Strumfi de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
lorinaoo1 spune:
Kitty daaa, sa mai scrieti pe aici pe la strumfarie si sa mai puneti poze
Luna offff, sarmana Adelise, nici nu stiu ce as putea spune sa te consolez sau sa te ajut. Cred ca rabdarea te va ajuta sa treci peste perioada asta
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
cafera spune:
Sanatate multa, multa!
Timi, cum va e?
Anto? Sunteti mai bine?
Luna, imi pare tare rau ca nu ati sfarsit cu boala.
raton spune:
Buna dimineata! Si frumoasa si luminoasa!
M-am invrednicit si eu sa fac un album cu poze, nu de alta, dar sa fac reclama la Canon, un G7 cu care m-am imprietenit imediat, desi nu eram fan al marcii - asta fiindca zicea Lavi ca-si doreste unul. Asta are performante apropiate de un SLR-like, dar e compact, poti sa-l tii in buzunar, iar pretul e si el prietenos. Plus k are si husa subacvatica, abia astept sa facem poze sub apa cu el!
Trimitem bolnaviorilor si le tinem pumnii sa se faca repede bine! Si sa nu se mai imbolnaveasca niciunul!
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Multa sanatate la toti copiii bolnavi.
cafera felicitari pentru dintisor.
Lavinia, o zi superba si voua. Ieri a mers mai mult in 4 labe fara sa mai 'cada' in stilul tirish. Ce fain ca iesi la plimbare, eu deja sint la birou.
diane_dun, multumesc.
Ieri am gustat avocado pentru prima oara in viata mea si era sa mi se intoarca stomacul pe dos; Miruna a reactionat la fel, sotul nici n-a vrut sa incerce; asa ca am rugat-o pe bona sa-i dea Smarandei un pic, ca eu nu am inima sa-i dau.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cafera spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Buna dimineata! Multa sanatate la toti copiii bolnavi.
cafera felicitari pentru dintisor.
Lavinia, o zi superba si voua. Ieri a mers mai mult in 4 labe fara sa mai 'cada' in stilul tirish. Ce fain ca iesi la plimbare, eu deja sint la birou.
diane_dun, multumesc.
Ieri am gustat avocado pentru prima oara in viata mea si era sa mi se intoarca stomacul pe dos; Miruna a reactionat la fel, sotul nici n-a vrut sa incerce; asa ca am rugat-o pe bona sa-i dea Smarandei un pic, ca eu nu am inima sa-i dau.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Si i-a placut?
raton spune:
Hai ca n-am reusit sa pun linkul.
Cum sa fac? Ca nu ma duce capul...
Si-as vrea sa ma laud si eu cu progenitura... (ca cioara, deh)
kitty_nic spune:
'neatza. Ce bine miroase cafeaua..... ca macar de miros sa ma bucur si eu!
multa sanatate shtrumfilor bolnaviori si rezistenta mamelor! va dam si noi cate un pup sa va ajute sa treceti peste virusi.
raton tu pune link-ul asa, pur si simplu sa vedem si noi frumusete de bebe si de poze si dupa aia mai vedem ce sa poate face si cum se poate posta sa dea mai estetic.
o zi buna si usoara mamicilor si piticilor si vreme buna. la noi e un soare stralucitor si o vreme de primavara autentica. yupii, azi putem sa stam afara cu orele, asa cum ne place.
pupi la shtrumfisori ca acum ma intorc la lucru si mai vorbim spre seara.
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!