Strumfi de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara! Toate zilele astea am stat mai mult pe afara, ca a fost frumos si ne-a placut sa ne perpelim un pic la soare. Asa ca mai putin net, mai putin tv si mai multa miscare. Plus un pui de depresie pentru mine, fiindca am tot umblat prin targ dupa cumparaturi si pe mine chestia asta ma baga clar in mormant: urasc, da' urasc din toata inima sa bat magazine, ma impiedic de prag la intrare si am palpitatii cand ajung inauntru, mama ei de viata care nu ma lasa si pe mine sa ma bucur cinstit de o partida de shopping ca lumea!!

Pe scurt, cautam un carucior sport, ca landoul ala pe care-l avem e cat o caruta. Plus ca ne-a scos peri albi la amandoi - mie si lui D. - mai ales lui D. care a promis ca-l face avion (stam la etajul 4 si in spatele blocului avem numai balarii, deci va cadea pe moale). In prima faza n-am gasit nimic care sa-mi placa, dupa aceea am vazut atatea modele ca nu mai stiam ce vreau, dupa aceea am venit acasa si-am comandat pe bebelusultau.ro si-am incheiat povestea. Acuma imi rod unghiile de frica sa nu fi ales iarasi aiurea, dar ma consolez cu ideea ca putem sa cumparam oricand altul.

Si ca sa inchei apoteotic, m-am gandit ca mie nu-mi trebuie nici bona, nici femeie care sa ma ajute in casa. Mie-mi trebuie cineva sa-mi faca toate cumapraturile si cu asta am rezolvat problema. As trai 100 de ani daca n-as avea stresul asta cu shoppingu'...

Buuuun. Acu sa ma laud cu vocabularul tinerei domnite: zice da, de, ie, oa, ta (da' asta nu e inca foarte clar), ma (cand miorlaie), bu, ba, dei, dai, th-ul ala englezesc si cred ca asta e cam tot. Depinde in ce dispozitie e - daca e vesela si are chef, le insira pe toate de te doare capul. Dar are zile cand tace chitic, sau mai scapa cate un aaaaa, eeeeeee. De inteles, cred ca intelege doar cuvantul magic "papa" (zic eu, da' cine stie ce e in capul ei). Asa imi dau seama daca-i e foame sau nu: o intreb "Papa?" - daca face dansul bucuriei, trecem la aparat, daca nu, ne vedem fiecare de ale noastre.

Na c-am scris un roman si n-am urat bun-venit mamicilor proaspat sosite in gasca - !
Mada, pozele cu tine si cu Emily sunt chestia cea mai frumoasa pe care am vazut-o in ultima vreme! fetele!
Anto, sanatate multa la strumfici si la strumfii-parinti! Te tii tare, eu cred ca eram muci pe undeva dupa atata chin cu bolile astea!
Timi, Ile sa va faceti puii bine!

Despre restul - dormit in pijamale, olita etc. nu mai scriu, ca s-a tot spus ce era de spus si nu voi ca sa mai dezgrop mortii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by diane_dun

ghidusa Adeluta (Karligutza, de unde are Adeluta zornaitoarea cu parti cauciucate? I-as lua si eu lui Dani sa nu se mai loveasca...).

Mami de Dani

raspund in 3 pasi: zornaitoarea colorata cu parti cauciucate am luat-o din Mothercare din pta.Dorobanti... 29 lei, dar am vazut la acelasi pret si intr-un Sensiblu (nu mai stiu daca in Mall Vitan sau Plaza Mall), dar la capitolul "nu se loveste" sa stii ca tot isi da in cap cu ea si se mai loveste, dar sunt cu ochii pe ea ca si la orice alta jucarie, oricat de inofensiva ar putea parea.

Multumesc tuturor fetelor de complimentele pentru Adeluta.
Eu sunt din ce in ce mai incantata de ea (si EVIDENT o iubesc de nu mai pot!!!!!!!!!! ), dar cand vad ca si altii sunt incantati de ea mi se urca la cap si nu mai incap in piele ... va multumesc frumos inca o data.... si o sa va pupam pe toate la rand: ALEXIA2007, lorinaoo1, fianna, Luna1, madabout2003, cafera, Antoanela23, anamiha, diane_dun

alex14 bine ai venit! te invitam la discutii aici cu noi cat de des poti!

cafera felicitari pt.dintisorul ca la carte.

Anto multa sanatate la copii. E bine ca ai putut sa o mai retii pe mama ta cu voi. Sa aveti grija de voi toti. Pupici!

kitty_nic nu te ingrijora! nu e fraiera nici a ta, nici a mea () pentru ca nici Adeluta nu zice decat: eh! aaa, mmmmm, bufff, bvvvvvvvvv, eiiii, etc..... asa incat abia astept sa aud si eu "mama, tata, papa, apa, caca...." eu zic sa tinem legatura si cand avem primul cuvant sa ne imbatam amandoua!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Kitty m-am uitat la pozicile voastre, de multa vreme nu ai mai trecut pe la noi si nu ne-ai mai aratat-o pe Dariuta ta. Ascundeai tu asa frumusete de fetita cu niste ochi superbi si un zambet care te topeste . Nu e pacat?

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Saru'mana mult de aprecieri si mai ales ca ne-ai recunoscut.
Ne-am facut si noi fetite mari si ne-am gandit sa vedem si noi ce se mai intampla prin shtrumfaria de iul-aug. Poate ca o sa fim ceva mai active, acum ca se lungeste ziua si vine primavara.

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by diane_dun

ghidusa Adeluta (Karligutza, de unde are Adeluta zornaitoarea cu parti cauciucate? I-as lua si eu lui Dani sa nu se mai loveasca...).

Mami de Dani

raspund in 3 pasi: zornaitoarea colorata cu parti cauciucate am luat-o din Mothercare din pta.Dorobanti... 29 lei, dar am vazut la acelasi pret si intr-un Sensiblu (nu mai stiu daca in Mall Vitan sau Plaza Mall), dar la capitolul "nu se loveste" sa stii ca tot isi da in cap cu ea si se mai loveste, dar sunt cu ochii pe ea ca si la orice alta jucarie, oricat de inofensiva ar putea parea.

Multumesc tuturor fetelor de complimentele pentru Adeluta.
Eu sunt din ce in ce mai incantata de ea (si EVIDENT o iubesc de nu mai pot!!!!!!!!!! ), dar cand vad ca si altii sunt incantati de ea mi se urca la cap si nu mai incap in piele ... va multumesc frumos inca o data.... si o sa va pupam pe toate la rand: ALEXIA2007, lorinaoo1, fianna, Luna1, madabout2003, cafera, Antoanela23, anamiha, diane_dun

alex14 bine ai venit! te invitam la discutii aici cu noi cat de des poti!

cafera felicitari pt.dintisorul ca la carte.

Anto multa sanatate la copii. E bine ca ai putut sa o mai retii pe mama ta cu voi. Sa aveti grija de voi toti. Pupici!

kitty_nic nu te ingrijora! nu e fraiera nici a ta, nici a mea () pentru ca nici Adeluta nu zice decat: eh! aaa, mmmmm, bufff, bvvvvvvvvv, eiiii, etc..... asa incat abia astept sa aud si eu "mama, tata, papa, apa, caca...." eu zic sa tinem legatura si cand avem primul cuvant sa ne imbatam amandoua!

karligutza
sunt mamica Adelutei

subscriu la propunerea cu imbatatul.

m-am uitat si eu prin albumele voastre, prin albumul comun si am ajuns la concluzia ca in shtrumfarie se gasesc cei mai frumosi copii din tot forumul. ce parere aveti?
acum a venit ora de tzitzi, asa incat trecem la aparat si va pupam pana maine.

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

sanatate multa bb-eilor bolnaviori si putere multa mamicilor lor! imi pare rau ca sunt atatzia pitici in suferintza! of!
...apropos de 7UP, o gluma:
--------------------------------------------------------
* Cum ii trezeste Alba ca Zapada pe cei 7 pitici????????
* 7 UP!

---------------------------------------------------------

*mihaela*

De-aia nu a vrut fiica-mea 7up ca ea a fost azi toata ziua Sleeping Beauty.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Sunteti niste dragute toate, gandurile si vorbele voastre bune mi-au fost de mare ajutor. Va multumesc si va pup cu drag

Sophie e mai bine decat ieri. Aseara a stat tot calare pe mine, dormea doar la mine in brate (desi e topita si dupa taica-su)sau pur si simplu trebuia sa ma atinga, pe la 1 i-am dat tatzi, dupa o zi de pauza si a inceput sa suga cu atata drag si dor, i-a si cantat...pe urma a acceptat sa doarma la ea in pat.
Azi tot la mine in brate a dormit, am stat asa de mult cu ea in brate de ma dureau fesele. De dimineata a intrat in greva, n-a vrut sa bea nimic, cand refuza tatza ii bagam fortat pe gat 7up sau chestia de la farmacie si imediat se razganea fata si lua tzatza un pic la molfait. I-am dat si orez si banana (doar un pic ca n-a fost curioasa)dar tot are scaune destul de dese. Daca nu-i era nasucul atat de infundat sunt sigura ca ar fi supt mai mult laptic da asa pana ii curatam un pic nasucul se enerva si nu mai voia nimic. Am incerccat sa o pacalim in fel si chip doar sa ia o gurita de ceva lichid si chiar i-am dat si un pic fortat sa bea apa cu praful de la farmacie.
Febra n-a mai urcat peste 37.7 dar pericolul de dezhidratare datorat diareei tot ramane.
Maine n-o ducem la cresa si daca nu coboara febra mergem la pranz la dr de familie.
Si ieri si azi am mai vorbit cu niste mamici farmaciste si imi ziceau ca n-am ce sa fac, la varsta asta n-o sa-i dea nimic altceva si ca va trece de la sine.
Daca nu-mi da pt diaree sa-mi dea pt febra macar....
Sper ca Adelise n-a luat virusul. Cosmin si-a revenit? Tot m-am gandit la voi Luna, din tot sufletul sper sa fiti bine.

Strumfii&fratiori&parinti bolnaviori sper sa va faceti bine cat mai repede.
Alex14 bine ai venit!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi ma bucur ca Sophie e mai bine. Noi din pacate...nu. Acum am venit de la spital, am asezat-o pe Adelise in patucul meu langa tati si am intrat sa vad cum e Sophie in ideea ca ma ibarbatez ca o sa trecem peste asta. Azi am mers la soacra, de acolo la un restaurant sa ne intalnim si cu cumnatul si familia lui, acolo i-am dat papa la printesa si apoi a luat-o tati in brate. In cam 10 min a vomitat si l-a facut pe tati din cap pana in picioare plus pe jos. Nu zic ce or fi zis saracii clienti de la masa de langa. De acolo am plecat acasa, i-am dat nitel sprite in ideea ca macar sa bea ceva, apoi dupa 4 ore i-am dat lapte ca saraca cauta cu gura tot (degetul ,nasul meu). Dupa 20 min vomat iar si am hotarat sa mergem la spital unde am aflat xca 90 % din cazuri sunt cu enterocolita. Ne-a dat acolo sa bem electroliti cica si fie-mea l-a baut tot cumintica (250 ml) si nu a vomat apoi ne-a mai dat si un praf acasa sa dizolvam in apa si mai cumparam noi maine. I-am zis de Sprite si a zis ca da e bun insa la varsta asta exista alternativecum ar fi praful asta dizolvat in apa, sucurile de bebelusi speciale dar daca refuza tot si vrea Sprite...ii dam Sprite numai sa bea. Din fericire fie-mea a baut amestecul ala.

Si Adelise reactioneaza la fel saraca, numai la mine in brate, doarme mult, si e gingasa cum n-a fost niciodata, pune capul pe mine si se lipeste de mi se rupe sufletul. Offff!

Maine mi-a zis sa o incerc cu laptic la pranz iar solide abia dupa ce reintroducem lapticul.

Va pup .

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi nu vreau sa te sperii iti spun doar ce a zis pediatra: virusul de anul asta e mai ciudat, sa ma astept sa le treaca (si lui Cosmin si ei) dupa doua zile sa fie bine o zi doua si apoi sa revina pentru alte doua zile. Mi-a zis sa nu ma sperii ca asa reactioneaza virusul asta. Sper ca la voi sa fie alt virus.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mneata! Haideti la o cafeluta , v-o aduc la pat, cum facea Cafera.
Si sa aveti o zi buna, ce zic eu, superba. La noi e un soare asa de frumos si pasarile ciripesc a primavara... Timi, cred ca ai rupt o bucata de primavara sa ne trimiti si noua
Editez: nu la Timi era primavara ci la Mada. Deci Mada multam de un colt de primavara. Azi stau toata ziulica afara
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Azi stau toata ziulica afara

Si eu, si eu!! Dor imi era de zile dintr-astea luminoase!

Timi, Luna, mi se strange inima cand aud despre bebeii vostri bolnaviori. Sa va faceti repede bine!

Mergi la inceput