Fetele din America (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamaria ce mai faci cu mina, ce-a zis doctorul?
(chiar cum type?)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hehe, pai si apa imbuteliata de unde vine, de pe Luna?Chair spun la sfarsitul articolului ca nici cei care beau apa imbuteliata nu sunt scutiti de surprize. Si eu tot apa imbuteliata beau, dar de gatit gatesc cu apa de la robinet.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Simina la voi o fi fost mood enhancers,
La noi cica sint antidepresive in apa, daca era adevarat ma mai bagam eu la sub cu alaptatul?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nici io nu'sh ce m-a apucat sa ma bag la subiectu' ala, doar au trecut secole de cand am avut tangente cu "problema" Nu mai spun ca faptul ca n-am alaptat decat 5 luni nu e singura crima odioasa pe care am facut-o O fi de la apa:))

Anamaria, eu abia vazui ca ai patit necaz! Sanatate, sa te refaci cat mai repede. Te urmaresc ghinioanele in ultima vreme. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Simina ai potolit repede setea...

Da' niste ceva care te slabeste mancand nu au descoperit in ea ca m as aproviziona si eu...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Simina la tine s-or fi nimerit urme de the blue pill

Miere noi bem apa imbuteliata de Nestle (ca au diferite branduri in us/zone) si au foraje si puturi nu ca apa Dassani (a lui Coca cola) care e doar filtrata adauga ceva minerale in ea si pusa in sticla.

Fetelor eu glumeam ....

Corina nu esti grasa mey!

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Pai cum mina stau cam asa: cica radiusu' e crapat nitelus dar buba e la scaphoid (sau navicular)...cica e crapat si inauntru e praf. Cica sa-mi imaginez un ou crapat si interioru' facut scrambled Nu mi-l poate baga tot in ghips ca n-ajuta. Asa ca stau cu removable cast inca 4 saptamini (aprox) si sa ma rog la cel de sus sa se repare singur. Nice, huh?

De butonat, butonez cu stinga si cu trei degete de la dreapta. Doar degetul mare e imobilizat...asa ca mai greu cu spacebar

Partea nasoala e ca doare cum misc nitelus mina gresit...nu vorbesc de abilitatea de a-mi trage ciorapi (pantyhose) sau sa-mi montez sutienul

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Alintaroma esti o dulce!!! of...

Fetelor m au inebunit astia cu testul Ralucai la geografie. Pe langa capitalele statelor din SUA tr sa stie si abrevierile lor, tr sa stie vecinii fiecarui stat (misto e pe coasta de est unde s la gramada si miiiici)si tr sa stie fiecare stat din care grupa face parte....

Anamaria sanatate! la calciu ti ai facut ceva control?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corinadana

Alintaroma esti o dulce!!! of...

Fetelor m au inebunit astia cu testul Ralucai la geografie. Pe langa capitalele statelor din SUA tr sa stie si abrevierile lor, tr sa stie vecinii fiecarui stat (misto e pe coasta de est unde s la gramada si miiiici)si tr sa stie fiecare stat din care grupa face parte....

Si eu a trebuit sa le invat ptr serviciu plus tarile si capitalele lor. Cu statele americane am avut probleme la abrevierile cu M, ca sint multe, dar mi-am facut mnemonice si asa le retin (citeodata).
Anamaria, ai grija
nu le forta,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sanatate Anamaria, ca ghinionista ai mai fost!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput