Fetele din America (101)
Raspunsuri - Pagina 4
ocebine spune:
Mie mi s-a parut si el dezamagit (Bourdain)...de obicei are emisiunile bine pregatite, un background solid, un ghid experimentat...asta a fost singura emisiune care mi-a lasat un gust mai mult decit amar. L-am mai vazut pe "ghidul" asta si intr-un episod despre Uzbekistan...tot asa nauc parea (l-a tirit la o nunta cu cadouri idioate).
Vina nu o pot gasi decit in faptul ca nu si-au facut "lectiile" ca lumea. Bourdain de felul lui e tare neconformist si extrem de adaptabil...dar chiar ca nu a avut cu cine
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Oana_B spune:
Aaah, ce pacat. Imi povestea si sota-miu ce dezamagit a fost si el, stiam ca urma emisiunea vazusem o reclamele acum cateva luni la noul sezon si a zis ca s-a simtit foarte embarassed de tot episodul. Pacat
Ciuf ce ghinion, bafta sa rezolvi cu reclamatia. Si eu am fost sfatuita sa scot etichetele de la toate cadourile, thank god n-am avut probleme, cum mi-a aranjat sota-miu valizele asa le-am gasit, am avut chiar si lacatele dar din alea aprobate de TSA.
Sunt in Ro dupa o absenta de 6 ani, bre si ma simt de parca n-as fi plecat nicicand, mi-a revenit totul in memorie cu familiaritate, i-am zis lu' sota-miu ca am fost in vacanta in State pana acum.
Am venit cu British Airways, zbor de noapte, n-am inchis un ochi toata noaptea peste ocean, apoi am stat 7 ore in aeroport in Londra, m-am plantat pe o banca la terminal cu castile pe urechi si motaiam, eram asa de obosita ca n-am avut chef de nimic. Apoi dupa ce ca am stat atatea ore pentru legatura am plecat cu alte 2 ore intarziere, stateam in avion si pilotul isi cerea intr-una scuze pentru intarziere.
Bucuresti, aglomeratie, constructii, preturi mai mari ca la noi da'...who cares mie imi place eniuei.
Fo' 3 zile am fost pe invers, dormit cand toata lumea era treaza si stat treaza cand toata lumea dormea. Si cam atat.
Laura, sper sa te prind pe ym.
Pupici la fete.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
adriana_m spune:
Salutare. Cum este aici cu ginecologii? daca de exemplu vrei sa faci un copil si nu prea ai probleme trebuie sa mergi la ginecolog inainte sa ramai gravida sau numa dupa ce ai ramas gravida? Ginecologul il alegi dupa recomandarile cuiva? Si daca nu ai cine sa-ti recomande un ginecolog poti sa ai incredere doar asa sa alegi dupa nume?
Multumesc
Imi pare tare rau ca nu am vazut si eu emisiunea despre Romania, dar am uitat. Oricum am mai citit si am auzit ca a fost un dezastru total. Rusine sa le fie. Am auzit ca chiar pe forumul site-ul travel il blameaza lumea pe Bourdain. Stiti cumva daca se mai da in reluare? Cu toate ca nu prea cred la cate critici a primit.
CRISMIR spune:
Fetelor,si noi dezamagiti de emisiune..dar sotu' zice ca asa e stilul "baiatului" Bourdain...si de fapt il interesa ceva autentic romanesc,de aia a aratat Dacia noastra rablagita...si mancarea,bautura...totusi,m-i s-a parut dezamagitor faptul ca a aratat doar gropile si strazile laturalnice,plus ca doara sate si comune...iar rusul ala,de toata jena
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
blackpanterro spune:
Dupa parerea mea tipul asta a fost mai mult aplaudat decat criticat...chiar si de romani!
http://anthony-bourdain-blog.travelchannel.com/2008/02/romania-what-the-hell-happened.html#more
Adriana, nu am nascut in State, ci la un spital in baza americana overseas, practic e acelasi lucru :).Eu m-am dus la gineco dupa ce am ramas gravida nu inainte.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
sinzi_ana spune:
Io cand am vazut ca se duc si in Maramures ma gandeam ca o sa ne dea acum clasa cu imagini superbe!!!! Am ramas si eu profuund dezamagita!!!!
Am facut turul Romaniei asta vara si am vazut niste locuri care iti iau glasul de frumuseste si autenticitate (trebuia sa ma ia pe mine ghid!!! hihi)
OanaB, nu-i asa??? Si eu patesc la fel...cand ajung intr-un loc drag mie pe care nu il vad cu anii, mi se pare ca de abia am plecat...
Locul preferat, casa bunicilor...parca ma intorc in timp 20 de ani....
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
miereamara spune:
Hihi, Sanziana, m-am uitat la pozele voastre de la DisneyWorld si am realizat ca am fotografiat exact aceleasi locuri, castelul, raidurile, masinutele. Noi ne-am dat in toate, inclusiv in cescutele alea invartitoare...m-am dat jos de acolo pe trei carari... si nu bausem nimic. Am vizitat si Epcot, dar mi-a placut mai mult Magic Kingdom, ce nu am inteles este de ce te amprenteaza la intrare...le e frica de pedofili sau de teroristi? Am inteles ca daca refuzi nu te obliga sa pui degetul acolo. V-ati dat in raidul ala in care trenuletul merge pe intuneric? Ala m-a inspaimantat, ca era intuneric bezna si nu stiam ce urmeaza
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
sinzi_ana spune:
Mirea, sotul si David nu au ratat nimic, s-au dat in toate (si in cel pe intuneric)...David nu a putut sa se dea in roller coaster-ul de la Sea World care este doar pentru adulti (si tare rau ii parea)!!!!
Eu insa am rau de inaltime...si daca e ceva care ma urca sus, prefer sa stau pe margine...Dar am luat 2 pacaleli ...caci dupa 20 de minute la coada nu imi venea sa ma intorc inapoi (plus ca ar fi ras copiii de mine). Apoi mi-am gasit scuza ca stau cu caruciorul (noroc cu el) si mancam o inghetata in liniste in timp ce baietii se dadeau!!!!
Nu am fost la Epcot...am preferat sa mergem la Sea World...sper sa mai ajungem inca o data curand oricum!!!!
Eu stiu ca amprentele sunt ca sa nu poti intra cu biletele altcuiva (cand cumperi un pachet de 3 intari, sunt nominale, cu numele tau pe ele, si probabil e mai usor cu amprenta decat cu buletinu )
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
Ramona J spune:
Adriana m, e bine sa ai un ginecolog si sa faci control din cind in cind. Daca esti gravida iti trebuie un obstetrician. Daca vrei un bebe si nu ai chef sa schimbi doctorii, cauta unul care se ocupa si de una si de alta...
Poti sa mergi dupa recomandari, sau cauta pe internet, afli multe in felul asta. Unele state publica liste cu medici care au avut probleme.
Am si eu o problema: caut pentru Alexandru un halat de plaja, din bumbac. Nu gasesc nicaieri, acum se fac numai din astea din fleece. Daca aveti vreo idee please help!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
alintaroma spune:
Ramona, chiar ca pe aici am vazut numai de fleece nu am alta idee decit sa iti aduc eu din romania ... daca mai gasesc si pe acolo . Tin minte ca pitica mea a avut halat in ro inainte de a pleca din bumbac ... roz of corz
Si ce nu mai imi plc aici sunt pijamalele ptr copii, ca sunt numai din materiale care mai de care mai ciudate numai din bumbac , nu. Numai la magazinele Disney am gasit pijamale de bumbac 100% , voi?
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going