Fetele din America (101)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Alintaroma, eu cumpar pijamale de la Carter's...sunt de bumbac 100% si sunt fooarte frumoase si utile!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
Ramona J spune:
Am aceeasi problema si cu pijamalele. Alexandru e mare de acum si nu-i mai gasesc din cele de bumbac.
Sotul e in Romania, e in cautare de pijamale si halat. Sa vedem cum se descurca!
Marimi mai mici am gasit pijamale. Ultimele le-am luat de la Target, dar mai mari nu mai sint. Am gasit recent doar pantaloni, la Academy (nu stiu daca aveti si voi, un fel de Sports Authority). Sacrificam niste tricouri si facem pijama!
Marimi mai mici si pentru fetite nu sint o problema, Anuta chiar are pijamale. Cel mai recent i-am cumparat de la Old Navy. Pentru ea folosesc si cele din fleece, sint pe post de invelitoare! Ii dau pijama din bumbac si peste un costum din ala de astronaut din fleece. Asa nu mai am grija s-o invelesc de zeci de ori pe noapte.
Daca mai aveti idei cu halatul de baie spuneti va rog! Marimi mici am mai gasit, in rest ma innebunesc cu fleece-ul!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
'multam de tip Sinzi, ca mie plasticele astea de is rezistente la foc nu imi plac ...
Si din principiu nu i-am cumparat niciodata "sintetice".
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Ralu din Ro are.
Eu nu o mai invelesc, dau drumul la caldura n camera si gata!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Ramona asta am observat si eu ca ptr pitici sunt, dar Bianca mea e mare si ea, are 7 ani .Asta e problema
Failures keeps You
Humble,
ocebine spune:
Pijamale din bumbabc (marimi mai mari) mai gasesec uneori la Children's Place pe la inceputul sezonului (si atunci cumpar TOT). In ultimul timp insa le-am confectionat. Am cumparat bumbac (material gen T-shirt), tipar si m-am pus pe treaba. In trecut am mai rugat felurite rude sa ne aduca din Polonia...si cam tot asa.
Sint o groaza de websiteuri cu pijamale frumoase din Europa dar la preturi pe masura ($50-$75/pijamaua, ceea ce e cam piperat).
Halat de baie de bumbac am gasit la Target...dar ai mei nu mai servesc de mult halat...ori alearga in pielea goala pina in dormitor (cum prind o sansa)...ori se imbraca in pijama direct in baie. Li se pare un pas in plus, halatul asta.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ramona J spune:
Da, de pe la virsta asta incepe sa fie o problema. Incearca la Target, eu de acolo i-am luat lui Alexandru. El are opt ani, dar pijamalele de zece ani ii sint mici...
Corinadana, nu ii e rece Ralucai? Eu trebuie sa ma invelesc, si daca e un cearsaf... Cu Alexandru nu e problema, lui ii place sa fie invelit. Dar Anuta da mereu totul la o parte. Asa am ajuns la fleece, dar ii dau pijamaua peste una de bumbac si vad ca e OK asa. Vara ii dau un body si peste ii pun o pijama intreaga, dar din bumbac.
La NY am mai gasit halat de baie la Daffy's. Nu intotdeauna, dar mai aduc. Aici nu exista Daffy's din pacate.
Ramona J spune:
Anamaria, eu vreau halat pentru plaja, nu pentru casa.
Pijama o sa caut la Children's Place, poate ca am noroc. Nu am unul in apropiere.
Eu nu dau $50 pentru o pijama no matter what! Asa presupun ca pot cauta la Hannah Andersson, dar nici nu ma obosesc ca preturile sint ridicole.
Cred ca speranta mea ramine in Romania, ca am cautat in toate magazinele din zona, am cautat pe internet... nimic!
corinadana spune:
Nu ii e rece, dau drumul la caldura peste noapte si nu are nevoie sa se acopere. Eu doar ma asigur ca are maieul in pantaloni. Vara fara maieu dar atunci bluza in pantaloni. Am eu o chestie: sa nu aibe mijlocul gol.
Mai nou (nu i prea place maieul) pune camasuta de noapte si pantalonii de pijama asa ca spatele e asigurat.
Ah! si sosetute in picioare.
In RO sunt dragute/bumbacel si ieftineee.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Si Bianca tot dezvelita a dormit pina mai acu un an si ceva dar reglam caloriderul la mai cald in camera ei si nu-mi bateam capul (eram in ro pe atunci).... acum ca e mai marisoara sta invelita.
Am descoperit si eu de ceva timp Children's place si i-am luat multe lucruri faine, dar pj's nu am vazut. Magazinul e cam micut ca e in mall, o sa caut poate mai avem vr'o unul mai mare prin zona noastra.
Eu cu Bianca am probleme la marimi acum in sensul ca e intre ... are 7 ani si 2 luni iar 6X e la limita (le poarta dar nu ma pot astepta sa le poarte prea mult mai ales pantalonii sunt scurti) iar de la 7 toate sunt prea mari ... nu prea pot sa iau mare lucru ....
Si noi inca mai avem pj's din ro
Failures keeps You
Humble,