Fetele din America (101)
Raspunsuri - Pagina 16
Siminaf spune:
Din grupul nostru mare de prieteni romani sositi toti cu GC aici, doar o familie a avut ghinion sa nu primeasca parintii lor vize. Ceilalti si-au chemat/adus parinti, bunici, surori (inclusiv sora minora, de 17 ani), cumnati/cumnate, tot felul de rude. Toti au primit viza turistica pe 10 ani (parca totusi sora minora a primit doar pe 6 luni, nu mai tin bine minte). So... good luck!
silvana75 spune:
Multumesc mult, m-ati linistit, o sa-i trimit AOS-ul. Credeti ca pe langa AOS ar trebui sa-i trimit si altceva pentru a dovedii situatia financiara?
Multumesc inca odata
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Siminaf spune:
Teoretic trebuie si W2 sau ce alt formular pentru taxe aveti voi. Sau income tax return pe anul precedent. Noi nu am trimis nimic la vremea respectiva si a fost ok.
Andrada spune:
Am stat pina la 3 dimineata sa vad Passport to Adventure in Romania. Fantastica emisiune in general, dar episodul cu Romania peste asteptari!!!!Muzica perfecta ( Maria Tanase), realitatea prezentata cu onestitate si duiosie, ghizii romani profesionali si cunoscatori, iar americanii chiar aveau fun, intilnirile cu romanii prietenoase de ambele parti! In fapt au aratat mai multe lucruri nasoale decit Bourdain ?( trabant, o familie saraca i-a servit cu sunca ( pig fat!!, ruine, tigani) dar abordarea si explicatiile erau "heartfelt", toleranta si interes sincer ptr cultura si civilizatie. Iar peisajele m-au topit. Au mers in Bucuresti ( au filmat peste tot nu le-a cerut nimeni bani), valea Prahovei, castelul Bran, Sibiu, mountain biking in Transilvania.
Neaparat trebuie sa il vedeti!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Pe ce canal a fost emisiunea?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
alintaroma spune:
Si eu vreau sa vad Andrada ... please
pe ce canal sa butonez? poate prindem o reluare ceva...
Thanks!
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
cris30 spune:
Buna seara! lansez si eu o intrebare pentru fetele care au bebei, ce vitamine prenatatale ati folosit, care sunt mai eficiente, daca mai stiti ce brand.Va multumesc!
ruxij spune:
Cautai pe net si am inteles ca nu se mai da reluare prea curand. Si dc. e vorba de acelas reportaj, e mai vechi, de prin 2005. Nu l-am gasit nici pe youtube, unde'l vazui pe ala a lui Bourdain.
De vitaminte prenatale nu prea stiu ca eu nu am luat.
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by cris30
Buna seara! lansez si eu o intrebare pentru fetele care au bebei, ce vitamine prenatatale ati folosit, care sunt mai eficiente, daca mai stiti ce brand.Va multumesc!
Eu am luat Flintstones complete.Celelalte mi-au facut rau(am tot vomitat de la ele) pt ca aveau prea mult fier.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner