Muresence...la apel :) (7)
Raspunsuri - Pagina 3
kover spune:
na'bun!amu ca am lamurit problema cu Brigita sa trecem mai departe:criss:sanatate multabianca:bine zici:tare indispusa eram ultima oara.dar nu-i dracu asa de negru:Robert nu mai are temperatura,nici muci.ieri a avut scaun moale-moale.specific virozelor.poate avem noroc si am scapat asa usor.dar la teatru ati fost?diana:la voi care e situatia?sint bine baietii?olim:cind veniti acasa il inscrieti pe Alex in "circulatie"?aura,camelia,emycor,alycia:somati?,somati?asteptam rindurile voastre.pt toate fetele:pomenite si nepomenite.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Camelia spune:
Eu n-am timp nici sa respir! Am intrat doar sa va salut si revin altadata mai pe ragaz.
Sa aveti o saptamana usoara!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
criss:sanatate multa
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Merci.
Eu sunt din ce in ce mai racita, nici voce nu mai am, e drept ca pana acum m-am tratat doar cu paracetamol, ceaiuri si portocale, insa azi mi-am luat Biseptrim. Farmacista nici n-a vrut sa-mi dea, a zis sa merg la medic dupa reteta.
Urasc sa merg la dr. de familie, mereu trebuie sa stau vreo doua ore in fata usii, asa ca merg doar cand e bolnav Alex.
O saptamana frumoasa va doresc.
Criss si Alex (11.05.2003)
brigita spune:
CAROLA mea culpa, my mistake! DE felul meu ,sunt mai vorbareata,de asta ma si intind uneori si la scris, am o gura mare si sloboda, zic ce simt! Ei na, daca asta am simtit(timpul trecut!). Cu clubul de copii, deocamdata hartogarie! Chiar maine ma duc la aquaserv sa scot neste acte, apoi la primarie, urbanism ,astept autorizatia ptr. schimbari, s-apoi: SANTIER si binenteles mai departe hartogarie: facut firma , avize si cine stie ce prostii o sa-mi mai trebuiasca! Plictis deocamdata, ce mai.CRISS sanatate multa. Pupici la toata lumea
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
Biancas spune:
Buona sera everyone
Si eu mi-s p`aici.
Ieri o zi faina doar ca...planurile de acas` nu se potrivesc cu cele din targ. De dimineata ne-am trezit cu un verisor de-al sotului care a stat in Spania cativa ani, acum s-a reintors la Cluj si noah..povesti multe...si teatrul de papusi a picat. Next time. Apoi am mers la Zoo....la ora 16 inchidea si noi eram acolo la 16.15 . Si ne-am dus la weekend in plimbare si am stat cat am stat acolo si apoi iar acasa. De pastile unguresti cred ca facem un drum in Austria la cumparaturi...cel putin asha ne-am inteles ieri cu varul "spaniol"(degeaba ma duc de pastile romanesti ca nu mai gasesc reduceri)
Azi chef mare pe la lucru...flori, cadouri alea alea...pe mine ma dor piciorele de mor de la stat in picioare la depus declaratii.
Si cam asta am facut eu...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
quote:
Originally posted by brigita
DE felul meu ,sunt mai vorbareata,de asta ma si intind uneori si la scris, am o gura mare si sloboda, zic ce simt!
No ca aici ne-am cam nimerit. Si observ ca numai noua ne place
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
quote:
Originally posted by kover
apropo:cum stai cu clubul pt. copii?.sa vezi atunci cum o sa te bag in seama
Aha.... deci se merge pe interes aici?
brigita spune:
Mei ,mei! Oferta e valabila ptr. toata lumea
Biancas spune:
quote:
Originally posted by brigita
Mei ,mei! Oferta e valabila ptr. toata lumea
Era vreo oferta? Parca imi amintesc ceva...ca pt noi e gratis oricand si la orice ora nu?
Biancas spune:
ce liniste pe aici....
Merg si eu sa ma uit la Tv ....maine o noua zi de munca