Fetele din America (101)
Raspunsuri - Pagina 12
sinzi_ana spune:
Hahaha...Mirela, imi palce da' e prea departe de gradi lui David si serviciile noastre...m-am saturat sa conduc 40 de min pana la gradi in fiecare zi...
Singurul avantaj este ca stam vizavi de plaja ...doar traversam Ocean Drive...si suntem la plaja
Sotul e in al 9-lea cer ca nu mai murdarim masina de nisip
Iar la gradi nu renunt prea curand......vreau sa inceapa scoala tot acolo...so...
Am si io o intrebare...daca vreau sa imputernicesc pe cineva sa imi vanda un ap in Ro, pot sa o fac de aici??? Sau trebuie sa fie si pers imputernicita de fata???
Si inca una...prietena mea vrea sa vina la vara cu fetita ei la noi in vizita (mirela tu o stii pe cristina cu mariuca)...cum e mai bine cu viza: de turist sau sa ii fac chemare??? Cum obtine mai repede viza???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
CRISMIR spune:
Da,da,SINZI,mie nu-mi povesti ca stiu foarte bine ce motive ai tu...hehhee,sti ca eu nu sunt de acord..da las ca poate te razgandesti,ce facem noi fara tine aici prin zona,sufletul intalnirilor...a,si despre Cristina vorbim cu viza...oricum daca ii face chemare tot din aia turistica ia..te refereai tu la altceva,dar vorbim cand ne vedem,te pupic!
RAMONA,da,da,de acord cu tine,Fort Lauderdale-lul e cel mai frumusel dupa mine...noi ne-am postat aici in Hallandale,asa a fost sa fie,dar mergem peste tot de la FL la Miami...cu casele,eu asa am sa fac cand ne'o ajuta Dumnezeu,sa-mi iau una prin zona asta,ca am vazut foarte faine,si eu am un fix,tre' sa fiu aproape de ocean
Ei si daca iti place asa de mult la Miami hai la noi in vizita,va primim cu drag...eu am rude la Houston si cand le-oi vizita va "calcam" si pe voi
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
josefine spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Mi-e ciuda ca nu m-am inregistrat la timp sa votez, azi ratez momentul!
am votat eu pentru tine, pacat ca suntem in state diferite:)
Ramona J spune:
Adriuta, ma bucur ca ti-a placut ideea mea. Uite ca ai si carte! Cind vine bebe?
Mirela, va anunt cind ne mai facem drum incolo. Cred ca nu asa curind, dar sper si eu... Eu va astept si cind ajungeti la Houston, dar sa stii ca nu-i deloc aproape de Dallas. Ca mare mai e Texasul asta!
Mai Josefine, nu ma amari ca tare regret ca n-am votat! Acu' ce sa mai fac? Asta e! Acu' sincer, felicitari ca ai votat. Ma enerveaza sistemul asta cu inregistrarea din timp. Eu m-am si fitiit ca m-am tot gindit ca n-am chef sa ma cheme la jury duty.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Daca tot n-am votat stau cu ochii pe harta CNN si dau refresh. Asa am vazut ca in Loving county au raportat 100% voturile: 7 pentru Obama si 5 pentru Clinton! Cit le-o fi luat sa le numere pe toate?
cristina_t spune:
Multumesc pentru sfaturile in legatura cu avionul. Am gasit la Delta zbor cu o singura oprire, 14 ore cu totul pana in Pittsburgh si mi se pare o.k.
As mai avea niste intrebari: ce fel de carduri sunt valabile in U.S. (ca sa putem de ex inchiria o masina, sau sa platim stiu eu ce chestii neprevazute)- stiti vreo banca din Romania care elibereaza carduri acceptate 100% in U.S. ? Are vreo importanta dc. e credit card sau debit card ? Ne inchiriaza americanii masina pe baza pasaportului romanesc ?
Multumesc frumos!
miereamara spune:
Cristina, carti de credit cred ca accepta VISA (dar..atentie, nu VISA ELECTRON!!!!), Mastercard, American Express...cam astea le stiu eu, masina puteti inchiria si cu cash, eu cand am venit aici am platit vreo trei saptamani totul cu cash si nu am avut probleme, sigur e mai convenabile cu cardul, dar eu zic sa ai si niste cash, daca doamne-fereste nu va accepta cardurile in vreun loc.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Ramona J spune:
As adauga si Discover card la lista asta. Iti trebuie card, fara el nu poti inchiria masina de exemplu.
Era un subiect despre e-bay si acolo se discuta despre carduri acceptate pentru tranzactii inafara Romaniei. Cred ca aici mai putina lume stie care ar fi astea. Imi povestea zilele trecute o ruda despre card de la Amro (?! poate scriu gresit). Parca zicea ca-i Visa si poate fi folosit oriunde in lume.
miereamara spune:
Sorry, nu am vrut sa te induc in eroare, credeam ca poti inchiria masina si cu cash.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
CRISMIR spune:
Fetelor la card-uri stiu ca trebuie sa fie speciale pt strainatate..adica daca e unul care il folosesti in Ro nu merge si aici..stiu ca fratele meu lucreaza la Banca Transilvania si a venit cu trei card-uri diferite,unul nu i-a mers ca era DEBIT...si 2 erau altfel,cred ca erau CREDIT,sincer nu stiu cum trebuie sa fie,dar sa mergi la banca sa intrebi,iti vor face specila pt a le folosii aici....erau VIZA toate...sa nu ai surprize si probleme ia si cash la tine,parerea mea,CRISTINA...niciodata nu se stie...bafta,sa ajungeti cu bine!!!
RAMONA
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001