Fetele din America (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Aia e ruxi din 2005, si eu am vazut ca nu se mai da in reluare.
Viatmine prenatale si eu am trecut prin 2 ca unele im i faceau rau,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Chiar daca e cu intarziere la multi ani si de la noi de 8 Martie!!

PS: si spor la papat mucenici!!

Cami 31+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La multi ani de 8 Martie! Si un cimp intreg de flori!

Ne votati si pe noi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Raluca cu "ochi de copil 1", frumoasa cu privirea spre viitor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">Deiu - baiat mare, la absolvirea clasei I

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

cris30, in opinia mea nu exista apriori prenatale mai bune sau mai rele. Bune sunt alea pe care poti sa le suporti si nu le dai afara :) Eu nu am luat vitamine in primul trimestru pt ca nu reuseam sa le tolerez. Doctorita mi-a zis insa ca nu e nicio problema pt ca pana in trim 2, bebe poate sa isi ia tot ce are nevoie. Mi-a mai zis ca daca nu reusesc sa le iau nici in trim 2 pe alea prescrise de ea (prenatal plus), atunci sa incerc Flintstones. Nu a mai fost nevoie de Flintstones pt ca dupa primul trimestru mi-au trecut greturile si am putut sa iau vitaminele recomandate de ea.
DAR, in tot timpul acesta (de fapt incepand inca dinainte sa raman insarcinata) am luat pastilute de acid folic (400-800 mcg). Daca tu te gandesti deja la un bebelus, este f. important sa le iei inca de pe acum, pt ca elimina riscul de spina bifida. Mult succes!

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor...cat mai costa aplicatia pentru cetatenie acum?Caci dupa ce mai termin cu aranjatul lucrurilor.....anul acesta sper.... vreau neaparat sa completez si eu formularul....si sa-mi incerc norocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

pe site la uscis.gov zice $675 (e n-400 aplicatia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, atat am platit eu.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ati vazut ce se gaseste in apa noastra de baut?
http://news.yahoo.com/s/ap/20080309/ap_on_re_us/pharmawater_i

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miere de aia bem noi numai apa imbuteliata c'apoi nu stii de ce nu ramii gravida ... iaca de la anticonceptionalele de la chiuveta

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La noi aici o fi pe dos, ca eu cu sotul am facut copil de fiecare data cind "am avut grija", dar fara o protectie sigura.

Ne votati si pe noi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Raluca cu "ochi de copil 1", frumoasa cu privirea spre viitor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">Deiu - baiat mare, la absolvirea clasei I

Multumim!

Mergi la inceput