Fetele din America (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

buna fetelor,
ma ajutati si pe mine cu o directie?
vreau sa ii fac piticului certificat de nastere romanesc , si m-am incurcat la punctul 2: Certificatul de nastere american sau Extrasul actului de nastere emis de autoritatile americane, cu apostila Secretarului de stat al statului respectiv;

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ultimul certificat romanesc l-am facut acum doi ani. Le-am dus certificatul de nastere, asa cum l-am primit. Macar incearca asa, sau poate stiu mai bine fetele care l-au facut recent.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Madalina noi i-am facut Sofiei anul trecut in martie certificat romanesc. Uite aici mai multe detalii despre cum se obtine apostila: http://www.dos.state.ny.us/CORP/msrfaq.html . Noi am trimis certificatul la Albany dar voi ca v-ati nascut in NY city aveti chiar in oras birou.
Din cate tin minte costa vreo 10$.
A! si inca ceva te-as sfatui sa ceri intai o copie a certificatului american pe care sa pui apostila ca noua ne-au oprit copia cu apostila la consulatul romanesc cand ne-au dat certificatul romanesc de nastere.

Cami 30+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,hehehe,zone din astea iti plac tie?!...ei,Sinzi sta pe Colins cu Hallandale si nu prea ii place,hihihhi(da ea sta in rent),insa nici sa-si cumpere nu vrea aici...deh,ea vrea casa,nu-i asa Sinzanica...eu stau mai la 5 minute de plaja si de A1A...insa preturile de care vorbeati de 300k sunt pt 1 bedroom...asa ca e mult....cei care stau aici nu prea se inghesuie sa-si cumpere asa aproape de ocean ca e nasol cu uraganele..se evacueaza mai tot timpul...oricum zona aia asta e cea mai frumoasa din Florida,ma refer la A1A sau Ocean Drive,sau ce denumire o mai avea.
De vreme,hmmmm...eu prima data cand am ajuns in aeroport si am iesit afara m-a uitam disperta in jurul meu,ma intrebam"de unde baga astia aer cald?",era 11 seara si ziceai ca esti in sauna,in octombrie...dar acum m-am obisnuit asa de tare ca nu ma mai derajeaza...oricum pt fratele meu care a fost anul asta aici o luna,in vacanta,in octombrie,a fost un calvar vremea,era tot moale si nu-i placea afara deloc,ca era umezeala,(deh,el venind de la munte)

RAMONA,multumim de intrebare,Robert e foarte bine,nici nu-l mai aud cand doarme,e super,respira doar pe nas...ieri a fost prima zi de gradinita,si a fost tare fericit sa-si vada prietenii..iar invatatoarea asa draguta a fost,a facut un fel de felicitari cu numele la toti copilasii si le-au trimis lui Robert "ca le e dor de el",m-au impresionat

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MAMIDEMATT,uffffffff,urata treaba,vorba fetelor,poate ii trece nebuneala...daca nu ,iti doresc sa fii tare pt puiul tau,nu stiu ce sfat ti-as putea da...oricum nu am inteles,tu esti acum aici sau in Ro?..si sotul e roman sau american?..oricum daca treburile nu se rezolva,cred ca ai nevoie de un avocat bun cu care cred ca se va rezolva totul si bafta!...iti doresc numai bine

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna la toata lumea,
As dori sa ii cumpar un cadou dr-ului meu care a fost dragut cu mine si mi-a urmarit sarcina dar habar n-am ce.... Oricum ceva simbolic pentru Romania. Aveti vre-o idee de vre-un site care vinde produse de acest gen?. De era femeie ma scoteam cu un buchet de flori dar asa.... Am o sicla de vin romanesc primit de la cineva dar nu stiu daca e un vin bun...e o nebuloasa in capatana mea.
Daca aveti vre-o idee...

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...

Mergi la inceput

Cu postarile astea mi se facu iar dor de Florida! N-am mai fost de un an si ceva, dar atunci am fost la Disney si dupa mine nu se pune. Mie imi place exact zona aia, de la Ft. Lauderdale la Miami.
Sinzi, e foarte fain unde esti acum. Pe vremuri Hallandale era tare nasol, intre timp s-a construit foarte mult si e frumos.
Cu ani in urma am gasit casa visurilor mele. Nu ca ar fi fost nu stiu cit de luxoasa, dar ni se potrivea de minune. Avea tot ce ne doream noi. N-am indraznit sa cumparam, asta e. Era la Lighthouse Point, la nord de Ft. Lauderdale si destul de aproape de ocean.
La Hollywood e un cartier de case tare frumusele imediat in apropierea oceanului. Ma rog, relativ. Imi scapa numele, dar tare mi-au placut cind ne-am plimbat prin zona.

Mergi la inceput

Adriuta, mie imi place sa fac cadou carticele turistice despre Romania. Am mai adus sticle din alea haioase cu tuica (unele cu para inauntru, mai sint unele in niste cutii haioase din lemn). Cu vinul am si eu indoieli. Asa ca de obicei il bem noi!
Cred ca exista websites de unde poti cumpara (carti cel putin), dar eu habar n-am care sint. De obicei vin pregatita din Romania cu cadourile.

Mergi la inceput

Mi-e ciuda ca nu m-am inregistrat la timp sa votez, azi ratez momentul!

Eu am inteles in felul urmator situatia lui Mamidematt: au plecat impreuna in Romania si cit au stat acolo ea si-a vizitat mama (presupun ca in alta localitate). Atunci s-a produs schimbarea la sotul ei.
Cu povestea asta am si eu fluturasi in stomac, sotul e in Romania. Singur! Acu' daca l-am scapat asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ramona esti wonderfull!!!!!

Am eu o carte ramasa ca am adus vre-o 4 si am tot amanat sa o dam la cineva pana la urma am zis ca nu merita asa ca a ramas la noi.
Sa stii ca aia cred ca o sa i-o dau cu un card de thx you de la hallmark si o poza cu cel mic. Ca papusi sau alte artizanate mi se pare ciudat la un barbat si apoi vinu.. nu stii niciodata. Si este si jewish dr-ul.
Aveam eu un blid cu Vlad Tepes dar ... tot cartea e mai potrivita. M-am gandit si la un calendar dar... de unde.
Te pup si merci de sfat.

Cat despre sotz... esti maaaaare figura.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

Mami si Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...

Mergi la inceput