Fetele din America (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

He, he! Sigur ca n-am cumparat nimic la Bal Harbour, dar mi-a placut sa ma uit! Sotul statea pe aproape sa-mi faca vint cind ma mai uitam pe cite o eticheta si ma lua cu lesin...
N-ai vazut ca sint regina chilipirurilor? Numai ieri ce am postat ca era extra clearance la Dillard's!
Oricum, am petrecut acolo citeva ore frumoase. Ne-am incumetat sa mincam la o terasa si a fost frumos. Cit o mai costa un apartament pe Collns Ave.?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidematt spune:

dragelor, am venit in rom pt 2-3 luni , am fost plecata cu copilul la parinti 2 sapt si cred ca sotul meu si-a gasit o "alinare" pe undeva ca-mi mananca zilele. plus , vrea sa ne "separam " bunurile materiale ca el nu e fericit in mariajul asta ca nu am destula grija de el....ca i se pare nu stiu ce si nu stiu cum......nu stiu in ce parte sa ma indrept, noi ne-am casatorit acum 6 ani in usa . stie cineva un avocat bun in sua sa ma sfatuiasca la ce sa ma astept? nici nu-mi vine sa cred , aproape se intoarce si impotriva copilului , ca in cateva zile de cand ne-am intors se comporta altfel....sunt disperata. copilul meu are 2 ani si 9 luni, va dati seama ce aberatie e asta? i se pare ca n u se comporta cum vrea el...orice sfat imi e folositor, nu ma va lasa pe drumuri, sper, dar mi-e teama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

da. am citit tot pe nerasuflate. va multumesc.
din pacate la orlando nu vom putea ajunge decat in we pentru ca tati e cu treaba in timpul saptamanii si singura cu copilul nu ma incumet sa plec.
sunt sigura ca o sa fie frumos. sper sa reusim sa vedem cat mai multe.
am inteles ca e putin suportabila caldura acolo si ca e umezeala f. mare de ti se lipesc hainele pe tine, asa-i?
sa nu va zic ca am emotii si cu zborul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

Salut fetelor, ma ajutati cu niste informatii, va rog ? Trebuie sa ajungem cu fetita in Pittsburgh PA (Children's Hospital )la jumatatea lunii aprilie, pentru niste probleme medicale.
Zbor direct din Romania nu am gasit; am gasit zbor din 3 bucati dar nu prea ne convine sa ne tot riscam si obosim prin mii de avioane, ne-ar place mai degraba 2 bucati avion plus una masina/tren/autobuz. Ce tips&tricks imi dati ? Voi cum procedati? Cum suporta copiii vostri un asemenea drum?
Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

quote:
Originally posted by Ramona J
Cit o mai costa un apartament pe Collns Ave.?

Haha...iti pot spune eu...doar acum cateva zile am stat o zi intraga pe internet vizionand apartamente in Miami !!! Cu gandul ca poate cine stie..intr-o buna zi...!!! Oricum eu m-am uitat la pretul de 300K !!! Sunt o gramada....:)!! Si dragute !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by cristina_t

Salut fetelor, ma ajutati cu niste informatii, va rog ? Trebuie sa ajungem cu fetita in Pittsburgh PA (Children's Hospital )la jumatatea lunii aprilie, pentru niste probleme medicale.
Zbor direct din Romania nu am gasit; am gasit zbor din 3 bucati dar nu prea ne convine sa ne tot riscam si obosim prin mii de avioane, ne-ar place mai degraba 2 bucati avion plus una masina/tren/autobuz. Ce tips&tricks imi dati ? Voi cum procedati? Cum suporta copiii vostri un asemenea drum?
Merci frumos!

Cristina, eu nu ti-as recomanda reteaua de autobuze sau trenul. Singurul mijloc rapid de transport este avionul. Distantele sunt foarte foarte mari. Exista un zbor direct Bucuresti-NewYork, cu Delta. Aterizeaza in JFK, ma gandesc ca e imposibil sa nu existe o cursa spre Pittsburgh din JFK. Ati incercat asta?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mamidematt, nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat sa ma ingrozesc
Mai asteapta putin, poate isi vine in minti omul, chiar asa.. impotriva propriului copil...

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

quote:
Originally posted by miereamara
Cristina, eu nu ti-as recomanda reteaua de autobuze sau trenul. Singurul mijloc rapid de transport este avionul. Distantele sunt foarte foarte mari. Exista un zbor direct Bucuresti-NewYork, cu Delta. Aterizeaza in JFK, ma gandesc ca e imposibil sa nu existe o cursa spre Pittsburgh din JFK. Ati incercat asta?

Multumesc foarte mult! Nu stiam de acest zbor direct, am cautat doar la Tarom si KLM .
Vad acum ca zboara direct 4 zile pe saptamana, si nu in ziua care mi-ar conveni mie cel mai mult.
Oricum, daca aveti si alte idei/sugestii, va rog frumos sa mi le transmiteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mamidematt, imi pare rau... Nu stiu sa-ti dau un sfat, sper ca e doar o intimplare si isi revine in curind.

Cristina t, trebuie sa existe si alte variante. De exemplu noi de la Dallas zburam cu Lufthansa, cu oprire in Germania. Trebuie sa existe o conectie directa de undeva din Europa. Daca nu gasesti pe internet, intreaba la o agentie de turism.

Luxe . Poate ma uit si eu, sa visez frumos...

Terry, daca-ti place la Miami suporti si umezeala. Daca nu, atunci sigur o sa ti se para ca-i tare multa umezeala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Umezeala...hmmm, eu m-am obisnuit destul de greu cu ea. Cand am aterizat prima oara mi s-a parut ca sunt intr-o oala sub presiune. Asta a fost atunci... Anul asta nici nu am mai simtit-o.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput