Fetele din America (101)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Eu am doar Nordstrom Rack in apropiere, acum vin de acolo. Nici urma de pijama! Iau si eu site-ul lor la puricat. Am mai intrat la niste magazine, chiar la Marhsall's m-am oprit. Acolo iar nu stii niciodata ce gasesti!
Macar ne-am intors cu o broscuta de la Tuesday Morning, ca fiica-mea a facut pasiune pentru ele.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Carmenbr spune:
Andrada, bine ca fuse doar lene!
Credeam ca e fiu-meu mai "diferit", dar el are 3,9 ani si eu ii iau pijamale de 6 ani! Daca voi ziceti ca e asa penurie de pijamale, inseamna ca in cel mult 2 ani sunt si eu pe din-afara cu pijamalele. Eu fac "alergie" cand vad poliester 100%.
3 anisori...uraaa!
ciuf spune:
Salutare
Sa va tin la curent cu demersurile facute in recuperarea lucrurilor/banilor.
Am atasat chitantele pentru lucruri (in final s-au adunat peste 10 ), iar la cele care erau purtate de mama nu am cum sa dovedesc chitante ca doar nu erau noi.
Tipul de la aeroport a incercat sa ii explice mamei ca ei au camere de luat vederi la banda cu bagajele si ca e surprins de ce s-a intamplat, dar si-a cerut scuze pentru cele intamplate (nu imi tin de cald, lucrurile tot lipsa sunt).
Cica ne vor trimite banii pentru lucrurile care au avut chitante, iar pentru cele fara ne vor da 50% din ce valoare ... nu stiu.
Sa speram ca vor analiza cat mai repede cazul si vor lua si o masura (sa nu se mai fure ). Asta e. Ghinionul nostru a fost ca bagajul a intarziat, altfel nu s-ar fi ajuns la asa ceva.
Ruxij, te visai azi-noapte ca ma luai la rost ca nu stiu produsul reactiei de oxidare a unei aldehide.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
CRISMIR spune:
CIUF,tot am vrut sa te intreb,dar uitai...nu se poate ca din bagaj sa se fi furat pe drumul catre Craipva?...nu in aeroport...daca au camere acolo cred ca le e cam frica sa mai umble,si daca au stat sa scoata asa de multe inseamna ca au avut timp...nu vreau sa te dezamagesc dar am patit si eu cun pachet trimis de ai mei catre USA,si pe la Bucuresti s-a intamplat ceva,s-a pierdut,apoi s-a gasit,cert e ca dupa 1 luna a ajuns pachetul la ai mei..si ei au facut plangere sa-i despagubeze de bani,ca a costat 3 mil lei,cca 100$ si de timpul pierdut...s-a dus tatal meu peste tot si la protectia consumatorului si peste tot...si nimic nici in ziua de azi( a fost eveniment petrecut anul trecut),banii nu i-a mai recuperat,nici telefoane nu a mai primit...sper sa aveti mai mult noroc voi si sa se termine cu bine incidentul,adica sa va recuperati banii!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
ciuf spune:
Mirela, pai asta credem si noi. Ca la bagaj s-a umblat in drum spre Craiova. Dar, nah, omul de la birou ce sa mai spuna si el. Ca doar nu om fi noi .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Andrada, ca si Carmen, zic si eu bine ca nu fuse lene. Mi-era ca ne-ai parasit.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Ruxij, te visai azi-noapte ca ma luai la rost ca nu stiu produsul reactiei de oxidare a unei aldehide.
Lol Lol Lol Lol Tare faza! Sa stii ca asa ca profa eu sunt f. de treaba, nu iau niciodata pe nimeni la rost :))
Sper sa iti primesti banii. Nasoala faza cu bagajele. Nu mi s-a intamplat niciodata personal, dar odata am calatorit cu o prietena si i-au furat geamantanul cu totul. Pana la urma si l-a recuperat.
honey79 spune:
La Multi Ani!! de Martisor,fetelor.
Vin si eu la voi cu o intrebare, pentru cele care ati nascut pe taramuri americanesti.
Cum ati facut cu... molifta de 8 zile?Stiu de la fetele din tara ca...se face o citire la 8 zile de la nasterea lui bebe.
Eu am gasit o Biserica Ortodoxa Romanesca ...dar e cam la 60 miles de noi.
Am sunat si-am vorbit cu preotul de-acolo, caci ieri bebe al meu a facut 8 zile (ma gandeam ca poate citi in Biserica,fara sa fim noi prezenti). Mi-a cerut insa preotul adresa ca... se deplaseaza el pana aici... sa ne faca citirea.A ramas sa ne dea un telefon... cand poate veni.
Anyway..vroiam sa intreb... cam la cat sa ma astept ca-mi va cere (bani) pentru aceasta...deplasare????
Multumim anticipat de raspunsuri.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
adriana spune:
quote:
Originally posted by honey79
La Multi Ani!! de Martisor,fetelor.
Vin si eu la voi cu o intrebare, pentru cele care ati nascut pe taramuri americanesti.
Cum ati facut cu... molifta de 8 zile?Stiu de la fetele din tara ca...se face o citire la 8 zile de la nasterea lui bebe.
Eu am gasit o Biserica Ortodoxa Romanesca ...dar e cam la 60 miles de noi.
Am sunat si-am vorbit cu preotul de-acolo, caci ieri bebe al meu a facut 8 zile (ma gandeam ca poate citi in Biserica,fara sa fim noi prezenti). Mi-a cerut insa preotul adresa ca... se deplaseaza el pana aici... sa ne faca citirea.A ramas sa ne dea un telefon... cand poate veni.
Anyway..vroiam sa intreb... cam la cat sa ma astept ca-mi va cere (bani) pentru aceasta...deplasare????
Multumim anticipat de raspunsuri.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Vali, sa-ti traiasca bebelusul..
Ce preot dragut, ca s-a oferit singur sa vina.. Eu ma gandeam ca poate daca ii dai 50$+drumul e bine... Poate mai zic si celelalte fete ceva, despre suma..
Nu cred ca se putea sa faca el singur rugaciunea fara voi, cum vine asta, prin delegatie?
Mai importanta e rugaciunea de la 40 de zile, pentru tine, dar aia se poate face si la botez (daca il faci dupa astea 40 de zile|)..
Ramona J spune:
Honey, felicitari pentru bebe. Sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de el.
Imi pare rau, nu stiu raspunsul la intrebarea ta. Eu n-am facut asa ceva.
The best thing you can do for your children is to love your wife.