Fetele din America (101)
Raspunsuri - Pagina 3
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Sa fim noi printre cele norocoase?! Nu ne a lipsit niciodata nici un bagaj, nu au umblat in ele.
Alintaroma stii ca ti au fost violate! intrebarea e: cine? Plasticate ori ba nu cred ca face mare diferenta.
Cu cine zbori?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Cu Lufthansa zburam dus-intors ...
Normal ca stii ca ti s-a umblat in bagaje dar asa poti vedea mai repede si sa depui plingerea in timp util.
Nici noua nu ne-a umblat cind am venit incoace ...dar acum e prima oara cind ne ducem in tara de cind am venit aici (2 ani)
Sa dea Domnul sa avem norocul vostru Corina
Dar ce parere aveti de ramele digitale fetele credeti c-or zice ceva ca avem trei?
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ocebine spune:
Nu stiu daca sinteti pe aici niscai fane ale lui Anthony Bourdain dar diseara la ora 10 (Eastern ST) Tony se plimba prin Romania...Io mor dupa el...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ramona J spune:
Ai mei au zburat cu Lufthansa, au ajuns cu bine si ei si bagajele. Yoohoo!
Anamaria long time no see! Multam de info, sper sa nu uit...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Eu nu cred sa ti zica ceva... doar nu faci comert cu trei!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
BoboMom spune:
ANDRUSHKA, eu am luat tinctura de iod de la CVS. In alta ordine de idei- ce mai faceti? Cand ne mai vedem si noi?
Oana_B, tu ce faci?
Laura
Carolyne spune:
Ciuf, nu te lasa!
O cunostinta la a 3 spita a calatorit cu Lufthansa acum 3 ani si i-au pierdut 1 bagaj. Era exact cel plin de cadouri pentru parinti si viitorul fin. Si cei de la Lufthansa au tot plimbat-o de la un birou la altul (ca in R, ca in Budapesta, ca in Germania etc) dar tipa a insitat foarte mult si am inteles ca au despagubit-o spre 1000$.
Noi expediem prin posta toate cadourile si pana acum a ajuns tot(cu 85 centi/lb companie privata de transport - sunt romani),asa ca nu pun baza pe bagajul de avion.
Insa repet, insista cat de mult poti.
Iti doresc succes!
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Nu stiu daca sinteti pe aici niscai fane ale lui Anthony Bourdain dar diseara la ora 10 (Eastern ST) Tony se plimba prin Romania...Io mor dupa el...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Multumim Ana Maria
Am vazut preumblarile lui Tony prin RO , si eu mai imi pierd serile pe Travel chanel dupa ce ai mei merg la nani asa calatoresc si eu prin lumea larga .
Iar la faza aia cind i-au cerut tipele alea 10 Eur /m2 sa filmeze , se vede clar ca nu au auzit de Travel chanel in viata lor ca altfel nu-mi explic ....
Failures keeps You
Humble,
ocebine spune:
Am fost super dezamagita de show...Au adus un nene rusnac pe post de ghid...l-au dus in cele mai tenebre locuri din Bucuresti fara nici macar o indicatie...i-a dat de mincare mici de pe marginea strazii si apoi s-a imbatat crita...Nu mai spun oribilul hotel Dracula si petrecerea de Halloween Rusnacul nu rupea nimic pe romaneste...nu i-a explicat nimic...S-a mai dres putin la familia din MAramures...dar nene ghidul era lat de beat (cu tuica). Foarte-foarte dezamagita sint.
Anamaria
xela29 spune:
Nu am mai scris de mult pe forum, dar v-am urmarit credincios din umbra.
Asteptasem episodul despre Romania de foarte mult timp. Am fost insa foarte dezamagita. Cu totii stim ca daca nu vorbesti romaneste, vei fi considerat prada usoara si unii vor cere si camasa de pe tine doar ca sa treci strada. Asta e adevarul si doare. Dar sa nu vedem noi nimic bun in Romania?! Drumuri de tara, Dacia 1310 si o intreaga batjocura la adresa romanilor? Avem o tara cu bune si rele. Anthony Bourdain a prezentat insa cea mai urata imagine despre Romania. Nu am vazut centrul Brasovului, Bucurestiului, Timisoarei... Romania arata ca un sat imens unde toti fumeaza, beau si mananca, unde Dacia este singura masina pe strazi, unde sunt mai multe trasuri cu cai inregistrate decat autoturisme...
M-am bucurat insa sa gasesc suport pe forumul de pe site-ul emisiunii lui. Cu totii stim ca nu suntem perfecti, insa nu era nevoie ca Anthony Bourdain sa calatoreasca in Romania si sa ne faca publicitatea negativa pe care a facut-o.
Sa speram la o alta emisiune cu imagini mai frumoase din tara noastra.
alintaroma spune:
Anamaria asta e si parerea mea dar nefiind familiara cu emisiunile lui Tony (eu am alte tanti si neni pe Travel la care ma uit in mod curent) si am crezut ca asta e scenariul/stilul lui ... no reservation , adica sa pape prin bodege ....
Documentarul nu a facut nici o cinste romanilor dar nici lui
Failures keeps You
Humble,