Muresence...la apel :) (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

quote:
Originally posted by Biancas
quote:
Originally posted by brigita DE felul meu ,sunt mai vorbareata,de asta ma si intind uneori si la scris, am o gura mare si sloboda, zic ce simt!BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
No ca aici ne-am cam nimerit. Si observ ca numai noua ne place Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noiPoti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
ba si mie imi place dantuiala,dar...o las pe mai nu stiu cind.intii sa imi creasca copiii,ca sa stea si cu altii,apoi imi caut un partener ca al meu doar dupa citeva pahare se dezinhiba.unul din visele mele este sa ma duc la un club de dans.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by kover
unul din visele mele este sa ma duc la un club de dans.

Pai nu il lasa sa fie doar vis...fa-l un vis realizabil

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata gagici . Azi am program mai scurt de munca...am programare la defrisat ca oricum vine primavara.
Voi ce faceti?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Eu ma pregatesc sa la gradi dupa . In rest parca ,parca ma incearca o raceala, ceva. Da nu ma plang, odata la 4 ani rezist! Si inca nu e sigur, sper sa nu am nimic oricum am inceput sa bag la lamai in mine... la toata lumea

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

Brigita, pe numai pana la 12 le lasi la gradi? Mie nu mi-ar placea nu program atat de scurt...si Sandra a mers la cresa si apoi gradi cu program prelungit (camin). Pt 4 ore...merita sa te trezesti dimineata?
Baga lamai daca iti plac.
Am un somn in mine...de nu stiu ce sa mai fac. Fac actele la o firma tare plictisitoare si m-a apucat somnul

Mergi la inceput

Era sa uit! BIANCA nimic nou despre (varianta masculina)? Sunt neserioasa nu?

Mergi la inceput

Inca nu stiu nimic de dar cand o sa aflu o sa va spun. Nu mi-am scos inca antenele . Cred ca reciproca e valabila nu? Nu esti neserioasa.
Prietena mea cea mai buna pleaca in Spania de 8 martie. Va fi nasol sa ies fara ea
Vreau acasaaaaaaaaaaaaaaa mi-e somn

Mergi la inceput

Prefer mai bine gradinita ptr. ca sunt putini in grupa , 11-13 copii ,si amandoua au educatoare super! La camin sunt ft. multi. Binenteles ar fii mai comod ptr. mine sa le duc la camin, dar ptr. ele e mai bine asa! Sunt foarte multumita, pe bune. Oricum cea mare incepe scoala in sept. asa ca....

Mergi la inceput

Apropo scoala! Nu lucreaza nimeni dintre voi in invatamant?

Mergi la inceput

Eu nu

Mergi la inceput