Fetele din America (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Carmen eu am fost anul trecut in iulie la amprente. Apoi in ianuarie anul asta a venit programarea la interviul care va fi in 18 martie.
Insa am prietena in Michigan care a inceput tot procesul cu 2 saptamani inaintea mea si are cetatenia din nov. anul trecut. Acolo s au miscat rapid!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa e Sinzi! Adevarul e ca n-a fost cine stie ce, dar aici cind se intimpla asa ceva e tragedie mare! Nu stiu sa conduca, se blocheaza toate cele etc.
A ajuns sotul, dar cu oarecare intirziere. Asa ca tot e bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, cred ca depinde de cat de aglomerat e statul, u esti in ca, sa nu dureze mai mult ca la corina. eu am depus in nov, pe 4 ianuarie am fost la interviu si in februarie am primit scrisoarea sa ma duc la interviu in aprilie.
doar un sfat: din cauza ca sotul a reprogramat, va dura ceva mai mult decat la tine, dar daca nu-i urgenta, nu-i bai. pe-astia daca-i incurci, le-ai stricat programu' :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mersi mult de raspuns Corina si Andreea. Eu am depus actele pe 20 feb si deja am primit scrisoare pt amprente pt 18 martie. Deci mai putin de 1 luna. Eram curioasa daca primesc repede si scrisoarea pt interviu si vad ca difera. niste prieteni de aici mi-au spus ca la ei a durat cu totul intre 4 si 6 luni. Deci sper ca macar eu sa iau cetatenia la timp ca sa ii pot aplica tatalui meu de green-card.
Ce invatati voi pt test? Sunt intrebarile cele 100 de pe site-ul lor? si cele pt etica tot de acolo?

Bafta multa la interviu. Tin pumnii. Sa-mi ziceti cum a fost.

Miere, felicitari.

Week-end placut fetelor.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, eu voi da inca testul cel vechi care e bazat pe cele 100 de intrebari. nu-s sigura la ce intrebari de etica te referi (poate din testul nou? ala va fi administrat din octombrie a.c.) multam

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Acum 3 saptamani am primit cetatenia in sfarisit!!! La mine a durat cam cinci luni de la interviu pana la juramant pentru ca ne am mutat in alt stat, dar procesul este mai repejor in general.

http://ksmommy.wordpress.com/

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(5) si Zeke(22 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Suntem de aproape 1 an in America (luna viitoare pe 21 va fi 1 an) si am vrea in primavara asta s-o aducem pe mama mea in vizita. Am completat AOS-ul dar inainte de a merge la notar am discutat cu cineva care ne zicea sa nu facem noi AOS-ul ci sa gasim pe cineva care are cetatenie pentru ca sansele ca mama sa primeasca viza sunt mici noi fiind cu Green Card.
Ce parere aveti? Multumesc mult

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Silviana am prieteni aici tot cu green card. Au chemat pe mama ei, nu a primit femeia viza. La cateva luni au chemat pe mama lui. Mama lui este aici.

Asa ca...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Silvana, parintii mei au venit cand n-aveam decat H1B. Asa ca... vorba corineidana :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

silvana,

atat parintii mei cat si ai sotului au primit din prima viza PE 10 ANI si noi suntem studenti nici macar nu avem green card, iar viza noastra va expira la anul...glumim si noi ca parintii pot sta mai mult ca noi

de asemeni cunosc cazuri de parinti care au primit viza chiar invitati de copiii lor rezidenti, deci se poate...nu cred ca trebuie sa-ti faci griji

uta

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput