Strumfi de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
cafera spune:
quote:
Originally posted by caferaquote:
Originally posted by mychydutza
s-a mai discutat aci ,dar memoria tzinerii de minte imi joaca feste: cum se da oscillo la bebelusi? stiu ca diluat in seringa. dar de cate ori ii dau dintr-un tubuletz?????????
*mihaela*
In primul rand, am ras cu lacrimi.
Despre oscilo: daca e pt preventie, un tubulet, dizolvat in putina apa, o data pe saptamana; ai grija sa fie dupa 1/2 ora de la masa si inainte cu 1/2 ora de masa.
Am ras cu lacrimi de gluma pe care ne-ai trimis-o, nu de altceva.
kitty_nic spune:
fete dragi, copilasii vostri ce "cuvinte" spun? ca a mea la venerabila ei varsta de 8 luni si 1 zi in afara de buf, uf, puf pe diverse tonalitati nu spune nimic altceva, cel mult cateva alte litere fara nici o urmare. Parca mai multe litere si grupuri spunea cand era muuuult mai mica. E a mea fraiera rau? Ca ma uitam pe un site unde spuneau mamici despre copiii lor ca la 5 luni spun mama, tata, papa, apa....
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
lorinaoo1 spune:
Am fost la o plimbarica, dar parca nu mai e asa frumos ca ieri. Cine are, sa trimita si la noi niste primavara
Timi da, e unul dintre hobiurile mele, l-am mostenit de la tata (care avea vreo 5 aparate foto de alea rusesti bune). Dar de cand e si Lorinuta cu noi, am si subiect de pozat , pacat de camera, ca e vai de capul lui Samsung Dar acum am la ce sa visez, la un Canon beton cu care sa o pozez pe Lori toata ziulica.
Ioana deci Sma e soldatel avansat, merge si taras si in avangarda pe 4, bravo ei
Anto
Ile imi pare rau pt Victor si Andrei. Offf, e tare aiurea cu strumfei bolnaviori. Pupam dulce pe amandoi si pe tine ca te doare ca ii vezi asa
Chiar Timi, mi-a placut cum ai spus ca te doare mai mult sa o vezi pe Sophie asa decat daca ai fi facut tu gastroenterita aia nenorocita , e adevarata durere de mama.
Cafera
Alex14 bine ai venit la noi! Ai un pui scumpel foc
Kitty cred ca ai nimerit pe un site pt copii superdotati . Nici a mea nu spune mare lucru, tot puf/buf, me, uuu, eee si cam atat. Socrela zice ca acel "mama" zis ca si cu gura inclestata e de fapt primul "mama" dar eu nu sunt convinsa. Eu astept lalatiunea aia, sa fiu convinsa ca spune ceva, sau o fi un defect profesional al meu si astept ca fiica-mea sa vorbeasca dupa toate regulile fonetice scrise si nescrise
Ba chiar Lori pare ca isi descopera abia acum mainile, ca parca ar fi cine stie ce comori, asa si le admira. Parca ar da inapoi, ca un racusor ce este.
Chiar asa, fetelor, ale voastre craite si ai vostri crai ce mai spun?
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Kitty m-am uitat la pozicile voastre, de multa vreme nu ai mai trecut pe la noi si nu ne-ai mai aratat-o pe Dariuta ta. Ascundeai tu asa frumusete de fetita cu niste ochi superbi si un zambet care te topeste . Nu e pacat?
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
anamiha spune:
Karli multumesc pentru poze...ai o fetita tare tare frumoasa
M-am uitat pe toate pozele ...e minunata
oaana spune:
Anto,sanatate multa tuturor.
Ile,imi pare tare rau pt. voi.Sanate multa la puisori.
Alex bine ai venit.
Si Aaron spune doar aaaaaaaa,uuuu,oooooo,baaaa,un fel de maaa,papa....iii,heiaaa..cam atat
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mychydutza spune:
nici andrei nu "spune" ceva concret, cu toate ca un "mama" am scos eu din context! cand e suparat si vrea ceva,ii iese "mama" destul de bine! si atat. si nu in fiecare zi! kitty eu zic sa nu-ti faci probleme inutile.fiecare copil in ritmu lui.cunosc un "specimen" care pana pe la vreo 2 ani nu zicea nimik iar parintii erau extrem de ingrijorati. l-au dus si la dr. si degeaba. asta pana intr-o zi cand pustiulik a bagat in gura un ardei iute si i-a iesit un "ARDEEEEEEEEEEEEE!" de toata frumusetea. asa k "don't worry"!!!!!!!!!!
*mihaela*
diane_dun spune:
tuturor!
Am admirat si eu poze cu eleganta Adelise, expresiva Sophie (multa sanatate amandorura!), ochisorii albastri ai lui Emily si ghidusa Adeluta (Karligutza, de unde are Adeluta zornaitoarea cu parti cauciucate? I-as lua si eu lui Dani sa nu se mai loveasca...).
Ilenuta, Anto, insanatosire grabnica va doresc si multa putere sa aveti grija micuti!
cafera, felicitari pentru dintisor!
alex14, bine ai venit, sa-ti traiasca baiatul, am admirat pozele!
kitty_nic, Dani a mea nu spune nici un cuvintel si are aproape 7 luni. Vocalizeaza la greu, dar nimic concret. E frumusica foc fetita ta!
Ioana, felicitari Smarandei pentru progrese si in ale deplasarii si in ale mancarii!
Mami de Dani
alex14 spune:
Va multumesc mult fetelor pentru primire si pentru complimente !!
am vazut aici multi bebelusi frumosi foc !!
despre noi pot sa va spun ca nici noi nu vorbim doar . ghhh,bbbbhh aaaooo si atit .
avem 6 luni 10 zile , pina la 6 luni am papat doar tzitzi , apoi am inceput cu fructe si legume si le papalim foarte bine.
chestia mai jalnica e ca bb s-a invatat doar in brate si cind il pun in carut incepe concertul
va urez o seara placuta si la bebelusi
http://www.flickr.com/photos/alex_14/