Muresence...la apel :) (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu e adevarattttttttttttttttttttttttt, doar ca eu scriu intotdeauna pe fuga si nu prea pun numele fetelor, ce-i drept ca is un pic si superficiala, o sa te obisnuiesti cu stilu meu, dar nici vorba de asa ceva
va dorim o duminica faina tuturor, la noi de 2 saptamani tot ploua, azi e groaznic, iar in casa

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

OLIM DIANA revin mai tarziu... cu raspunsul desigursi

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

io is mai bolunda ca is din maramures, pe meleagurile voastre m-o dus sotucare e din mures.si mi-s dragi fetele de la mures, cu toateca personal o stiu pe carola

mami si Alex

Mergi la inceput

Si acum hai sa incerc sa-ti raspund DIANA! Pisoiul meu cel mic, facea 5-6 amigdalite de natura bacteriana pe an(puroi in gat) , aproape lunar rosu-n gat... aveam cu ce sa ne distram luna de luna!Saracuta de ea, deja se obisnuise cu exudatele! Acum un an , intr-o samb. dim . se trezeste cu febra mareeeeee, urland de durere ca o doare urechea!Ma uit in gat:puroi. Repede o sun pe pediatra noastra,dar din pacate era plecata din localit. deci nu putea sa vina s-o vada,( la exudat unde puteam s-o duc samb.), in fine mi-a zis sa-i dau antibiotic. Cum a doua zii nu mai avea febra,nici dureri, nu mi-am mai facut griji! Dupa cinci zile de trat. cu ZINAT, vine pediatra s-o vada si surpriza: plina de puroi! Schimbam suspensia, ma trimite la un exudat, analize de sange, da da iese ceva! Exudat negativ(nimic surprinzator, eram sub tratament), VSH 78(enorm), leucocite marite etc. totul arata ca este o infectie! Copila face iar febra! Cu ce sa mergem mai departe? Injectabil:penicilina, gentam. Punem branula , incepem tratamentul. Dupa 7 zile ,puroiul dispare, trcem pe Ospen. Surpriza dupa alte 2 zile iarasi puroi! Ma duc cu ea inapoi la infectiose la prietena mea(Dr. Moldovan Andreea , o DOAMNA ), a vrut s-o treaca pe Ceftriaxom, dar facandu-i testul de alergie, n-a putut! Asa am ajuns sa ne interneze la ea,ba chiar am ajuns sa primim hidrocortizon(ptr. reducerea inflamatiei) ptr. ca amigdalele erau asa de marite ca exista riscul ca copila sa se sufoce. Ea a fost prima care mi-a zis ca sunt de scos , si m-a trimis la d-na dr. Toganel (poli 2 pe str. Lunga) stiind ca dansa nu se arunca asa dintr-o data la scos de amigdale si e un ORList bun. Cum a vazut-o ,d-na dr. Toganel mi-a zis ca rar a mai vazut asa amigdale,trebuie scoase dar sa incercam s-0 lungim pana la trei ani! Hai sa mai vedem o opinie: ne-am dus la spit. nou la ORL, pediatrie la dr. Bianca si nu mai stiu cum (din cate am inteles e singura de la orl ped.)Acelasi verdict! Apoi in sept. iar, la clinica ORL de data asta, din pacate nu stiu numele med. parca era Boris sau ceva asemanator:acelasi lucru. Stiind ca amigdalele sunt o poarta importanta , inclinam sa nu facem operatia! Inapoi la Toganel , fara sa-si aduca aminte ca am mai fost la ea:musai trebuie scoase! Poarta, poarta dar ce ne facem daca poarta nu e buna si mai mult rau face decat bine! Distrugem copilul cu atatea antib. plus ca exista riscul sufocarii, creierul nu se oxigeneaza asa cum trebuie! Deja eram convinsa 99 la suta , am zis mai mergem la inca un si gata!!!! Ne-am dus la Muica de la clinica de ORL, care a si operat-o pan la urma! Ce pot sa zic, dupa operatie fetita mea tine gurita inchisa(cand nu vorbeste), dinti s-au aliniat perfect, respira mai usor noaptea, nu a mai facut infectii bact(din oct) , acum ca facem viroze.... mi se pare normal fiind si primul an de gradi. I-mi pare rau DIANA ca nu am putut fii mai exacta cu numele medicilor, dar nu mai tin minte exact, hartii nu mai am ptr. ca i-am dat pediatrei. Sunt totusi un pic curioasa, dar nu mult, de ce ai vrut sa aflii? Sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele, vad ca m-am intins rau de tot, dar cine stie poate am fost de ajutor cuiva! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

buna seara muresence.
La mine somn, asha ke ..eu merge si culca si tomorow in the morning adica muine talankozunk

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

salutare
va dorim tuturor o saptamana buna si linistita sa aveti.
va pupam,

mami si Alex

Mergi la inceput

E muine si e si morning , unde sunteti?

Mergi la inceput

salutare tuturor
va dorim sa aveti parte de o saptaman buna.
ce mai zic fetele, pe unde umblati toate,
va pupam

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata...e muine si e today si pe la mine pe la servici e ca la gara...e ziua sefei si e plin de lume, flori, mancare....de toate.
O zi mirobolanta va doresc, eu trebuie sa fug pana in centru la ITM

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

quote:
Originally posted by brigitaOLIM merci pentruanticipata! Pana acum aveam o dilema... nu stiam cu ce v-am gresit de nici tu nici CAROLA nu m-ati prea bagat in seama. BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
,ce vad????nu e adevarat!!!!la mine nu exista"ignore",eu mis tare vorbareata,ca doar is pe forum,nu?daca scrie numele cuiva nu inseamna ca doar ei ii scriu,pt. asta exista PM-ul.asa ca lasa prostiile de paranoie si treci la treburi serioase:alte birfe apropo:cum stai cu clubul pt. copii?.sa vezi atunci cum o sa te bag in seamamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput