Fetele din America (101)
Raspunsuri - Pagina 10
Ramona J spune:
He, he! Sigur ca n-am cumparat nimic la Bal Harbour, dar mi-a placut sa ma uit! Sotul statea pe aproape sa-mi faca vint cind ma mai uitam pe cite o eticheta si ma lua cu lesin...
N-ai vazut ca sint regina chilipirurilor? Numai ieri ce am postat ca era extra clearance la Dillard's!
Oricum, am petrecut acolo citeva ore frumoase. Ne-am incumetat sa mincam la o terasa si a fost frumos. Cit o mai costa un apartament pe Collns Ave.?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
mamidematt spune:
dragelor, am venit in rom pt 2-3 luni , am fost plecata cu copilul la parinti 2 sapt si cred ca sotul meu si-a gasit o "alinare" pe undeva ca-mi mananca zilele. plus , vrea sa ne "separam " bunurile materiale ca el nu e fericit in mariajul asta ca nu am destula grija de el....ca i se pare nu stiu ce si nu stiu cum......nu stiu in ce parte sa ma indrept, noi ne-am casatorit acum 6 ani in usa . stie cineva un avocat bun in sua sa ma sfatuiasca la ce sa ma astept? nici nu-mi vine sa cred , aproape se intoarce si impotriva copilului , ca in cateva zile de cand ne-am intors se comporta altfel....sunt disperata. copilul meu are 2 ani si 9 luni, va dati seama ce aberatie e asta? i se pare ca n u se comporta cum vrea el...orice sfat imi e folositor, nu ma va lasa pe drumuri, sper, dar mi-e teama....
terry spune:
da. am citit tot pe nerasuflate. va multumesc.
din pacate la orlando nu vom putea ajunge decat in we pentru ca tati e cu treaba in timpul saptamanii si singura cu copilul nu ma incumet sa plec.
sunt sigura ca o sa fie frumos. sper sa reusim sa vedem cat mai multe.
am inteles ca e putin suportabila caldura acolo si ca e umezeala f. mare de ti se lipesc hainele pe tine, asa-i?
sa nu va zic ca am emotii si cu zborul...
cristina_t spune:
Salut fetelor, ma ajutati cu niste informatii, va rog ? Trebuie sa ajungem cu fetita in Pittsburgh PA (Children's Hospital )la jumatatea lunii aprilie, pentru niste probleme medicale.
Zbor direct din Romania nu am gasit; am gasit zbor din 3 bucati dar nu prea ne convine sa ne tot riscam si obosim prin mii de avioane, ne-ar place mai degraba 2 bucati avion plus una masina/tren/autobuz. Ce tips&tricks imi dati ? Voi cum procedati? Cum suporta copiii vostri un asemenea drum?
Merci frumos!
luxe spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Cit o mai costa un apartament pe Collns Ave.?
Haha...iti pot spune eu...doar acum cateva zile am stat o zi intraga pe internet vizionand apartamente in Miami !!! Cu gandul ca poate cine stie..intr-o buna zi...!!! Oricum eu m-am uitat la pretul de 300K !!! Sunt o gramada....:)!! Si dragute !!!
miereamara spune:
quote:
Originally posted by cristina_t
Salut fetelor, ma ajutati cu niste informatii, va rog ? Trebuie sa ajungem cu fetita in Pittsburgh PA (Children's Hospital )la jumatatea lunii aprilie, pentru niste probleme medicale.
Zbor direct din Romania nu am gasit; am gasit zbor din 3 bucati dar nu prea ne convine sa ne tot riscam si obosim prin mii de avioane, ne-ar place mai degraba 2 bucati avion plus una masina/tren/autobuz. Ce tips&tricks imi dati ? Voi cum procedati? Cum suporta copiii vostri un asemenea drum?
Merci frumos!
Cristina, eu nu ti-as recomanda reteaua de autobuze sau trenul. Singurul mijloc rapid de transport este avionul. Distantele sunt foarte foarte mari. Exista un zbor direct Bucuresti-NewYork, cu Delta. Aterizeaza in JFK, ma gandesc ca e imposibil sa nu existe o cursa spre Pittsburgh din JFK. Ati incercat asta?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
adriana spune:
Mamidematt, nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat sa ma ingrozesc
Mai asteapta putin, poate isi vine in minti omul, chiar asa.. impotriva propriului copil...
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
cristina_t spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Cristina, eu nu ti-as recomanda reteaua de autobuze sau trenul. Singurul mijloc rapid de transport este avionul. Distantele sunt foarte foarte mari. Exista un zbor direct Bucuresti-NewYork, cu Delta. Aterizeaza in JFK, ma gandesc ca e imposibil sa nu existe o cursa spre Pittsburgh din JFK. Ati incercat asta?
Multumesc foarte mult! Nu stiam de acest zbor direct, am cautat doar la Tarom si KLM .
Vad acum ca zboara direct 4 zile pe saptamana, si nu in ziua care mi-ar conveni mie cel mai mult.
Oricum, daca aveti si alte idei/sugestii, va rog frumos sa mi le transmiteti.
Ramona J spune:
Mamidematt, imi pare rau... Nu stiu sa-ti dau un sfat, sper ca e doar o intimplare si isi revine in curind.
Cristina t, trebuie sa existe si alte variante. De exemplu noi de la Dallas zburam cu Lufthansa, cu oprire in Germania. Trebuie sa existe o conectie directa de undeva din Europa. Daca nu gasesti pe internet, intreaba la o agentie de turism.
Luxe . Poate ma uit si eu, sa visez frumos...
Terry, daca-ti place la Miami suporti si umezeala. Daca nu, atunci sigur o sa ti se para ca-i tare multa umezeala!
miereamara spune:
Umezeala...hmmm, eu m-am obisnuit destul de greu cu ea. Cand am aterizat prima oara mi s-a parut ca sunt intr-o oala sub presiune. Asta a fost atunci... Anul asta nici nu am mai simtit-o.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album