Fetele din America (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Anamaria sanatate! la calciu ti ai facut ceva control?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

N-am bre osteoporoza...am impiedicaturi pe gheata...de fier sa fii fost incheitura mea si tot busita ar fi iesit...

Sefu' m-a poreclit michelle kwan

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada si pe noi tot alea cu M ne halesc, ca MI ar sta bine la mai multe .
mnemonice?!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Revin si eu cu o intrebare legata de certificatul de nastere romanesc: spunea cineva ca trebuie facuta o copie a celui american si pe copie tb aplicata apostila, pt ca aceasta copie va fi retinuta la consulat. Insa i-am intrebat pe cei care pun apostilain statul nostru si ne-au spus clar ca nu o pot pune pe o copie, ci doar pe documentul original! Deci ce putem face pana la urma? Daca mergem cu documentul original cu apostila, or sa vrea sa ni-l dea inapoi de la consulat?? La urma urmei am vazut ca ei fac o copie notarizata a acestor documente (care costa vreo 30$) deci de ce ar mai avea nevoie sa imi retina vreun document? Am incercat sa ii sunam (consulatul din LA), dar nu raspunde nimeni. Fetele care ati facut recent asa ceva, ce sfat imi dati? Multumesc anticipat!

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Stie cineva cum se zice la loboda? Oare gaseste pe aici?
sau urzici
(desi nu cred..)

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

orache loboda
nettle urzica

Eu una nu am le am vazut niciodata aici...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Musetto, te duci si mai scoti cite exemplare ale certificatului de nastere, pentru ca intr-adevar aici nu se lucreaza cu copiile asa cum intelegem noi. "Copiile" se refera de fapt tot la originale, doar ca copia a doua, a treia, etc. Nu costa prea mult (in LA County e parca vreo $17).

Alintaroma, nu cred ca de blue pill (ca nu e cazul, ba dimpotriva ), ci de ceva fertilizator, mey!!! Edit ca am uitat ceva: ziceam de fertilizator, ca cu primul sotz nu am reusit sa facem copiluti dupa 8 ani de casnicie! Acum, cum am incercat, cum s-a intimplat.

Scuze de editare, dar am papacit niste litere si se intelegea exact pe dos.

Ne votati si pe noi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Raluca cu "ochi de copil 1", frumoasa cu privirea spre viitor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">Deiu - baiat mare, la absolvirea clasei I

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, bicarbonatul alimentar din Romania aici se numeste baking soda, nu? Nu sunt foarte sigura ca ceea ce am gasit la Publix e acelasi produs cu bicarbonatul alimentar.
Vreau sa il folosesc pt cosmetica si mi-e sa nu ma trezesc naibii cu vreo porcarie pe fata.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, irina, baking soda, il gasesti la orice magazin alimentar, cam pe unde-i faina si zaharul.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Thanks, Philip, voiam sa fiu sigura.
Tocmai am primit o veste proasta, mi-am gresit taxele...mi le-a facut un bou de la HR Block (sper ca nu lucreaza niciuna dintre voi pe acolo) toate bune si frumoase, am primit bani inapoi (cam 500 de dolari) si la o privire mai de aproape asupra taxelor mele si dupa trei ore de convorbiri telefonice cu IRS, s-a ajuns la concluzia ca tb sa dau inapoi 700 de dolari ( ce am primit eu, plus inca doua sute). Imi vine sa ma dau cu capul de pereti....
Toata faza este ca in anul 2007 eu am fost partial nonresident (pe F1) si partial resident si anul se considera cu dual status, si nu mai am dreptul la standard deduction, my income e mult mai mare.....si uite asa...dau bani. Tocmai ce ma bucuram ca mi-am gasit un part time la o familie pt o luna, ma platesc cu 8oo de dolari sa am grija de doi copilasi (impreuna cu bunica), 8 zile pe luna.

Cum era vorba aia...la omul sarac, nici boii nu-i trag!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Multumesc, Simina , o sa scot cateva copii dintr-astea.

Daca cineva gaseste urzici prin magazinele de pe aici, sa spuna si pe forum, ca eu n-am mai mancat de cand m-am mutat din Ro, adica de mai bine de zece ani si eram mare fan! Dar acum nici nu mai tin minte ce gust mai au :(

Miereamara, nasol ce ti s-a intamplat. Eu recent am citit un articol ca multi dintre astia care sunt specializati pe facut taxe sunt de fapt foarte neprofesionalisti si e mare probabilitatea sa ti le greseasca. Asa ca, poate reconsideri si ti le faci singura la anul .

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput