaca-ta in ce m-ati adus in stare,sa zbier cat ma tin bojocii:"eu am vazut-o"...ptiui,drace,ca ma incearca rusinica,mama ei de dambla si de treaba!

Bay Doris,cum de ti-a dat prin cap chestia cu Ceauseasca???

Anda draghe,n-are rost sa te framanti,aici-i zona crepusculara...chestii de voo doo si paranormal...da un refresh si atata...bine ca esti hodinita...si spor la trebile cu Winnetou....
Simonelule,ce catzi in Unirii sau unde fras' vrei sa ajungi?
Dano...de dadea Esca asa reportaj pe post...o nimiceau admiratorii...glumesc!

Apropos de PRO TV...pe site-ul lor este un filmulet cu Nikita de Bucuresti...sa mor io ca ceva mai penibil n-am mai vazut inca,ca sa nu mai pun la socoteala mistoul cras pe care susnumita tembeliziune o face despre respectiva duamna...

Lore,cum esti?Mai bine?

Mah,sa stiti ca singura am vizionat scena cu ceausesca in Operei...fara alti colegi si conexiuni,parole!

Lauraaaaa,sa mor io de n-am inteles de aici :TRAIASCA SI'NFLOREASCA IMPREUNA.....PE VACA' LA ETAJU' NOO!! ca sa stam calare pe o vaca la un etaj 9...pe bune si ma gandeam ce vaca si ce etaj 9??????Nah,si eu ca si Claudia cu graiul neaos moldovinesc...

Mey plecatelor,va pupeaza mandea si mai vorbim,ochei?????

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput