Strumfi de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
alex14, bine ai venit!
Ile, sanatate si voua.
Azi Sma a avut in meniu curcan cu mazare de la nestle. Ori i-a fost foame, ori chiar ii place, ca a mincat fara figuri.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cafera spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Alex14, bine ai venit, scrie-ne mai multe despre voi.
Luna, mersi, multa sanatate si voua, have fun la soacra.
Cafera, felicitari pt dintisor.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Multumim!
Sa va faceti bine. Gata cu boala!
cafera spune:
Luna, nici nu ma gandeam ca nu s-a rezolvat problema la voi. Va doresc sa treceti mai repede peste episodul asta.
cafera spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
alex14, bine ai venit!
Ile, sanatate si voua.
Azi Sma a avut in meniu curcan cu mazare de la nestle. Ori i-a fost foame, ori chiar ii place, ca a mincat fara figuri.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Bravo! Cred ca incep bebeii sa se obisnuiasca cu gusturile.
mychydutza spune:
sanatate multa bb-eilor bolnaviori si putere multa mamicilor lor! imi pare rau ca sunt atatzia pitici in suferintza! of!
...apropos de 7UP, o gluma:
--------------------------------------------------------
* Cum ii trezeste Alba ca Zapada pe cei 7 pitici????????
* 7 UP!
---------------------------------------------------------
*mihaela*
madabout2003 spune:
Uff Anto chiar ma gandeam de ce nu ai mai dat pe aici! Pupici la toti bebeii bolnaviori, sa se gaca repede bine! M_ati pus pe ganduri cu epidemia de enterocolita pe meleagurile astea...deocamdata de pe frontul de su-vest e totul bine!
Ile multa sanatate si puiutilor tai!
Cafera felicitari pentru dintisor, la mai multi!
Alex14 bine ai venit!
MADA mamica de Emily 07/08/07
cafera spune:
Karli, iti transmit in mod public felicitarile pentru domnisoara Adeluta. M-a cucerit si de data aceasta, mai ales ca are un zambet...Cate inimi o rupeeeeeeee?
mychydutza spune:
s-a mai discutat aci ,dar memoria tzinerii de minte imi joaca feste: cum se da oscillo la bebelusi? stiu ca diluat in seringa. dar de cate ori ii dau dintr-un tubuletz?????????
*mihaela*
cafera spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Uff Anto chiar ma gandeam de ce nu ai mai dat pe aici! Pupici la toti bebeii bolnaviori, sa se gaca repede bine! M_ati pus pe ganduri cu epidemia de enterocolita pe meleagurile astea...deocamdata de pe frontul de su-vest e totul bine!
Ile multa sanatate si puiutilor tai!
Cafera felicitari pentru dintisor, la mai multi!
Alex14 bine ai venit!
MADA mamica de Emily 07/08/07
Te rog, nici in vis sa nu te gandesti la enterocolita asta. Nu vezi ce molipsitoare e?
Gata! Transmitem numai energie pozitiva tuturor bolnaviorilor sa se faca bine.
cafera spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
s-a mai discutat aci ,dar memoria tzinerii de minte imi joaca feste: cum se da oscillo la bebelusi? stiu ca diluat in seringa. dar de cate ori ii dau dintr-un tubuletz?????????
*mihaela*
In primul rand, am ras cu lacrimi.
Despre oscilo: daca e pt preventie, un tubulet, dizolvat in putina apa, o data pe saptamana; ai grija sa fie dupa 1/2 ora de la masa si inainte cu 1/2 ora de masa.