Fetele din America (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Inteleg. La noi termostatul e pentru toate dormitoarele. Nici nu vreau sa dau prea tare la caldura, ca se usuca aerul. Si asa pe ea o cam tin cu humidifier.
La Children's Place o sa caut pe website. Oricum, la pijama o mai scot la capat o vreme. Cu halatul ala imi bat eu capul!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Tot din RO!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Pai asta ziceam ca eram in ro pe atunci si aveam calorifere ... aici nu . Termostatul e central si la noi acum. Eu umidificator am si la ea in dormitor si la noi ca eu am avut mari probleme pina m-am obisnuit cu sistemul asta de incalzire cu aer fortat . Ma trezeam dimineata cu nas, git gura uscate ca sahara pina ma usturau si asa ca am luat umidificator imediat.

Acum alta alta intrebare silly (asta sa nu zic proateasca de'a dreptul, dar exista o "esplicatie" mergem in ro in visita prima data de cind am venit acilea, so...)
Ce duceti voi in ro si sa nu fie haina, obiect, cosmeticala sau electronica .... mai inspre zona burticii asa si sa incinte lumea? ca eu inafara de stafide trase in cioco si cashews marca costco :) nu mai stiu ce sa iau. Cafea si cioco mi se pare ca au mai buna in ro decit aici ....
Iar vorba lui nepota'miu cind l-am intrebat ce vrei sa-ti aduc de aici, mi-a raspuns da voi ce aveti pe acolo?
As vrea si ceva sa fie cit de cit reprezentativ ptr us ... sau deja sunt naiva ziceti-mi voi

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sa-ti zic ce am dus eu in europa care mi s-a parut mai american asa: beef jerky, maple syrup natural, praf de-ala de facut clatite mari si pufoase, vin de california ca in utah nu se produce :), sos de steak, si mai pe langa stomac, albume cu fotografii din utah cumparate chiar de la costco.

philip&andreea

Mergi la inceput

Alintaroma cand am citit zona burticii mi a sarit gandul la cercel de buric...ce zapacita sunt asa de dimineata!!!

Marshmellows? benzile alea de fructe?(eventual care lasa tatoo pe limba?)

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nordstrom are cele mai bune pijamale din lume. Si culori si comfortabile, material super,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu in trecut am mai dus peanut butter. Dar nu prea ai aici variante gustoase, care sa nu fie si in Romania. Cafea duc intotdeauna, mie imi place mai mult cea de aici. In Romania am gasit cafea care sa-mi placa numai la Gloria Jean's, dar pretul e piperat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Andrada unde fusesi???

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Fetelor multumesc de sugestii iar daca mai aveti idei scrieti si va ramin recunoscatoare :)

Andrada un brat ... acum rasfdoiesc site-ul lor si imi place ce vad pe acolo. Eu nu-i stiam.

Ramona e funny cu, cafeaua. Cind am venit aici am suferit dupa Jacobs (era my no 1 in ro) acum m-am obisnuit cu cea de aici si recent am primit un pachet de Jacobs si mi se pare ciudata .

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Corina, doar lene
Alina au sale f bune astia de la Nordstrom pina la 80%% off, altfel magazinul si site-ul sint cam scumpe, prefer Tahari cind ajunge la TJMaxx. Pijamalele le iau in sale in primavara cu cel putin 2 numere mai mari ( si au pina la marimea 18), ca stiti ca astea de cotton trebuie sa fie tight ca asa sint regulatiile (fie de bumbac strimte, fie de poliester ignifuge). Vara ii cumpar underpants d-aia Calvin Klein si tricouri.
Onel miss you too baby!!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput