Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
loremarian spune:
Buna Dimineata fetelor,
Va ofer o , fara cofeina pt cele gravi
Maryb nu am internet acasa si mai mult intru de la servici, dar nu am intotdeauna timp.
Dar intru cu siguranta de cateva ori pe zi, chiar daca nu postez nimic.
Alinushca asteptam intrebarile tale, poate te putem ajuta.
4+
alinushca spune:
Neatza. No, uite: cum trebuie sa fie colul in sarcina? Pe mine nu m-a controlat medicul pe masa pana acum si pana luni nici nu o sa se intample.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
loremarian spune:
Alinushca,, nu stiu la ce te referi.
Te referi la dimensiunea colului sau daca tb sa fie inchis sau deschis.
4+
alinushca spune:
paaaai... acu vreo saptamana era foarte sus. aproape ca nu il simteam. iar saptamana asta a coborat foarte jos. in ambele cazuri era tare si inchis.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
maryb spune:
loremarian, am inteles. Dar spune-mi cum te simti, ce simptome ai, iti este rau ???
alinushca, lasa colul in pace ca unele fete spuneau ca il au sus si moale, altele ca e sus si tare, altele ca e mai coborat, dar tare.....deci nu e o regula si cu colul asta. Te rog eu frumos, relaxeaza-te si bucura-te de bebe.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
loremarian spune:
Alinushca, eu nu am incercat sa vad cum e la mine, eu zic sa astepti pana mergi la medic si sa-l intrebi pe el.
Maryb, la mine primul simptom a fost durerea de sani, in special a sfarcurilor. Sanii ma dureau mai ales in partea laterala.
De fapt asta a fost primul semn ca as putea fi insarcinata, primul test(barza) l-am facut in 19 febr. care a iesit pozitiv, dar a doua liniuta abia se vedea, asta in conditiile in care eu trebuia sa am menstra pe 21 febr.
In momentul de fata, sanii ma dor in continuare, urinez foarte des, mi-e foarte foame, dar nu pot manca, trag de un sandvis cam 2 ore, pentru ca stiu ca trebuie sa mananc.
Nu mi-e rau, dar nu prea suport mirosul de cafea, eu care inainte nu ma puteam trezi fara cafea.
Dar, tu, Maryb, cum esti, te simti bine? Tu ce simptome ai sau ce te-a facut sa-ti faci testul?
4+
maryb spune:
loremarian, eu am facut testul in prima zi de intarziere. Cu 2 zile inainte de a face testul simteam ca-mi este putin rau pe parcursul zilei. Si ma simteam foarte calda, ma durea burtica de juram ca o sa-mi vina...si totusi nu mi-a mai venit. Acum ca si simptome am dureri de burtica din cand in cand, semn ca se intind ligamentele, dureri de sani mai ales noaptea si stari de rau care ma insotesc aproape toata ziua, dar fara varsaturi. Noaptea trecuta mi-a fost mai rau, m-am trezit sa ma duc la pisu si apoi abia am adormit de rau ce-mi era. aaaa....si noaptea cand sunt treaza, mai simt ca mi se intareste ceva in burtica, dar apoi trece senzatia.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
loremarian spune:
Bun venit almiona.
Maryb, dureri de burtica am avut si eu , mai pronuntate cand trebuia sa-mi vina, iar acum mai rar.
Tu dormi noaptea?
Eu ma bag in pat la 21.00, nu mai pot de somn la ora aia, apoi peste noapte nu dorm adanc, in sensul ca aud orice miscare, am somnul foarte usor si bineinteles mersul la baie fff des.
4+
maryb spune:
loremarian, de dormit dorm noaptea pana pe la 3-4 cand ma duc si eu la baie. Eu ma duc doar o data pe noapte deocamdata. Si apoi pana dimineata la fel, dorm bustean, nu-mi vine sa ma trezesc. Pe mine astazi m-a durut destul de tare burtica, a trebuit sa iau un no-spa si acum ma simt mai bine.
almiona, hai curaj...scrie cate ceva.
maryb 4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu