Strumfi de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by raton
Yupeee! Merge linku!!!
Saru-mana Lia, cu egalul ala nu ma descurcam.
Deci album
Vazut poze. Super!!!!!! Nu v-am spus eu ca cei mai cei bebei se gasesc in shtrumfarie?
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
burtika spune:
buna ziua fetelor, eu sunt in urma cu cititul asa ca nu stiu care este subiectul zilei dar am o mare intrebare la voi: mai este cineva pe aici care are probleme cu muscatul lui bebe? pe mine m-a zapacit, o pun la san , mananca putin si ...ma musca! cred ca ii mai ies dinti si o dor gingiile asa ca se maseaza cu sfarcurile mele. nu stiu ce sa-i fac sa se dezobisnuiasca, ea este si dependeta de tzitzi, toata ziua ar sta la tzitzi daca se poate.
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by burtika
buna ziua fetelor, eu sunt in urma cu cititul asa ca nu stiu care este subiectul zilei dar am o mare intrebare la voi: mai este cineva pe aici care are probleme cu muscatul lui bebe? pe mine m-a zapacit, o pun la san , mananca putin si ...ma musca! cred ca ii mai ies dinti si o dor gingiile asa ca se maseaza cu sfarcurile mele. nu stiu ce sa-i fac sa se dezobisnuiasca, ea este si dependeta de tzitzi, toata ziua ar sta la tzitzi daca se poate.
Am avut si noi o perioada in care facea asa (si sper sa ii fi trecut definitiv) dar o certam cand ma musca si ii spuneam (nu garantez in schimb ca a inteles textual ce ii spuneam eu ) ca ma doare si ca daca o sa mai muste nu ii mai dau tzitzi. Si noi avem probleme cu dependenta de tzitzi si ma gandeam cu groaza ce o sa facem. Acum nu stiu cum o sa se comporte cand o sa ii iasa si dintzii de sus, ca daca ma musca si cu cei de sus, s-ar putea sa ramana cu mamelonul in gura si cu mine atarnata de tavan!
Multa bafta sa depashitzi momentul!
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
burtika spune:
multumesc pt raspuns kitty_nic. iris are doi dinti jos si trei sus. cred ca mai iese si al patrulea sus. cand musca odata....chiar ca imi vine sa sar pe tavan . si eu scot sanul (nici nu as putea altfel pt ca ma doare si involuntar ii scot sanul)si incerc sa ii explic , sa-i spun sa numai faca, dar nu stiu cat pricepe ea. face asta numai de 2 zile, sper sa ii treaca altfel....trecem la biberon. ( nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna sa o trec acum pe biberon, ea nu accepta biberonul , nici suzeta....decat tzitzi!)
Luna1 spune:
Buna dimineata.
Noi am avut o noapte groaznica cu febra 38-39 cu calpol vomitat, cu electroliti bauti, cu Adelise plangand si lipindu-se de mine nici la wc nu pot sa merg.
De dimineata am fugit sa iau mai multe pliculete de electroliti (au gust de blackcurrant si ii bea Adelise la greu) si termometru de ureche ca m-am chinuit cu ala normal. Sunt chiauna nici nu stiu cum am condus asa.
Ioana nici eu nu pot manca avocado asa iar lui Adelise i l-am mixat cu banana. Daca dai scroll down la pagina www.homemade-baby-food-recipes.com/avocado-baby-food.html" target="_blank">asta gasesti retete ce includ avocado.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mychydutza spune:
burtik si anderei ma musca dar nu de san ca nu are cu ce inca. ma "musca" de barba. me tine cu mainile de par si se repede cu gura la barba mea. dupa ce o prinde in gura incepe sa o suga si zilele trecute am observat ca aveam o vanataie. ca cele pe care mi le facea sotzu pe gat cand eram si noi mai tineri si mai innamoratzi!!!!hehehe
am fost la vaccin azi: 9,2 kg si 72 cm insa cu Putzy nedecalotat!!!! mai am liber o luna sa mai "fortzez" locu' si daca nu imi iese nimik(adik capu lui putzy), ne trimite la doftor! of, of , mai ,mai!!!!!!!!!
va pup si va doresc o saptamana minunata!!!!!!!!!!!!!
*mihaela*
mychydutza spune:
si am uitat sa va zic ceva: mi-a zis pediatra ca pt dureri de dintzishori sa-i dau sa roada o bucata de pastranak, suficient de mare sa n-o inghita, ca cica are anestezic si ii face bine. eu stiam de morcov.asta in loc de jucaria de silicon!!!!!!cred ca e ok!
*mihaela*
Ioana75 spune:
cafera, nu stiu, o sa vorbesc miine dimineata cu bona sa vad daca i-a dat.
Luna, multumesc frumos pentru link, l-am salvat si o sa citesc.
Petra, cum mai stai cu interviurile? Eu prestez in continuare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
burtika spune:
am citit din urma si am vazut ca sunt multi strufi bolnaviori. multa sanatate le doresc ,sper sa se faca repede bine .
kitty nici iris nu zice cuvinte, face vocaliza, a fost o perioada in care zicea dadada....tatata (tati era fericit ca zice tata)...acum zice mamama (acu e mama fericita). mai zice din cand in cand "mda" , e tare haioasa, zice asa, ca si cum ar aproba ceva.
mychy si pe mine ma musca asa, de nas, de barba cand ne jucam, dar cand musca de tzitzi e altfel, mult mai dureros.
violetan spune:
Raton, superbe poze! Sa-ti traiasca bb!!!!!! Poza aia cu murdarici la botishor e geniala!
In alta ordine de idei, multa sanatate puiutzilor bolnaviori, sa dea Doamne Doamne sa se faca bine repede- repede si sa nu se mai imbolnaveasca nici unul!
Si in alta ordine de idei , laurentiu al meu papa din ce in ce mai putin laptik de la mami. Am colectie in congelator deja, iar el abia, abia mai papa...in primul rand refuza bibe clar, adica roade suzeta in loc sa suga si scuipa, iar daca insisti se ineaca si tuseste. Cateodata se si preface, pt ca mi-a prins slabiciunea: cum il aud ca tuseste navalesc peste el. Ce ma fac? Ca papa de la mami dimineata si seara, eventual noaptea 1 data de 2 ori, mai mult in week end, dar, altfel, intre mesele solide sau dupa nu vrea deloc! Sa-i dau cu linguritza? Sau cu seringa aia de la nurofen? Nici n-as vrea sa-l fortzez. Uffff, idei, fetelor? Va pup mult pe toate.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com