Muresence...la apel :) (7)

Muresence...la apel :) (7) | Autor: Biancas

Link direct la acest mesaj

Am ajuns si la capitolul 7

Am pornit de aici: (1), (2), (3), (4), (5),(6)

Lista muresencelor

"Biancas"-Bianca(23.10.1976) mami de Sandra(08.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Brigita- Brigita(09.12.1971) mami de Timea(13.11.2001) si Adrienn(16.10.2004)sikohelga@yahoo.com
"Camelia"-Camelia(11.02.1974) mami de Teodora (12.02.2002)
"Canuta-Om-Sucit"- Aura (23.01.1982 ) mamica de Dimitrie (27.11.2005)
"Criss75"- Cristina(20.02.1975) mamica de Alex (11.05.2003)
"Dianarus78"- Diana(20.04.1978) mami de Marc (17.12.2006) si de Ianis (14.09.2004)dianarus@gmail.com
"Emicor"- Emi(13.05.1980) cu Rares (DPN 18.05.2008)
"Florelacri"-
"Kover"- Carola (07.07.1970) mamica de Robert (23.11.2004) si de Kristian(01.09.2006)
"OanaRusu"-Oana(12.06.1970) mamica de Paul ( 21.06.2006) si (DPN 17.06.2008)
"Olim"- Olimpia(17.06.1978) mamica de Alex (29.11.2007)
"Ooana"-


SARBATORITELE LUNII
Camelia (11.02.1974)
Teodora (12.02.2002)
Cristina(20.02.1975)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Sa incep tot eu.. azi am vb cam mult singura am mancat primele capsuni pe anul asta, iar Dani a mancat in premiera si i-au placut. Sper sa nu ne faca vreo surpriza buboasa. Am cumparat de la Real tort "real" ...vai ce bun e, plin de crema de cioco. Dar si 29.99 lei pe kg..mi se pare exagerat de mult.
La teatrul national este expozitie cu haine de piele dar am inteles ca doar o firma din Reghin participa . Sora-mea a fost si i-a cumparat o geaca sotului ei.
Cred ca vine ploaia...imediat aprind lumina sa ne vedem
Merg sa fac un dus si apoi iesim pe undeva



Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

FELICITARIPENTRU CAPITOL!
Noi aici acasa stam, afara e o vreme tare urata, adica frig si bate vantu, si nu vreau sa il scot pe Alex din casa.Cred ca am sa dau o fuga mai tarziu cu masina pana la magazinul din apropiere.
va doresc un wek frumos si o duminica superba sa aveti.

mami si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

da Bianca,l-a amindoi le-am dat echinaceea,la Kristian sub forma de sirop;imnunogrip,iar lui Robert sub forma de ursuleti cu aroma de coacaze.la Kristian sa zicem ca s-a vazut la ultima viroza,el a fost cel mai "usor" bolnav,dar la Robert....defapt si acum i-a ursuleti cu echinaceea.sper sa faca o forma usoara.olim:nici la noi nu e mai frumos.a si plouat azi.dar am inteles ca vine caldura.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am intrat sa va urez o duminica placuta cu soare si timp frumos! Nu prea am chef de nimic.
Am cules, habar n-am de unde, o viroza de toata frumusetea, cu febra si nas infundat. Sper sa nu-l molipsesc si pe Alex.
Va pe toate.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

BIANCA nu stiu cum sa-ti spun dar mie parca nu-mi mai arde de discoteci... de zbenguiala, am fost acum 2 sapt. la un bal si am dansat aproape toata noaptea... poate peste vreo 2 luni i-mi vine iar cheful... DE 8 martie, am eu niste prietene cu care an de an iesim undeva si anul acesta am hotarat sa mergem la streaptise(am scris bine?)masculin si sa ne facem de cap.... ce noi n-avem voie? In legat. cu siropul de pin , sincera sa fiu nu i-am dat numai 2 zile ptr. ca in prima zii a inceput sa tuseasca ft. tare, a doua zii a si vomitat de cateva ori ,intre timp tusea incontinu, iar noaptea ce sa zic... mai ca se sufoca din cauza tusei, a trebuit sa stau langa ea ptr. ca mi-a fost frica sa nu se inece sau sa se sufoce. Dimineata n-am indraznit sa-i mai dau si a inceput sa se linisteasca cu tusea.Dupamasa i-am mai dat o data si iar a inceput cu vomitat si sufocat! Cine stie are alergie sau habar n-am , dar na-m indraznit sa-i mai dau! Acum mai tuseste asa cate una dar nesemnificativ, suntem in asteptarea unei noi viroze !ASta e ,asa-i la gradi. Imunizari.... multe am incercat: aloe, imunogrip, septilin , echinaceea, vaccin Pentaxim si lista poate continua... Cu cea mare nu prea am probleme , singurul lucru ce am observat ca tine e Bromhovaxom-ul! In 2006 i-am facut o cura la cea mare, apoi in 2007 primavara si nu am avut prob. de gen strep., staphilo. Pana atunci din trei in trei luni ne tratam ptr. asa ceva! Nu stiu cum sa va spun dar Timea e un copil cu apetit enorm si trebuie sa fiu ft. atenta la dieta ei ptr. ca nu vreau sa ajunga obeza! Spre norocul meu se multumeste, intre mese desigur, si cu cate un fruct, cate un morcov, foi de varza , gulie etc deci ....Revenind, pana in 2006 nu prea era bolnava , dar cand o mai duceam la cate un exudat, hop: bacterii in gatut, fara sa aiba simptome. Ne tratam , mergeam faceam iarasi exudat: rez. negativ . Dupa doua luni iar aveam magarii in gatut! De cand am inceput sa-i dau Bromhovaxom am scapat de chestiile astea. Toamna trecuta, ca sa fiu si eu desteapta, nu i-am mai dat si dupa doua sapt de gradii cine avea streptococ? Timea mea , asa ca dupa ce i-am facut tratament cu antibiotic iar iam dat Bromhovaxom ! La noi chiar functioneaza! Am uitat sa va zic ca primavara trecuta cu cea mica am ajuns si la spital ptr. streptococ, dupa un tratament cu suspensii apoi injectabil acasa, si cea mare nu a avut absolut nimic! Daca v-a incepe cea mica din nou cu bacteriile,am sa-i dau si ei, dar pana acum din oct. de cand i-au scos amigdalele doar viroze....nu ca m-as bucura ptr. viroze dar asta e crestem noi mari! Va pe toate si am sa va anunt cand sa incepeti galeria ptr. Brigita nefumatoare

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va multumesc tuturor pentru sustinerea morala.
criss, multa sanatate sa ai si sa itit revii cat de repede
carola, sanate la puiut
brigitta nefumatoareeu deja am inceput.
va pupam pe toate siva dorm o duminica faina.
mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

....am bagat moda de nefumatoare?
Acum ne-am intors acasa...e prima oara ca Dani se culca la ora 23. Si nu in patul lui...Sandra m-a implorat sa o las sa doarma cu el si i-am promis ca o las azi. Si se pare ca e liniste si deja .
Olim
Kover pari cum suparata dupa stilul de scris.
Crisssanatate multa sa te faci bine.
Brigita, sti ca se spune ca al doilea doilea copil e mai bolnavios decat decat primul. Si pe buna dreptate dar am aflat si cauza si logica. Cel mare aduce toate prostiile acasa iar cel mic face bolile chiar daca cel mare nu le face. Cam asta ar fi explicatia "stiintifica" a unor medici.Si Dani a fost mai bolnavicios decat Sandra si nu intelegeam de ce. Am azuit si eu ca Bromhovaxomul ar fi bun, dar inca nu am trecut chiar la artileria grea, doctorita de familie mi-a spus ca Dani nu e un copil bolnavicios ca sa ii dau asha ceva. Dar in comparatie de cum e Sandra..e mai bolnavicios.
Spreaptease daaaa..si eu frecventez cu gasca de prietene in fiecare an de 8 martie. Anul trecut am fost la Flamingo langa gara mica,,,nu imi vine minte numele la club. Anul asta sunt curioasa unde se va face si cine va veni. Daca afli ceva...sa ma anunti . Daca ai dansat acum 2 sapt normal ca nu mai ai chef asha mare...eu nu am mai dansat demult si chiar mi-e dor sa merg intr-un club. Si mergeam azi ca am un prieten DJ in pub-ul fost After Dark dar socrii sunt la nunta la Turda si pe maica-mea daca o rugam sa stea cu copii dimineata tot eu ma trezeam la ei. Asa ca...poate sapt viitoare poate o sa ma destrabalez si eu un pic.
Astept sa mai creasca Sandra putin si poate ma va duce cu ea
O noapte linistita

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

EU fac galerie tuturor fumatoarelor, care peste putin timp vor fii nefumatoare.Nu am fumat in viata mea, si nici nu inteleg aceasta placere, atata vreme de e cauza atator probleme de sanatate.Ai mei nu au fumat niciodata si sper ca nici Alex sa nu o facaNiciodata nu am avut un prieten care sa fumeze, nici nu as putea saruta un astfel de om, asa ca la cat mai mare lista.
Si eu am chef de o discoteca, club, ceva, doar ca sotului nu ii place, nu am fost la o discoteca de cnd suntem impreuna, adica de 10 ani, eu care nu lipseam de la nici o discoteca in liceuAcum cu Alex asa mic sigur sansele is mai reduse sa mergem.Nici la nunta nu prea a dansat, eu nu am stat jos aproe deloc, abia am reusit sa ciugulesc un pic.Am profita de ocazie a nu stiu cand o sa mai am alta
noapte buna tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Ei, ca veni vorba de dansat , nici sotiorul meu nu serveste asa ceva. Dar dupa 10 ani , m-am obisnuit....OLIM merci pentruanticipata! Pana acum aveam o dilema... nu stiam cu ce v-am gresit de nici tu nici CAROLA nu m-ati prea bagat in seama. Sunt happy ca totusi nu e asa! Era sa uit CAROLA , sa va faceti bine repede ! BIANCA e perfect adevarat ce zici tu, cum ca al doilea copil e mai bolnavicios, de asta la cea mica nu i-am dat Bromhovaxom! Si la cea mare i-am dat dupa ce am problema si m-am documentat temeinic! Fetele mele au (pardon cea mica a avut) amigdale uriase, cu un fel de cripte (asa mi s-a explicat) pe ele, deci teren propice ptr. bacterii! Ptr. Timea am considerat ca e mai bine sa-i dau Bromhovaxom decat sa-i dau din doua-n doua luni antibiotic, mai ales ca nu avea nici simptome de boala! Tare greu m-am hotarat sa-i scoatem la cea mica amigdalele, dar dupa ce a fost consultata de 4!!!! medici ORL, medicul de familie, o doctorita(O prietena de suflet)de la infectioase si toti au zis ca e musai de scos! Asa sa va inchipuiti ca fetita mea , din cauza amigdalelor mari, mai tot timpul statea cu gurita deschisa, dintisorii din fata nu se atingeau(cei de sus cu cei de jos), noaptea respira greu, daca cumva nu mesteca bine mancarea , vomita ...si asa mai departe! Asta e acum nu mai facem amigdalite, tusim! Va doresc in continuare un weekend placut

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:


va citesc dar nu sunt in apele mele... asa ca va scriu alta data.

vreau doar s-o intreb pe brigita cine i-a recomandat operatia pt amigdale si cine a facut-o. (ce medici, numele mai exact). multumesc.



Marc 1+ si Ianis 3+


Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput